Přejít na obsah

VR6 TDI CR


George Couser

Doporučené příspěvky

Sice má koncern zpoždění už s 2.0 BiTDI (zatím jen v Transporteru a Amaroku a to jen do 132 kW) s výkony kolem 150 kW - pravděpodobně příjde až s novým Passatem letos, přesto se naftomilci můžou těšit na to, co je v nadpise. Výkon, objem a ostatní věci zatím veřejné nejsou, proto otvírám diskuzi, kolik by jste si tak představovali a v kterých modelech by to tomu motoru slušelo. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je opravdu zajímavá kombinace. Kdysi dávno jsem měl možnost jezdit ve Ventu VR6 a byla to naprostá parádička a těžce jsem se s ním loučil. tuhle tu naftovou variantu bych viděl ve spojení s DSG, jako vrcholnou variantu v Yetim a samozřejmě v Superbu, případně jako naprostou šílenost v Octavii, jako bombonek pro ty, kterým RS verze nestačí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, potom co se probíralo vítězství Superbu Combi proti Passatu, tak si myslím, že se to do Supa nedostane nikdy, ale bylo by to Super(B):) .

Cena by byla určo vyšší než u 3,6 FSI. Hlavně aby šlo DSG a 4x4. Pak už by měl Superb fakt vše co by měl mít (snad jen ještě pořád chybí ten adaptivní tempomat).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...