Přejít na obsah

odvzdušňovací šrouby

milanbicak

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, mám už z toho hlavu v pejru a nevím už co s tím. Před měsícem jsem měnil brzdovou kapalinu a nedávno koukám, že prosakuje kapalina u odvzdušňovacích šroubů. Tak jsem je ještě přetáhnul a za chvíli znova kapalina. Tak jsem dnes koupil nový odvzdušňováky - origo servis a dal jsem je tam a stále trochu rosí brzdovka, ale závitem, ne vnitřkem šroubu. Je možný, že leze ven bzrdovka zkrz závit co je v odvzdušňovacím šroubu? Koukal na to mechanik a čučel jak tele, že to prý v životě neviděl.help.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal by si kupiť na vrakači druhe a prehodiť lebo sa budeš len znervozňovať. Tam ti ten zavit nikko nebude chcieť reparovať lebo je predsa len przda. Zoženieš to za babku lebo sa to inač vobec nekazi to vyhadzuju. Pozri či maš FSIII či FSII a vymeň to.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se do toho i přes dnešní zimu pustil, nechal jsem trochu kapaliny odtéct,jestli tam přeci není nějaký bordel a šroub pořádně dotáhl a potom jsem zkusil kompresorem pustit do odvz. šrouby trochu vzduchu. Zkrz závit výletla kapalina, osušil jsem to, pak zkušební jízda, samozřejmě brzda plyn a zatím je sucho. Tak to asi opravdu vytékala brzdovka z odvz. šroubu a tlačila se závitem ven a pak to vypadalo, že šroub netěsní. Nebylo to velké množství, ale jsou to přeci jenom brzdy. Díííííííky za rady.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...