leosmx Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Čau pánové,necal jsem se vyhecovat a přídil do oct 2 rv2004 columbus,MF FACE volant,geatway S,podv. ř. jednotku CH a elektrikář ze škoda servisu mě to vyměnil a nakódoval.Bohužel nastaly problémy,tak z toho mám velkou hlavu.Svítí po výměně kontrolka ESP,volantu a senzor tlaku v pneu.Diagnostika píše defekt snímače úhlu řízení-nelze nastavit č.z. 00778.Po zpětné montáži původní podv.j. tento problém nebyl.MF volant ovládá columbus v pohodě,ale neovládá MAXIDOT!Prosím o jakoukoliv radu.Moc děkuji leos.mx@seznam.cz Editováno: 2. Květen 2010, autor: leosmx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Kroužek musíš vyměnit za typ s indexem C na konci(teď máš bez indexu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leosmx Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Diky moc,provedu :-) Editováno: 22. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 hm no pockame na vysledok, ja som to tak skusal, vymenit kruzok....bohuzial som to nerozchodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leosmx Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Čau chlapi,tak jsem dnes vyměnil podvolantový kroužek s indexem C a po základním nastavení úhlu volantu kontrolky zhasly .Ale ještě mě ten volant dokonale nechodí .Pravý roler neovládá maxi-dot a pravé spodní tlačítko(ta šipka) nefunguje vůbec.Moc děkuji za dosavadní rady,ale ještě prosím poraďte jak doladit to ovládání na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Já do toho chci jít taky (pustím na to ferdu25 snad bude ochotný a dle mých informací to ovládání maxidotu na pravém roleru rozchodit nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ta pravá část bude fungovat jen s novými face budíky...doporučuji mf face volant s kombinací s tlačítky pro ovládání telefonu + hf jednotku typu premium, protože pak můžete užívat slastí rolování v rámci menu telefonu na Maxi-Dotu a i to není vůbec špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leosmx Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) A ta pravá šipka fungovat nebude?Nad ní to tlačítko s "kolečkem se šipkami" funguje Editováno: 22. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Zdar chlapi podařilo se někomu z Vas zprovoznit ovladani hlasitosti na volantu na radio Audience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThisisMartin Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 ZHdravím, v pátek jsem koupil Škodu Octavii II RV 2007 1.9 TDi DSG a nemá multifunkční volant, chtěl bych vedět jestli se zde někdo najde kdo jej dodělá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.st Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Zdravim vas, vymenil som volant za MF volant FL. Zial funguje mi iba lavy roller na tom volante a nic ine neviem ovladat na columbuse. menil som FW v columbuse... ale najviac sa mi podarilo rozbehat hlasitost a "push-to-talk", ostatne tlacidla su mrtve. vedel by mi niekto poradit ako to rochodit? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daviscz1 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Ahoj, také prosím o radu, plánuji výměnu předface MF volantu za face MF volant, mám HF premium. Má otázka zní, bude fungovat MF volant (pravá i levá část) i se starou podvolantovkou pro MF volant? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Se starou podvolantovkou face MF volant fungovat nebude. S novou bude, ale nepůjde ovládat pal. pc. z volantu. Z volantu jde ovládat jen menu telefonu. Kdyžtak mám vhodnou podvolantovku na prodej. Podle toho co v autě máš bude možná potřeba i jiný kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Treba Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.