Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám OII 2005 elegance. Vzadu mi svítí jen jedna mlhovka což me z prominutím dost s***. :aggressive: Upozorňuji předem že není pravda co mi tvrdí v origoš servisu tedy že to není osazené. V obou světlometech je osazené vše včetně kabelů, patic i žárovky, pouze do toho nejde v jedné mlhovce proud.

Mám dva dotazy:

1) Pro začátek - proč sakra někdo vymyslel tenhle dle mě dementní nápad vrátit se jen k jedné mlhovce? Připomíná mi to tu dole dodatečně přidělanou mlhovku na Š120. lol Čemu to pomůže? V čem je výhoda? Mě tedy přijde značně pitomá situace kdy zezadu vidím auto v mlze jako motorku. :aggressive:

2) Jde někde aktivovat aby svítily mlhovky obě? Jak to udělám nebo kdo mi to udělá? Origoš servis bohužel tvrdí že to nejde. :prc:

Poslední řešení je smozřejmě nějak to prodrátovat, ale otázka je co to udělá např. logikou detekce špatné žárovky apod..

Dík za rady.

Vloženo

1.Vagem načti 9-centrální elektrika, kódování, zkopíruj kód a vlož do LCode

2.klikni na byte 3 a odškrtni bit 1

3.klikni na byte 4 a zaškrtni bit 4

4.zkopíruj new kód a vlož do kódování centrální elektriky

5.testuj a ulož = měli by svítit obě :)

Snad si to pamatuju správně....

• o 3 týdny později...
Vloženo

Docela by mě zajímalo proč origoš servis odmítá tu druhou mlhovku aktivovat a proč dokonce zjevně lžou, když mi řekli doslova ".. ta druhá mlhovka není vůbec osazená..". :aggressive:

Jaký k tomu mají důvod? Měl by škoda servis provést úpravu dle mého přání pokud výsledek neodporuje nějakým předpisům? Protože zrovna svícení druhé mlhovky podle mě ničemu neodporuje a tak nechápu proč to nechtějí udělat, malý kšeft taky kšeft né?

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...