Přejít na obsah

Sportovní pružiny


Tompo

Doporučené příspěvky

Mám 1.8T a namontovanou kompletní sadu (tlumiče+pružiny) od HP Sporting originál pro Octávku. Snížení předek 6 cm, zadek 4 cm. Rozdíl proti originálům úžasný, auto sedí mnohem lépe. Pouze nepraktické pro ježdění po Praze, občas dřu spodkem o silnici. Ale jinak HP Sporting doporučuji. Problém je pouze cena, nejsou nejlevnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , já mám na své octavii jen sport. pružiny Eibach -30mm a spokojenost dobře to sedí komfort odpružení tak akorát -jasně že je to tvrdší ale s tím s počítalo a cena 3900kč od Milotecu .

Jinak mít koruny tak tam dám taky HP-Sporting , měl jsem je už na felicii a nemělo to chybu , jen na mokru jsem udělal hodiny na sjezdu na CČM - těžiště už je holt jinde a to jsem jel 50km/Hod . tak zdar B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JOM je německá značka a Reviloauto sídlí v Hradci Králové na letíšti a zastupujou tady u nás právě tu značku JOM maj tam docela dost levný věci a hlavně jsou k zákazníkoj moc mílí a vstřícní jsem snima spokojen. Jinak ty pružky nejsou špatný, akorá potřebuju ještě koupit sport tlumiče protože ty co tam mám tak jsou origo a už jsou vřiti.

jinak to v zatáčkách sedí pěkně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaky snizeni maximalne doporucujete, mam 1,6 74kw limu, 98, chci to nejak snizit, ale zase ne zadnej brutus, nekde sem videl pruziny ktery to daj o 40 mm dolu, nevim jestli je to optimalni, aby pri nalozenym zadku uz nedrelo kolo... mam 205, 55, r16

taky myi vyhovuje vzhledove kdyz je zadek trochu vis nez predek, to dela oktu oktou, vzdycky kdyz vidim neco co ma zadek stejne, nebo skoro niz, tak se mi to nezda, to je ale o vkusu, cili chci snizit, ale nejak v norme pruziny na octu, tak aby zadek zase zustal vys...

vim ze to tu uz bylo asi reseno, ale presto diky za odpoved, pokud nejaka bude

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tech 40 se mi zda taky moc, tech 30 - 35 je asi akorat, stelovaky neznam, asi zase za dlouhy penize to bude, normos pruziny sou kolem 3tis + 1tis prace, coz je peniz kterej je naprosto v pohode, je nutny menit i tlumice, nebo to snizeni neni tak razantni a muzu je nechat a koupit vhodny az stary odejdou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to podle toho v jakým je máš stavu.Já je teda měnit musím, protože to hrozně skáče. A taky jsem i otom čet že když chceš dávat sport. pružiny tak je dobrý dát i sport. tlumiče pro lepší jízdu. A ty štelováky to je vlastně celá sada tlum.+pružky a můžeš si nastavit vlastní výšku vzadu i v předu, stojí asi 13 000kč někde i výc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja mam tlumice jeste jaks taks dobry, tak prumer bych rek, auto ma sice 8 let, ale najeto jen 90 tis a po normalnich cestach, takze asi chvili jeste vydrzi, tak sem myslel ze az zdechnou, tak koupim potom nejaky sportovni vhodny k tem pruzinam...

Co ten zadek a predek, pokud to sundam vpredu i vzadu asi tech 35 mm, bude porad zadek trosku vejs? nejlepe fotky kdyby nekdo mel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...