Přejít na obsah

odcizeno Škoda Fabia 1.4 16V dne 30.5. 2010


Dejviz

Doporučené příspěvky

Ve dnech od 30.5. 2010 čas 18:00 do 31.5. 2010 čas 11:00 byla na Praze 4 v Krči odcizena Škoda Fabia. Jednalo se o ulici Pod Višňovkou u hlídaného parkoviště! Naštěstí mi policie vozidlo 1.6. 2010 našla o cca 2km dál zaparkované v ulici Muškova, taktéž na Praze 4.

Na první pohled je zřejmé, že se do vozidla nějakým způsobem dostali přes kliku spolujezdce, která se zdá být lehce poškozená. Zapalování klíčku totálně zničené, asi jim pomohl nějaký trhák nebo něco obdobného, cívka imobilizéru také K.O. Fabia je ve vzhledu RS, ale jedná se o klasikckou 1.4 16V. U pravé mlhovky vycvakli okrasnou mřížku, z kufru vzali tažné oko, které namontovali v místě za mlhovkou a pravděpodobně vozidlo odtáhli na laně.

Z auta si vzali subwoofer Sony Xplod, zesilovač a malou sadu nářadí. Kupodivu rádio, cédečka a hlavně elektrony (17´ chromy) zůstaly, což se opravdu divim!

Tímto bych chtěl velice ještě jednou poděkovat pánům od PČR, kteří si auta všimli. Dejte si pozor na tuto ulici, dozvěděl jsem se, že je to ulice vyhlášená na vykrádání a odcizení aut!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za gratulaci ;-), měl jsem tam kdysi alarm s pagerem Magicar, tenkrát jsem ho musel odpojit, při zpětném zapojení se jen zajiskřilo a bylo po něm, takže teď jsem absolutně bez zabezpečení - dočasně - tahle událost mi trochu víc otevřela oči :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...