Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale kdeze, je nas X ludi co nam ide Carista bez problemov na cinskom 1.5 BT adapteri. Staci vygooglit skusenosti a videa. Asi si to mylis s OBDeleven.

Sice to sem moc nepatří (spíš do druhého tématu o Caristě), ale čínských BT adaptérů je na různých e-shopech hodně a člověk nemá jistotu, že fungovat bude. Máš link na adaptér fungující s Caristou?

OBDlink LX BT funguje s Caristou v pohodě. Jen se v EU blbě shání. Já ho mám dovezený z US

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

10 hours ago, miklisek said:

Sice to sem moc nepatří (spíš do druhého tématu o Caristě), ale čínských BT adaptérů je na různých e-shopech hodně a člověk nemá jistotu, že fungovat bude. Máš link na adaptér fungující s Caristou?

Mas pravdu nepatri to sem. Mam arachnofobiu a nerad by som niekoho nastval :ph34r: odpoved najdes teda v tej teme.

• 2 měsíce později...

Ahoj,mám klon 12.12. fungoval v pohodě a teď potřebuji nakodovat jednotku ABS a zkalibrovat snímač otáček a při připojení k jednotce kabel bliká zeleně/červeně a nepustí mě to na kodování.Můžu mazat chyby,udělat test pár akčních členů a nic jiného.Licence OK  i kabel je vidět v pc jako Rosstech.

Je kabel KO?Jde to případně opravit nebo koupit nový?

Díky

Upraveno od matess9

Ahoj

Potřeboval bych kabel, který funguje z CZ softem, poslední verze je tušim 11.11.2 nikde na ali nebo ebay ji nemužu najít, linky co jsou tady jsou nefunkční, poradíte prosím někdo jaký kabel z číny aby fungoval v češtine ?

• 4 týdny později...

Zdravicko,

kdyz mam neoriginalni kablik a sw VCDS 15.7, mohu si nainstalvoat Commander a muzu zmenitpres to KM na budikach nebo na to potrebuju i dalsi kabel?

Diky moc,

Dan

vše se odvíjí od toho, za jakým účelem ty kilometry chceš změnit....

• 3 týdny později...

vedel by mne nekdo poradit v ktere polozce vyctu software verzi budiku? diki moc

skupina 17 "Přístrojová deska"

• 2 týdny později...

Ahoj,

Ve VAGU jsem pracoval naposledy na stredni skole. 8let zpet.

chci se zeptat na pár věcí.

Mám Octavia II, 1.9TDi 2007

Potreboval bych vedet jaky kabel si koupit.

Chtel bych si nacitat doma chyby a popripade neco nakodovat, tjn upravit si treba to automaticke zamykani pri rozjezdu atd.

Diky za radu

BTW: Nechci si hnedka koupit nejakou mrdku ktera mi nepujde a vyhodim zbytecne penize.

před 10 hodinami, BlahysM napsal:

Ahoj,

Ve VAGU jsem pracoval naposledy na stredni skole. 8let zpet.

chci se zeptat na pár věcí.

Mám Octavia II, 1.9TDi 2007

Potreboval bych vedet jaky kabel si koupit.

Chtel bych si nacitat doma chyby a popripade neco nakodovat, tjn upravit si treba to automaticke zamykani pri rozjezdu atd.

Diky za radu

BTW: Nechci si hnedka koupit nejakou mrdku ktera mi nepujde a vyhodim zbytecne penize.

Potrebuji to na system iOS! Je to kompatibilni? Nic jineho totiz nepouzivam. 

Normální kabel je do USB. Pokud to chceš párovat s mobilem nebo tabletem Apple, tak potřebuješ wifi modul a k tomu např. program Carista. Mám vyzkoušeno. Carista pochopitelně placená, demo umí prd. Modul ELM 327, verze wifi je pro iOS a verze bluetooth pro Android, aby to dobře komunikovalo s programem Carista. Případně je i spousta jiných programů, ale právě Carista mi dokázala jedním kliknutím vymazat závadu airbagu spolujezdce, po jeho odpojení a znovupřipojení, jinak mu nic nebylo.

ten iOS bude výzva. On existuje i VCDS Mobile, ale co to reálně umí...Zkus googlovat

• 2 měsíce později...

Zkoušel někdo ten to kabel ? Půjde mi přes to ovzdušnit palivovou soustavu po výměně filtru u 1.6 TDI 2010 ? Díky za info.

KABEL

u common railu neni potreba odvzdusnovat. Ma to podavaci cerpadlo. Odvzdusni se to samo.

Postup je takový že se bez přes diagnostiku nechat zaplavit nový filtr... nechci to pokoušet.

Ano odvzdušní, ale po dobu ak máš palivový filter prázdny, ide čerpadlo na sucho a dramaticky sa poškodí !!!

Najskôr si naštuduj čo máš ak nechceš zničiť palivovú sústavu !!

Je to aj v postupoch že cez VAG máš odvzdušniť palivový systém.

Dá sa to aj inak, stačí ak budeš zapínať x krát kľúčik a zaplní sa ti filer palivom.

Keď som nemal VAG tak som to takto robil a výstup s filtra som mal hadičku do fľašky aby som videl že už je filter plný .

Ono když zaleješ filtr naftou tak stačí počkat pár sekund ve startovací poloze a čerpadlo se zaplaví, nicméně člověk nikdy neví a přece jen oprava za 100 litrů je pak drahá sranda....

• 3 měsíce později...

Ahoj můžete mi prosím poradit jaký kabel si mám objednat z ebay abych si mohl dokódovat u své Fabie III pár funkcí?

to není tak úplně pravda. Pokud kupuješ klony, tak je kabel vázaný na konkrétní soft  a verze, které stačí na OII si nemusí poradit se všemi jednotkami na FIII.

To tiez neni uplne pravda. Su aj bulharske klony, neviazane na soft.verziu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.