Lukas2609 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Ahoj všichni, je mi jasný že mě asi ukamenujete s tím že už to tady někde je popsaný, ale je celkem těžký se v tom vyznat, protože jsou reakce hodně všeobecné. Takže já mám naprosto konrétní dotaz: Mám OII předface, v současné době mám AUDIENCE a chtěl bych si tam dát BOLERO. co vše je k tomu třeba? Nemám parkováky, ani MF volant, ani maxidot - to vše chci dodělávat postupně. Takže teď bych chtěl jen vyměnit "rádia" Díky všem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 a máš třeba soundsystem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas2609 Vloženo 11. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 a jak to poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 musíš vyměnit gateway a nakodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 musíš vyměnit gateway a nakodovat... bez tej gateway to nepojde,?mozes to vysvetlit prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Jestli máš předFL cca do roku 2008 tak musíš vyměnit gateway. Jinak se ti bude vybíjet baterka. Jestli chceš dávat parkováky, aby se ti zobrazovaly na displeji rádia, tak budeš gateway stejně potřebovat. Editováno: 14. Červen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 jestli mas soundsystem (poznas podle zesilovace pod sedackou a hlavne na dverich bys mel vic repraku s nalepenym napisem soundsystem... a pokud ho mas tak pokud vim tak ti to nepujde a musel by si vykopat zesik a dat jinej - aspon tak mi to bylo tvrzeno, kdyz jsem chtel upgradovat audienci na bolero ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.