Přejít na obsah

Tuning Auto Show VII. - SLUŠOVICE


Olin

Doporučené příspěvky

Tuning Auto Show VII. - SLUŠOVICE

Tuning Auto Show VII. se uskuteční v termínu 18-19.6.2010

Připravujeme bohatý doprovodný program.

Program:

Pátek 18.6.

* 17.00 hod.- otevření dostihového areálu

* 18.00 hod. - volné jízdy

* 21.00 hod. - zahájení večerní párty

* 22.00 hod. - soutěž o noční tuning

* 23:00 hod. - ohňostroj

Sobota 19.6.

* 7.00 hod. - otevření areálu letiště

* 9.00-12.00 hod. - volné sprinty

* 9.00-12.00.hod. - registrace do měřených sprintů

* 9.00-16.00 hod. - soutěže dB Drag, Show & Shine

* 12.30 hod. - kaskadérské vystoupení

* 13:00 hod. - měřené sprinty

* 15.30 hod. - kaskadérské vystoupení

* 16.00 hod. - volné sprinty

* 17.00 hod. - erotická myčka

* 17.30 hod. - vyhlášení výsledků, předání pohárů

* 18:00 hod. - ukončení akce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuning Auto Show Slušovice - pokyny pro soutěžící

Jediné moravské kolo soutěže AZ pneu Tuning Cup nás čeká už tuto sobotu 19. června v rámci Tuning Auto Show Slušovice. Jelikož jsme na tomto srazu hodně limitování prostorem, dopředu vám přinášíme organizační pokyny, které se od ostatních akcí mírně liší. Řežim nebude tak volný a bohužel vám nemůžeme dopřát věci, které jsou na jiných akcích samozřejmostí. Zároveň vás prosíme o respektování pokynů všech pořadatelů, hodně nám tak usnadníte samotnou organizaci soutěže. Tady jsou naše postřehy a pokyny:

* nezapomeňte vyjet s dostatečným předstihem, limit pro registraci je opět do 11.00h. Příjezdová cesta do prostoru soutěže slouží také jako příjezd na volné sprinty, proto často dochází k jejímu ucpání. Vůz se při registraci musí nacházet v prostoru soutěže!

* v prostoru AZ pneu Tuning Cupu nebude povoleno parkování žádným doprovodným nebo nesoutěžním vozům. Pokud přijedete například s kamarády z klubu, využijte okolních míst na sraze a vůz přivezte pouze na soutěž, která probíhá v sobotu od 9.00 do 17.00h.

* při parkování vozů vás prosíme o co nejmenší rozestupy mezi auty - může se stát, že bude opravdu "vyprodáno", takže se nám bude hodit opravdu každý metr navíc.

* v prostoru soutěže není až na malé výjimky možnost stanování - k tomu slouží travnaté plochy v jiných částech srazu. Z tohoto důvodu bude prostor po celý páteční den uzavřen a vpuštěny mohou být pouze vozy s platným startovním číslem na základě individuální domluvy. Pokud byste se přece jenom rozhodli využít několik malých míst na stanování a dohodli se s námi na jejich využití, musíme vás upozornit na velké množství všudypřítomných a nezničitelných mravenců - věřte, že vám klidný spánek nedopřejí :-) Víme, o čem mluvíme...

Všem soutěžícím se omlouváme za mírně přísnější režim, který si vyžádalo místo konání akce. Slušovice byly vždy dobrým srazem s výbornou účastí, jenom ten prostor...v letošním roce se do Slušovic chystá početná skupinka soutěžících z Polska a ze Slovenska, takže konkurence by konečně mohla být opravdu zajímavá. Těšíme se i na všechny české soutěžící a doufáme, že si užijeme klidný sraz plný sluníčka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7.Tuning Auto Show Slušovice

Již tradičním srazem na dostihovém závodišti ve Slušovicích se soutěže Tuning Cup 2010 díky 3. kolu přehoupla do své druhé poloviny. Přestože předpověď počasí byla celkem hodně nejistá, cestou z Prahy jsme si vezli pěkné počasí, které v odpoledních hodinách volalo po kraťasech.

Celý článek ZDE

Fotogalerie ZDE

gallery_315_124311.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...