partyman Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) Čaute chlapi, http://aukro.cz/item1087362525_skoda_octavia_ii_zamky.html#gallery toto asi nepůjde na Octavia I 1.9TDi,r.v.01,typ AGR že? blbne mi DO, nefunkční oba zámky (zatuhlý)řidič+kufr)koupil jsem keetec centrál s vystřelovákama tak bych to chtěl nějak nabastlit, díky Editováno: 21. Červen 2010, autor: partyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Je to urcene pre O2!!! Zamky -fabky na tvojom aute sa daju aj opravit! Aj kufrovy aj vodicov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partyman Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) já vím že je to na octII, myslel jsem že by to tam třeba šlo:) zapomněl jsem dodat že mám octu již s faceliftem, klíče na 433mhz Editováno: 21. Červen 2010, autor: partyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Tak si oprav zamok na vodicovych dverach+kufor. Zamky sa daju preskladat na povodny kluc-ten co mas teraz k autu. A objednaj si len nove dialkove s frekvenciou 433Mhz. A nemusis tam domontovavat ten KEETEC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partyman Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Opravdu jsem byl rozhodnutý tam dát ten keetec, nemyslím si že původ problémů s mými oběma DO nebude klíčem ale jednotkou. Po napárování přes diagnostiku , spárování přes dveře nejde:o),jdou oba asi půl dne. Pak na střídačku a pak se to uklidní na jednom a druhý pouze bliká, ale neovládá. Auto má najeto 380tis:) Přijedu zamknu odejdu a když přijdu máčknu-nesvítí, klepnu s ním-blikne a funguje:)) Ten KEETEC se nechá připojit místo náhradní jednotky? toto http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-cz-key/d-70323/ Co bych případně potřeboval na opravu těch zámků? Vůbec do zámku klíč nestrčím, cca 1cm max:) jak od jinýho auta:))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Přijedu zamknu odejdu a když přijdu máčknu-nesvítí, klepnu s ním-blikne a funguje:)) Myslis si ze je zla komfortka. Zle mas D.O. - kontakty na baterke v d.o. Komfortka bud funguje alebo nefunguje!!! Potrebujes si zohnat zamok na vodicove dvere +zamok na kufor a preskladas si to na tvoj kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.