Crake Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Rekl bych ze ten "kal" je uplne normalni... Nam to udelalo hned po prvnim pouziti vybojky - ted je ma kolega asi 6 mesicu a furt v pohode svitej... Takze NO STRESS!!! A jak pise Cosby - vybojky sezenes za rozumnej peniz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 presne, protoze co ja sem videl vybojky at uz Philips, Osram,...At byly v Nemecku nebo tady v Cechach, tak zadna nemela cirou banku! V te bance je xenon.plyn+nejake prisady, takze nemuze byt ani z fyzikalniho hlediska mozne, aby byla cira jako nova halogenova. A navic i kdyby hned po vyrobeni byla cira, tak ty vybojky se zkousi, takze i nova vybojka nemuze bejt cira, protoze po rozsviceni se tam udela ten povlak. Jinak vybojky stoji pakatel. Mam tu vybojky nove 500,- kus. Ve vw stoji jedna i s vymenou 5.000,- tomu rikam palka:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Hden jak se mi s Phillipsu ozvou, tak to sem dam, omlouvam se rotimu, nechal jsem se unest nazorem cosbyho, protoze ho beru jako cloveka ktery tomu rozumi "trosku" vice nez ja Osobne jsem taky predpokladal puvod usazenin z reakci v plynu pri vyboji, proto jsem daval odkaz na charakteristiky vybojek, kde je i psano z ceho se plyn ve vybojce sklada. Ale opravdu kdyz cosby rek ze je po ni, rek jsem si, ze se mylim a bude fakt mrva. Proto ta reakce. Takze jeste jednou omluva rotimu. (ale jestli prestane svitit drive nez za 10 let, tak si me neprej ) Cena vybojky kolem 500,- za kus, idkyz by se mely menit hned obe takze 1000,-, se da. Pro zajimavost bude urcite dobre, kdyz sem cosby hodi fotku te mrtve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jasny to je v pohode, ja to beru!!! Ja mel jen takovou reakci, protoze nejsem zadnej podvodnik a ani nechci aby si to o me lidi mysleli. Protoze kazdymu co jsem neco prodal, tak je spokojen a nikdy si nikdo na nic nestezoval a s nikym sem nikdy zadnej vymrd neudelal!!! Jo jetli ti muzu neco poradit, tak jen to, abys vsechno tak neresil:)) Ty lampy maj svitit a ne se nekde rozdelavat na stole a spekulovat co by mohlo bejt spatne:) Ja sem se ti zarucil svym slovem a to plati! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ok RESPECT cosby tu fotku sem ale pls dej, at je videt jak vypada mrtva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 vlevo KO,v pravo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Super, tak tohle tam nemam, thx cosby, zase jsem o neco chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ahoj, mám dotaz poznám z výbojky kolik má teplotu 4300K,6000K ... barvu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 PHILLIPS predáva len 4300K takže tá čo si postol je 4300K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 PHILLIPS predáva len 4300K takže tá čo si postol je 4300K tak díky chci sehnat 6000k jako Audi a VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 odpoveď máš v JDM 8000K.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.