DiegoIII Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Ja byt tim autem tak te flaknu jak to tak ctu nejlevnejsi filtr... olej do nadrze... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 olej je biopalivo,ktere je naprosto verejne schvaleno vyrobcem do 48%. a filtr chci jen zkusit . kdyz budu zkouset davat veci origigo tak zkrachuju original stoji 800 plus posta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 už mě to nedá,PD je naprosto "idealním" motorem pro lití různých sraček do nádrže.Jak píše Diegolll ,motor by ti měl nafackovat pak si ztěžuješ na různých forech,jaký máš problémy se vstřikama atd.Ale spotřebu máš přitom unikátní, asi podle palubáku,který si většinou ukazuje co chce(já ho beru jen jako orientační).Tvé kupování náhradních dílů nemá cenu ani komentovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Špatné kromě servořízení nemám absolutně nic, tím jsem si na 99% jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 tak asi jo, 0,7 to nema proste brat. ani 5,6 kombinovane to je spotreba dalnicni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Dálnice ale jezdím poměrně hodně teď, dneska za tři hodiny 400km po dálnici, na průměr 5.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Libor TDI- já jsem nereagoval na tvé příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Jojo já vím, v pohodě, já reagoval taky na něho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Tak to je jasny na dalnici to nezere 4 ani 4,5 o tom nebudem debatovat.tak dneska bylo 1é stupnu a auto se zase ani po 24 km neohralo na provozku,takze termostat dela to same co ten origo uz sme z toho nemocnej cidlo to byt nemuze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Jo jinak se vrátím k tomu příhřevu interiéru, pátral jsem, a podle vin to v autě mám 7E6 = Elektrické přídavné topení Podle info ze ŠA, mají to všechny Fabie, s motorem typu AXR, stejně jako Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 elektricke topeni maji vscehny nafty ve fabii,ale myslim to na radiatoru ne to do vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Já to stejně nechápu, budu teď docela OT: Máš velké problémy s autem, hold se nepodařil kup, ale chceš po tom autě podle mě nemožný věci.. KDyby jsi chtěl aby všechno jelo na 100% musíš hodně zainvestovat do nových dílů, nebo si koupit nové auto, ale měl by jsi myslet na to, že jsi si koupil ojetou Fabii, ne Bentley Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 jaky zase velky probelmy s autem doprdele? mam problem s teplotou, dneska bylo 16 stupnu a auto bylo po 10 km na provozce. resim ciste teplotu. jestli vymenit cidlo. jak se to projevuje apod. nidko nedokazete odpovedet super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Nemusíš bejt hned vulgární Se podívej na všechny tvoje příspěvky, hlavně ty první... To hovoří za vše.. Ohledně problému teploty ti neporadím, hold prostě to tak je, vyměň čidlo a uvidíš, podle mě se nic nezmění... Hold se to ohřívá dýl, jestli je pointa taková že do práce jezdíš 20km a auto se ti za tu dobu neohřeje, měl jsi si pořídit benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Na vulgárnost ti kaslu co pisou do toho tematu,kde sem chtel todle vse resit ti namachrovani kreteni. same sproste slovoa nijak se to tady neresi,takze si servitky neberu. co je podle tebe velky problem s autem? vule v sedacce? nebo nefungujici cirkulace vzduchu? a nebo zatekani do auta? vse co je vyrobi vada fabie!!!! nesnasim kdyz nekdo nevazi slova a vystreli nesmysli. az napisu,ze sem zadrel vacku tak to bude problem. ale zatim sem na aute vymenil silentblok na rameni nachipoval a jezdim kazdej den. ted vymenim kabinak, vycistim topeni a brzo vymenim olej a zase jdu jezdit jo abych nezapomel dal sem 170 kc za prezuti prednich pneumatik. Benzin? nebud smesnej sam jezdis s TDI skoro za 6 litru a benzinak se stejnym vykonem by bral 8 litru jak nic. a spocitej si nakaldy na cestu do rpace projel bych tak 5 tis minimalne. uz ted me pri spotrebe 4,8 ty 2 tis boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Ano, ale já nejsem oni, tak laskavě klid jo Ano Fabie má vady, ale sám jsi tady psal jak je to bourané a další tuna věcí... Ano jezdím skoro za 6 litrů, ale mrskám dálnice a okresky, a často je to hodně nad limit, tzn auto využívám tak jak je stavěno, málokdy jedu eko jízdu, to už musí být poslední dobou jezdím spíš okresky, je to kvůii lepší jízdě,na dálnici je to po chvíli nuda, a i tak mám průměr rychlosti na 150km 110-115km/h.. Ano myslete si že jsem pirát, ale vím co od auta můžu čekat a co si k němu dovolit, a netvrdím že tak jezdím vždycky.. Je to i podle počasí atd... Takže to že ty to škudláš na eko, a bolí tě spotřeba 4,8 do práce, to je blbý.. NAvíc mojí spotřebě ani moc nezadají velký kola, mít menší průměr, užší pneu taky je ta spotřeba nižší, ne o moc ale je, k tomu využívám klimu nonstop, ať je teplo nebo zima, pořád... Takže pokud bych jel normální jízdu, bez klimy, užší pneu, jsem uplně v pohodě na čem ty.. Kdyby hodně chtěl, tak i niž, a pořád bych provoz nebrzdil.. Toť můj názor Netvrdím že mám božský auto a že nad moje není, to je dhloupost a vím to Ale taky vím že nemám žádný šrot, hlavně co se týče motoru Když už jsi koukal, viděl jsi poslední moje dvě tankování? spotřeba 5,21 a 5,15 mluví za vše.. Auto má teď podle PP dlouhodobej průměr rychlosti 99km/h na nějakých asi 2000km, takže loudačky to teda opravdu nejsou K tomu, auto mám od 8.2.2013 od tý doby mám najeto dejme tomu 12500km, což za nějakých 5 měsíců dobrý, navíc teď v létě to naskáče ještě o hodně víc Proto nemám benzín ale naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 co takhle zkusit prvne napichnout na vag co je tam za chyby ? btw. neboj vsak ty velky problemy prijdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 ty cisla sem si asi vycucal z prstu:D:D vag mam zapojeny kazdych 14 dni,ale stale stejny chyby cirkulace vnitrku a vysoky tlak turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 prvni dojmy VERVA. v nadrzi bly 3 litry nafty dotanovano 35l. strat uplne stejny jak na olej. vykon uplne stejny, spotreba uplne stejna a tichost motoru taktez. takze vyhozene penize nedoporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 :DDDDDDDDDDD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 to pako budu ignorovat. aby jste nerekli,ze te nafte krivdim,tak si to asi sedlo slepsil se studeny start,ale na vykon to nema absolutni vliv dokonce bych rekl,ze to jede hur a spotreba celkove mozna o neco klesla asi o 2 deci. zajimave,ze vseci mluvi pouze o tom jak to jede lip:D to je jak ty tablety do benzinu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 budu delat ze blbec co lije do auta olej mi nerekl pako... takze oproti oleji ti to jede jeste hur tim padem ma olej nejlepsi cetanove cislo...... prijde mi divne ze se o tom nikde nepise a nikdo to nedoporucuje to bude asi nejaky marketingovy tah aby se neprestala prodavat nafta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 nepise???? tak asi blbe ctes,protoze to cos napsal je hodne velke hovno. az bdues mit vic informaci a hlavne najedzeno na bio jako ja tak rozumuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 ondikTDI, zkus to bez těch vulgarismů v tvých příspěvcích, ať nemusím udělovat varování 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 a ctes co psal on? nadavam mu do cur... nebo neco podobneho? Vsimejte si sakra lidi co se serou do lidi co pisou zkusenosti. clovek si treba zalozi vlakno na varovani admina a dojde banda debilu a vali xkrat vci takovych slov a nic???? kde je spravedlnost? trosku se probudte vseci. Taky do nikoho se nenavazim do prispevku nekterych lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.