Publikováno Srpen 2, 201015 r Chtěl bych se zeptat jak velká je rezerva paliva a dojezd když se rozsvítí kontrolka. Mám Fábku 1.4 MPi Rok výroby 2002.Díkes za podané info.
Srpen 2, 201015 r Podle MaxiDotu když pípne tak cca 80 km. Ve skutečnosti tak 100. Když svítil dojezd 0 km ujel sem eště 20 km
Srpen 3, 201015 r Těch 80-100km by to mělo dát v pohodě, pokud tedy jedeš v kuse,jestli by si s tím popojížděl a častěj startoval počítej tak těch 70km max at nezústaneš někde stát:)
Srpen 5, 201015 r mne vyšlo od pípnutia po zhasnutie motora (viem to sa nema) 110km ale bežne sa da urobiť tých 70-80km viac ja osobne neriskujem, pp píše dojazd cca 70 km a dá sa dojsť aj 90 ale je to risk, záleží na spotrebe, rozjazdy, jazda do kopca, atď..
Únor 11, 201114 r prave teraz cakam ze mi pípne rezerva kazdu chvilu ale palubne pc mi ukazuje dojazd 130km tak som zvedavy 1.9SDI 2002
Únor 12, 201114 r Mě to pípá vždy u dojezdu 65 nebo 60km..jindy ne..To mi chcete rict ze to pipne,ja tam mam na dojezdu 60km ale ujedu klidne 90km?
Únor 12, 201114 r Pokud pojedeš v kuse a jako člověk tak jo. Pokud budeš jezdit kousky cca do 2 km, tak ani těch 60 km nedáš. Ale ujedeš třeba jen 40. To samý pokud poletíš styl brzda plyn v rychlostech 140km/h a víc.
Únor 12, 201114 r rezerva je 7,5l paliva, tedy záleží vždy na momentální spotřebě...jak napsal Luďa, když se pojede krev při spotřebě 14l/100, ujede se na rezervu cca 50km....když pianko za 7l/100, je to hned cca 100km nic víc v tom lidi nehledejte PS: doporučuju na rezervu moc často nejezdit
Únor 12, 201114 r Já zas jo. Je dobrý jednou za čas vyjet nádrž. Ale nenechat to zdechnout. Při nule dolejt z kanistru a valí se dál.
Únor 12, 201114 r Luďa: já osobně si to nemyslím...když se jezdí často na rezervu,nebo prostě u dna nádrže, tak je větší pravděpodobnost, že to nasaje nějaký bordel co je usazenej na dně a že tam toho kolikrát je (hlavně u ropáků, díky kvalitě naší "obohacený" nafty )...ale je to jen můj názor, osobně ani nevím, jesti mi kontrolka rezervy funguje, nedovolil jsem jí rozsvítit se
Únor 12, 201114 r Ja bych nerekl ze je to dobry vyjizdet..usazeniny ktere tam jsou z benzinu se spali v motoru a urcite mu to neprospiva .. ja kdyz jedu na rezervu tak tam minimalne mam aspon 3-4 L jednou jsem se uz modlil abych vubec dojel na benzinku jak jsem tam mel asi 2L
Únor 12, 201114 r Obecne se nedoporucuje vyjizdet nadrz pro pripadne nasati usazenin,a dojezd na rezervu je vyrobcem stanoven na 60km coz je bezpecne dojeti po rosviceni kontrolky,osobne ale nemam svitici kontrolku v lasce tak tankuju pri ctvrt.nadrze
Únor 12, 201114 r Mě nevychází kilometry k mojí oblíbený benzínce bez jetí na rezervu, takže mi nic jinýho nezbejvá. Pokud nebudu chtět tankovat jinde. Nemyslím si, ze když dojedeš na rezervu a budeš mít dojezd třeba 10 km že by to sálo tak moc bordelu. Určitě to má vírobce vošéfovaný a sací koš není úplně na dně.
Prosinec 4, 201311 r A taky něco jako palivovej filtr ne? Jinak píšou že se rozsvítí nějak tak při posledních 7dmi litrech paliva. Takže pro mojí 1,2 htp to bude asi tak na 80-90km. Ale zkoušet to nebudu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.