johnxx Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 (editace) Dnes pri výměně tlumičů mi vypadla poloosa z náboje kola, přesně v manžetě vnějšího homokynetického kloubu na levé straně u řidiče. Tak jsem ji tam zkoušel zpět dat, ale nešla. Tak jsem rozdělal manžetu kloubu a zjistil jsem, ze v kloubu mam neco rozpadnuteho, nejaky venecek na 3 kusy (viz foto). Ted me zajima, jak resit opravu, jestli sehnat jen homokyneticky kloub, nebo celou poloosu i s kloubem, dal me zajima jaky je postup opravy. Mam 1.6 55 kw, je ten kloub na vsechny motorizace stejny? Editováno: 7. Srpen 2010, autor: johnxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 (editace) Bude tam pasovat kloub z 1.6 74 kw ? Nejak se v tech cislech nemuzu vyznat. Editováno: 8. Srpen 2010, autor: johnxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 ahoj, kup jen novy kloub, stary tam nema cenu davat a cela poloosa stoji ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.