johnxx Vloženo 7. Srpen 2010 Vloženo 7. Srpen 2010 (editace) Dnes pri výměně tlumičů mi vypadla poloosa z náboje kola, přesně v manžetě vnějšího homokynetického kloubu na levé straně u řidiče. Tak jsem ji tam zkoušel zpět dat, ale nešla. Tak jsem rozdělal manžetu kloubu a zjistil jsem, ze v kloubu mam neco rozpadnuteho, nejaky venecek na 3 kusy (viz foto). Ted me zajima, jak resit opravu, jestli sehnat jen homokyneticky kloub, nebo celou poloosu i s kloubem, dal me zajima jaky je postup opravy. Mam 1.6 55 kw, je ten kloub na vsechny motorizace stejny? Editováno: 7. Srpen 2010, autor: johnxx Citovat
johnxx Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Vloženo 8. Srpen 2010 (editace) Bude tam pasovat kloub z 1.6 74 kw ? Nejak se v tech cislech nemuzu vyznat. Editováno: 8. Srpen 2010, autor: johnxx Citovat
FilipR6 Vloženo 15. Srpen 2010 Vloženo 15. Srpen 2010 ahoj, kup jen novy kloub, stary tam nema cenu davat a cela poloosa stoji ranec. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.