Přejít na obsah

Bezpečnostní pás v zadním opěradle


Turista

Doporučené příspěvky

Dobrý den přátelé.

Vyndával jsem na dovolenou zadní opěradla ale zadní dvojité opěradlo pak nešlo vyndat pakliže je v něm svrchu uvnitř umístěn střední bezpečnostní pás. Nechal jsem tedy opěradlo ležet ve voze sklopené. Stalo se mi však při manipulaci že pás se nějak navinul dovnitř, zasekl a nejde posunout ani dovnitř ani ven přičemž je našponován na sedle na maximální zatažení. Poradil by někdo jak pás uvolnit aby s ním šlo manipulovat - tedy navíjet a povolovat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby to šlo odvinout, musí být sedadlo nastojato a zacvaknuté - potom se to odjistí - je to z důvodu bezpečnosti. Pokud se ti to navinulo moc, tak jedině odšroubovat z podlahy, nebo rozčalounit (nic složitého) a potáhnout za lanko mezi zámkem a pásem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem musel nakonec pás odšroubovat z podlahy /klíč č.17/ abych vůbec mohl celé opěradlo uvolnit a vyndat ven a pak jsem si s tím trochu pohrál venku z vozu, ve voze se na tom blbě dělalo,pás byl naprosto navinut vevnitř a nešlo to postavit kolmo a stále to ráčna nechtěla pustit. Nakonec jsem tam strčil šroubovák a navinutý pás stlačil a najednou to šlo vytáhnout :palec2:.

Chtěl bych dodat co jsem původně nevěděl, když chci vyndat zadní dvojité opěradloven tak musím ten prostření bezpečnostní pás nejdřív odšroubovat z podlahy.

Děkuji za rady !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...