Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

AluClear jako přípravek na mytí hliníkových disků ??? No proč ne, když to rozpustí nečistoty od brzdového obložení tak asi vyžere i ´tu šmouhu od prachu co se chytá na prazích u B sloupku, tak to vyzkoušíme.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Výtok mezi předními a zadními dveřmi na práh jsme taky řešil a skončilo to tak, že měnili komplet těsnění ve dveřích na garanci - prej jak tam zateče něco reaguje špatně s vodou a na tom plastu to dělá takový bordel. Ještě měnili boční vodící lišty na oknech.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak co mi přijde nic moc, tak to je mlácení nafty v nádrži. Jedná se o 4x4. Druhá věc, nějaký pískot či ševelení z motoru. Myslel jsem, že to dělá větrák, ale nikoliv. Jinak spokojeni

• o 9 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak ja používam  "Yetošov" v počte 2 ks.. :-)

Jedného služobného (1,5 roka, 1,8 TSI, 4x4, automat) , ktorého som už stihol nie svojou vinou mierne rozbiť. Našťastie si to odniesli len plechy a plasty (predný nárazník, predné svetlo, predný blatník, predné dvere. zadné dvere, zadny blatník + 2 ks diskov... :kol-26: ) . Na ňom sa mi niekedy nepáči, že automatická prevodovka (hlavne spiatočka) "zamrzne", keď je vonku zima.       A čo sa mi vôbec nepáči je senzor dažďa.. keď majú stierače stierať tak stoja... keď majú stierať len občas, tak lietajú ako keby bola silná búrka...  Taktiež sa trochu ťažšie zatvárajú zadné dvere, ale to je dôsledok spomenutej nehody :-(

Potom je tu môj biely súkromný Yetík, 1,2 TSI, ktorý bude u mňa doma o dva dni presne mesiac. Zatiaľ som na ňom nabehal cca 1 500 km. Jediný  menší problém - ťažšie sa zatvárajú piate dvere - budem to riešiť v rámci záruky. Inak zatiaľ všeto OK ! :kol-31:

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Bol som v servise, piate dvere nastavili, taktiež opravili ťažné zariadenie (pri montáži prehodili skrutky medzi sebou a tým pádom nešlo ťažné nahodiť).  Minulý týždeň ma však začala znervózňovať ďalšia vec. Studený motor má na voľnobeh otáčky niečo pod 800. No keď sa zohreje, tak sa potom drží na 1000, čo podľa mňa určite nie je OK.  Takže ma čaká ďalšia návšteva servisu :-(

• o 1 měsíc později...
Vloženo

tak já mám na 1.2 r.v. 2011 aktuálně 100.000km a závady byly:

-ložisko předního kola

-rozvodový řetěz - v záruce

-úprava turba - v záruce

-kabel ke svíčce

problémy:

-vrzání dveří - sametka

-drnčení pátých dveří - těsnění, dorazy, spz, plato

-vrzání chromovaných rámečků budíků

-drnčení zámků vzadu

-vrzání silentbloku motoru

jinak průměrná spotřeba 7.3 v tom město a dálnice

• o 4 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

folie i predni zasterky pochopitelne mam ale rezaty to je ve spodnim pertlu a pod svislou gumou kam taky technik hnedsel najisto to je videt ze se o tom obecne vi ackoli jsem reklamoval jen par puchyru na zadnich dverich

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...