Diamant Vloženo 8. Září 2005 Sdílet Vloženo 8. Září 2005 Predstav si, že máš zelené diódy a chceš červené podsvietenie. Ako isto vieš, červená a zelená sú akosi opačné farby, takže by ti to temer vôbec nesvietilo resp. svietilo veľmi škaredo a veľmi slabo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2005 Sdílet Vloženo 8. Září 2005 Predstav si, že máš zelené diódy a chceš červené podsvietenie. Ako isto vieš, červená a zelená sú akosi opačné farby, takže by ti to temer vôbec nesvietilo resp. svietilo veľmi škaredo a veľmi slabo. i tak se to dá říci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Já měnil na felicii jen polep budíků a nechal řárovky a svítilo to dost málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Taky přidám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 A ještě jednu,ale ty fotky nejsou nic moc,v realu to je jasnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Máš najeto skoro stejně jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Dobrý,ale u mně je to jenom číslo,je z druhý ruky a má tak pade navíc,ale drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Já to mám na 99% (serviska, dovoz přes kámoša) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Září 2005 Sdílet Vloženo 10. Září 2005 Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Září 2005 Sdílet Vloženo 10. Září 2005 Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. a na co že jsi to koukal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siemen Vloženo 14. Září 2005 Sdílet Vloženo 14. Září 2005 Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. Tahle kombinace se mi líbí se všeho nejvíc. Je fakt super, taky o ní uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 14. Září 2005 Sdílet Vloženo 14. Září 2005 Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. Tahle kombinace se mi líbí se všeho nejvíc. Je fakt super, taky o ní uvažuju. taky budu mit uz sa tesim. neco podobnyho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 Ještě zkusím 2W žárovku, ale i tak jsem spokojen. V reálu to vypadá líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falko Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 zdravim je to moc pekne není nekdo sikovny od plzne kterej by mi to predelal a za kolik libi se me tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 Taky bych měl zájem. I ta plzeň by mi vyhovovala, kdyby to nebylo na dlouho. Jinak jsem spíše okolo Chomutova, nebo Mostu. Kdo by to zvládl a za kolik? Kdyžtak můžete psát na jsrot@quick.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 Taky nad tim přemýšlím,ale nemám představu o ceně.Asi bych šel do toho jak to má udělaný Vašo,ale viděl jsem Garnyho podsvětlení a to je taky super.Tak nevim jakou kombinaci.Ta bilá se mi zdá podle fotky,že je moc jasná a nevim jaké by to bylo v noci,ale z fotky se to nedá soudit.Ale jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 Dotaz: nema nekdo nafocene rozmontovane budiky a hlavne climatronic... At mam predstavu co me asi ceka... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 Maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 MR 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2005 Sdílet Vloženo 29. Září 2005 MR99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 30. Září 2005 Sdílet Vloženo 30. Září 2005 jsou pozite stejne typy led diod u MR 99 a treba MR 02?? delali jste nekdo Climatronic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 30. Září 2005 Sdílet Vloženo 30. Září 2005 vim, ze uz bych chtel asi moc, ale nemate nekdo seznam kolik kusu led diod potrebuju na danou cast v MR99??? Kompetne s climatronicem a vybavu SLX. Kolik ruznych typu je pouzito po celem aute??? Diky moc P.S. az nekoupim v GM nejake spatne ledky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2005 Sdílet Vloženo 30. Září 2005 Dělal jsem climatronic, ale nefotil jsem. Počítej pod každy tlačítko jrdnu + něco pold displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2005 Sdílet Vloženo 30. Září 2005 Podsvětlení interiéru Palubní přístroje SMD : rafičky - 6ks (99) 8ks(00) stupnice- 14ks(99) 16ks(00) displej - 4ks(99) 6ks(00) 20+10(maxid) Ovládání oken (řidič) 7ks(3mm) Ovládání oken (ostatní) 4x1(SMD) Ovládání světel 7+2 (3mm)(99) 6-3mm + 2-SMD (00) Ostatní spínače 1 (3mm) SMD - 1206 3mm - obyčejný 3mm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.