Biele alu-disky - Stránka 2 - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Biele alu-disky

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

pava napsal:
Kousek jak bydlím parkuje tato Fabia. Osobně se mi to moc nelíbí.

Jsem opačného názoru. Moc pěkný!!!

Jinak ty OZ-ka jsou krásný. Mám je objednaný, ale ve stříbrný. Nejdřív jsem o těch bílejch uvažoval, ale vzhledem k barvě mého vozu mi připadaly divně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M napsal:
pevely: žlutý FRS s bílýma kolama měl Klokan, ale už to snad prodal. Nevypadalo to zle a možná, že Amogh má nějakou fotku někde ;)

Ty bláho, tak to bych chtěl vidět jak to vypadá. Amoghu rychle sem s tou fotkou jestli jí máš, please!!!!!!!!!! Díky P2M

Odkaz ke komentáři

kláca napsal:
  bastien napsal:
  TiGeRZ napsal:
Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes......OZ_Superturismo%20WRC.jpgkola_dynamics_043.jpg

Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného.

magor si asi ty ;):doh (to si zas myslim já :p;) )

jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!)

Kláca -_-

Odkaz ke komentáři

pevely napsal:
  kláca napsal:
  bastien napsal:
  TiGeRZ napsal:
Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes......OZ_Superturismo%20WRC.jpgkola_dynamics_043.jpg

Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného.

magor si asi ty ;):doh (to si zas myslim já :p;) )

jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!)

Kláca -_-

-_-;)

Odkaz ke komentáři

Remus by skoda napsal:
Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé.

Nemohl bys mi poslat foto toho auta, nebo ho dát sem. Byl bych ti vděčnej. Díky

Odkaz ke komentáři

pevely napsal:
  Remus by skoda napsal:
Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé.

Nemohl bys mi poslat foto toho auta, nebo ho dát sem. Byl bych ti vděčnej. Díky

Bohužel foto nemám k dispozici :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...