Berys Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Mám problém s motorem.Studený-nepravidelný chod.I za tepla při přeřazení kvaltu nejdřív 5krát cukne než chytne potom už jede,ale nemá akceleraci,až když mám nohu na podlaze.Diagnostika dobrá,svíce dobré,pal.filtr,tlaky taky.Ale odpojím váhu vzduchu a jede jak čert,jen žere jak čuně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Cau tak Zrovna dnes jsem dal novou váhu vzduchu do 1.8 20V uz druhou, ta první se cas od casu zbláznila a auto nejelo vubec, to bylo loni. letos mi to sice jezdilo ale blbě kolísaly mi otáčky,ztrácelo to výkon při plynu na podlaze tam teklo asi jen 12l benzinu taky nepravidelně. Na vagu my to ale našli pokaždý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Já jsem zkoušel novou váhu,ale nic se nezměnilo.Mohlo by možná jít o svíce,mám tam denso,ale i ngk jsem zkoušel a nic.Teď to psalo příliš silný signál u váhy vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Musíš mít přesně tu váhu,která do toho auta patří.Dej si na to pozor ,je různá pro 1.8.Mělo by to být tou váhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Zdar.O.K dík za radu,ale stačí koupit podle ročníku? nebo radši vymontovat?Jinak teď už to nejede ani bez té váhy.Asi to odvezu na vrakáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Musíš mit origo váhu( nebo jen to cidlo váhy)na 1.8 20V myslím že je stejná i na 2.0 litr typ toho cidla je asi F 00C2G2032.Podotýkám ale že poruchu váhy by měl registr zaznamenat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Nemusí zaznamenat,jenom na dvoulitr jsou tři druhy.Pěkně si ji sežen podle čísla káry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 čau.problém je vyřešen.koupil jsem jinou káru ato čtyřkolku v dieselu.linak moc dik za ochotu a rady.čauec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.