oggy Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 (editace) dnes jsem po delší době otevřel kapotu a našel jsem jednu odpojenou hadičku. Zítra auto prodávám, tak se chci zeptat, od čeho ta hadička je. Auto jezdilo normálně, ale radši se ptám. Díky. Editováno: 28. Září 2010, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 jedna strana patri pod ten plastovy kryt resp do neho ho to zapojis....a druha stranna patri do motora...ale to uvidis az ked zlozis cely plastovy kryt....cez hadicku ide vzduh na odvetravanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 to si nemyslím, v těchto místech je hadička z EGR ventilu do plast.krytu motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Jasné,je to hadička k EGR ventilu,konce má gumové a trubička je kovová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 tak nevím Laco, zda na mojem autě šetřili , ale trubička je plastová, páč se mi nalomila (při výměně EGR ventilu), tak jsem jí musel přelepit černou páskou, no a jak jsem byl na LPG garančce, tak se servisákovi rozpadla nadobro, tak mi tam dal měděnou, takže teď už je to na věčné časy a nikdy jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 29. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Díky. Hadičku jsem zapojil, hned jak jsem na to přišel. Asi nebyla vypadlá dlouho. Auto jezdilo normálně, jen den předtím, když jsem stál na křižovatce, tak to chvílema vybrovalo a motor byl víc slyšet. Jako když vedle Vás projede vybrační válec. Po zapojení hadičky to už nikdy neudělalo, a auto jede v pohodě. Dnes jsem ho prodal. Jen jsem chtěl vědět, jestli se s tím nemohlo nic stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.