patrick369 Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Zdravim, pri prejdení čo i len malej nerovnosti na ceste mi neskutočne lupne čelné sklo v okolí vnútorného spätného zrkadla, keď ho v tom mieste pritlačím tak je ticho. Netuším čo to môže byť za problém a pri tom zvuku nepomáha ani nahlas rádio stretol sa už niekto s niečim podobným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Zkus chytnout tu nohu od zrcátka ke sklu a zahýbat s tím. Jestli se to bude trochu hýbat tak ho pootočením o 90° odděláš a uvnitř jsou 2 plechové packy. Ty k sobě trochu přihni kleštěma a nasaď to stejným způsobem zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrick369 Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 (editace) už som sa to pokúšal dať dole ale to zrkadlo nejde ani za svet, snažím sa ho povoliť otočením dolava o tych 90 stupňov ale pohne sa len o par mm a ďalej to nejde. bol som pozrieť či sa tá noha zrkadla hýbe ale je tam pevne Editováno: 3. Říjen 2010, autor: patrick369 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrick369 Vloženo 5. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Po demontáži vnútorného spätného zrkadla to robí aj tak ale zaujímavé je že keď prší tak to nerobí nerozumiem tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Tak mě napadlo, sklo bylo měněné nebo je to pořád původní? Pokud bylo měněné a je špatně nalepené, tak by se v závislosti na teplotě mohlo měnit pnutí a mohlo by to dělat bordel. Nevím jestli tato moje teorie je možná, ale nemuselo by být špatný zajet do autoskloservisu, aby se na to podívali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrick369 Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Sklo bolo menené, rok na skle je 2006 auto som kúpil pred rokom tak neviem čo s tým porobili. V jednom autoskle som bol ale nevedeli veľmi čo s tým jedine že môžu skúsiť prelepiť lenže tam už hrozí prasknutie takže mam obavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Myslím si, že to přelepení by mohlo pomoct, ale je tu právě to riziko toho prasknutí... Přeju hodně štěstí v řešení tohoto problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrick369 Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ďakujem vyskúšam ešte zájsť do jedného autosklo servisu a uvidím čo mi povedia, myslím že to bude mať súvis aj s tým že auto bolo pravdepodobne búrané na prednú ľavú časť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) mám poznámku, i když až tak moc asi nesouvisí, , nedávno mi takové podivné vrzání skla taky vrtalo hlavou a vydedukoval jsem to podobně jako tady ostatní, a pak jsem si všiml nezaskočeného plastu z venku pod sklem, té poloviny před řidičem, co je stěrač, zaklapl jsem ho kam patří a bylo to ono.Je klid a nevrže to. Editováno: 3. leden 2011, autor: jiko01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.