Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes ráno jedu do práce a auto jede nějak divně v nízkých otáčkách slabě táhne a na 4 a 5 jede do 2100 ot.a pak takové jakoby bez turba ujel jsem tak 50km.Když jsem jel z práce tak hrůza při sešlápnutí jede jak snopel vůbec nejde roztáhnout.Dojel jsem do garáže otevřel kapotu nastartoval a ventil N75 cvaká jak strhaný-nevím jestli to tak má být nikdy jsem si toho nevšiml-jinak jsem tu četl prostříknout váhu čističem na brzdy a co se týče turba nemám naklápěcí klapky je možnost,že šlo papa? :feve:

Vloženo

- turbo KO by ti myslím dost kouřilo, bíle

- předpokládám že vag asi nemáš co? ideálně zkontrolovat jestli nebyl překročen tlak přeplňování a nenastal nouzový režim

N75 cvakat má, to je OK ale vag by ukázal víc

- projdi si všechny hadičky od N75 k tubu a vlastně i ty ostatní, jestli ti někde neutíká podtlak

- pravděpodobně ti ale odešla váha vzduchu, zkus ji odpojit a projet se, chvilku to vůbec nepojede ale pak si ŘJ veme vlastní hodnopty

pokud to bude stějně líné tak asi ta váha

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...