Celofan45 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravim hoši... Mam problém.. odešla mi řídicí jednotka na fabií 1.4 50KW MPI r.v 2000 typ motoru AME Mohl by mi někdo poradit kde sehnat novou??? Nebo jestli je k sehnáni starší z bouračky ?? Předem dekuji za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 jak víš že je to RJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 měl jsem to v servise a říkaly že zo zkoušely přehrá a pořád to blbne.... že to neumi udržet výkon.... Děla to takový problém : Když zapnu motor tak jede,ale jak se rozjedu , tak po cca 50 metrech to začne auto skákat,cutak a pak chcipne a rosvíti se EPC (ridici jednotka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 co píše diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Tak to nevim... mam se zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ať ti to všechno vyjedou, ať víš na čem jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Myslíte že to bude sedet? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047906033g-ridici-jednotka-motoru-1-4-50kw-fabia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 No sedět by to na kód motoru mělo, škoda-díly uvádí i číslo: 047 906 033 G, to by mělo být až po to G stejné. Ale jak píšou kluci tady, proč hned měnit RJ ?? Nejprve zjistit, čím je to způsobeno, je spousta možností, např. uhnilý kabelový svazek apod...takže nejdřív prověř možnosti. Chcípne to při testovací jízdě do kopce nebo i na rovině/z kopce ? Jíra p.s. Zjisti si, co přesně znamená EPC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Kluci...... ja jsem jen uživatel auta... je to v servisu a řekli že je v prdely RJ..... Ja jen vím že fabie 2000 měly vyrobní vadu že hnily káble... to jsem taky na to upozornil v servisu a pry jsou v pořádku,tak nevim... :-( Pokud je nekdo z Ostravska .. ja bydlím v Karviné... tak prosim kouknete se mi na to... jsem už zoufalej... bez auta neexistuji :-) Hoši rad to zaplatim ale chci mit jistotu že ta auto pojede a je v pořádku..... me rekli že RJ ma sedet s typem motoru a muj typ je AME a tam je uvedeno taky AME tak proto se ptám... at to nekoupim a nebude to fungovat.... No a EPC je prý hlašení chyby v řídicí jednotce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 (editace) EPC znamená více věcí. (svítí třeba v případě poruchy el.plynu (pedálu), snímače brzdového pedálu a teď nevím co ještě). Já bych hned jednotku nekupoval, fakt bych ještě prověřil o co jde - tedy to pořádně diagnostikoval, poradil se s někým mimo servis. Mi taky říkali, že mám něco se vstřikovačem a nakonec to byl zapalovací kabel, ale na to jsem přišel sám když jsem si koupil kabel na diagnostiku. Editováno: 5. Listopad 2010, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 6. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 A je tady nekdo kdo by se mi na to podíval ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Pokud jsi z Ostravska, můžu se pokusit pomoci, jinak po republice je dost lidí s diagnostikou, kteří ti na to mrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 6. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 jojo jsem z Ostravska..... abych to upřesnil,tak jsem z Karviné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Tak pokud by jsi měl zájem, tak když tak napiš SZ a můžeme na to mrknout, ale nejsem nějaký odborník spíš amatér nadšenec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 28. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Hoši kolik se tak plati za přehráni RJ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 U nás 20euro:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 28. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 zitra jsi mam jit pro asuto... Sehnaly starši RJ (1500,-Kč) a jsem zvedav kolik si vemou za to přehráni.... Doufam že to nebude pálka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Škoda že jsem si tu toho nevšiml dřív mám jednu doma a válí se tu zbytečně jenom nemám pin kooupil jsem ji na aukru bez pinu za 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celofan45 Vloženo 28. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Hmmm.... Tak to je škoda :-) Pokud odejde znova, tak se ti na 100% ozvu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.