Přejít na obsah

Rídicí jednotka 1.4 MPI

Celofan45

Doporučené příspěvky

měl jsem to v servise a říkaly že zo zkoušely přehrá a pořád to blbne.... že to neumi udržet výkon....

Děla to takový problém : Když zapnu motor tak jede,ale jak se rozjedu , tak po cca 50 metrech to začne auto skákat,cutak a pak chcipne a rosvíti se EPC (ridici jednotka)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No sedět by to na kód motoru mělo, škoda-díly uvádí i číslo: 047 906 033 G, to by mělo být až po to G stejné. Ale jak píšou kluci tady, proč hned měnit RJ ?? Nejprve zjistit, čím je to způsobeno, je spousta možností, např. uhnilý kabelový svazek apod...takže nejdřív prověř možnosti.

Chcípne to při testovací jízdě do kopce nebo i na rovině/z kopce ?

Jíra

p.s. Zjisti si, co přesně znamená EPC..

Odkaz ke komentáři

Kluci...... ja jsem jen uživatel auta... je to v servisu a řekli že je v prdely RJ.....

Ja jen vím že fabie 2000 měly vyrobní vadu že hnily káble... to jsem taky na to upozornil v servisu a pry jsou v pořádku,tak nevim... :-( Pokud je nekdo z Ostravska .. ja bydlím v Karviné... tak prosim kouknete se mi na to... jsem už zoufalej... bez auta neexistuji :-)

Hoši rad to zaplatim ale chci mit jistotu že ta auto pojede a je v pořádku.....

me rekli že RJ ma sedet s typem motoru a muj typ je AME a tam je uvedeno taky AME tak proto se ptám... at to nekoupim a nebude to fungovat....

No a EPC je prý hlašení chyby v řídicí jednotce....

Odkaz ke komentáři

EPC znamená více věcí. (svítí třeba v případě poruchy el.plynu (pedálu), snímače brzdového pedálu a teď nevím co ještě).

Já bych hned jednotku nekupoval, fakt bych ještě prověřil o co jde - tedy to pořádně diagnostikoval, poradil se s někým mimo servis.

Mi taky říkali, že mám něco se vstřikovačem a nakonec to byl zapalovací kabel, ale na to jsem přišel sám když jsem si koupil kabel na diagnostiku. :)

Editováno: , autor: Lancelot
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...