Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím chlapy, prosím Vás mám dotaz jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s brzdami GALFER? Chtěl by jsem na Škodu Octavii RS místo origo, plánuji totiž posílení agregátu a i kdyz si myslím že origo jsou dobry chtěl by jsem tam opravdu něco lepšího. Přemýšlím o komplet brzdach

GALFER 

Kotouče -  chlazené + drážkované

--Tuning DFT

Brzdové destičky 

-- Tuning FDT

Ma s touto variantou někdo zkušenosti? Jestli tato kombinace půjde používat i v normálním běžném ježdění a zda Aspoň něco vydrží kdyz trochu pritvrdim v jízdě.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravim, potřeboval bych poradit. Lítám tu možně na foru a stále sem se nedočetl konkrétní odpovědi a na založeném tématu mi poslali samí nepřímí odpovědi. Mám možnost koupit supr octavii r.v. 2001, 66kw za 93000,- Šel bych do ní ale jen mě štve že má bubnové brzdy. Napadlo mě hodit tam zadní kotouče z 81kw. ale nejsem si jistý co všechno tam dát ( komplet nápravu i s lanovody) a jestli něco víc??? Taky kolik by to stálo taková sranda , jestli se to vůbec vyplatí za ty prachy, a jaký mají ty brzdy efekt pokud má někdo zkušenosti. Dík

Vloženo

No myslím náprava cca 2000 až 2500 a nové kotouče a desky. to je asi 2200kč

Takže když budu počítat cca 5000,- za matroš a cca 800,- za práci tak se to vyplatí. Tak možná do toho pudu. Dík za info :kol-47:

• o 3 týdny později...
Vloženo

Já mám objednané vrtané Zimmermanny + destičky Zimmermann. A vyjdou myslím levněji než Brembo a kvalita co jsem se dočetl super. Dokonce vyjdou levněji než ATE power disc. Jen musím ještě týden počkat. Jsou na objednávku. Ještě jsem objednal Clim pur spray od valea a nový pylový filtr. Kdo by chtěl maji to za podle mě dobré ceny tady www.naautomobily.cz. Jen to nemaj na stránkách, ty kotouče. Musíte jim napsat.

Vloženo (editace)

marthass: řešil jsem úplně stejný problém taky na OII TDi, na cc-autodily jsem nakonec objednal Brembo Max + Textary, mám je na autě teprve od včerejška. Jinak Textary, které mně přišly, vyrábí Pagid (vyraženo na destičce) a desky Brembo vyrábí taky Pagid (zvětši si obrázek na cc-autodílech).

EDIT:

Ještě jak jsem si pročítal toto vlákno, tak jsem si všiml, že spousta lidí má problém s kroucením skoro nových kotoučů a hlavně u jedničkových Oktávek. Před časem jsem četl jeden zajímavý článek právě na toto téma, tak jsem si jej znovu našel a naskenoval, třeba to může někomu pomoci.

oct1-kotouce_str1.PDF

oct1-kotouce_str2.PDF

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...