Březen 12, 201411 r Sice jsem věděl že to u mě nepůjde, ale stejně jsem to šel zkusit....budíky kódování přijmou ale nezůstane uložené, tj je tam pořád původní, ABS vyhodí rovnou chybu při kódování...hmm, smolík:-)
Březen 12, 201411 r Já to taky před chvílí zkusil a taky bez úspěchu u mě žádná šance nebyla,mám 9/2009 jeden z prvních,ale co kdyby se stal zázrak,ale nestal
Květen 21, 201411 r dneska sem zkousel to nastaveni pres maxidot bohuzel pokud chci ulozit hodnoty tlaku pneumatik napise mi to ze byli ulozeny a za 2 sek. mi to da zpetnou hlasku ze je nebylo mozny ulozit?? netusite nekdo co s tim? btw nove vozidlo rv. 2014 maxidot softw. 800 tusim Upraveno Květen 21, 201411 r od dasek82
Duben 17, 20169 r Pánové potřebuji radu. Instalovat jsem TPMS tlačítko nakodoval jsem abs jednotku a budíky , ale tlačítko po zmáčknutí nic nedělá. Měla by se rosvítit kontrolka a pípnout .Potřebuji vědět na jakém pinu má být drát od tlačítka. Jednotku mám ABS Brakes (J104) Labels: 1K0-907-379-60EC1F.cl Part No SW: 1K0 907 379 BD HW: 1K0 907 379 BD Component: ESP MK60EC1 H31 0108 a drát jsem dal na pin 35. Yeti MR 05/2011.
Duben 17, 20169 r Tak beru zpět již je vše funkční závada byla špatný spoj na konektoru do jednotky abs nešel vůbec signál z tlačítka.
Březen 17, 20178 r Pani potreboval by som helfnut,kupil som tlacidlo pripojil a po stlaceni nic nedela.potom som zistil , ze to funguje ked to stlacim esp+set , ale to mam asi spatne napinovane...? 2hnedy,3modry,4cierny,6cerveny-esp pin 35 .Viete mi helfnut? Dik Inak sstem pred tym siel len som to tlacidlo dorabal kvoli zene ( nedokaze to resetnut cez komp ) Este jedna otazocka , niekto to spominal ,ze sa da vycitat ci to ma ten system uz naucene atd ,neviete kde to vycitam? a hlavne ako.. Dik Borci
Březen 17, 20178 r Není dovoleno se ptát na stejný problém ve vícero tématech. Duplicita baly smazána.
Březen 17, 20178 r Snad víš, kde jsi se před chvílí ptal? Ptát se můžeš jen v jednom tématu = tady. Víc o tom nemá smysl debatovat.
Březen 20, 20178 r aautojt: Ses si jistej ze to tlacitko mas spravne zapojene? Pokud to funguje jen spolecne se stiskem tl.ESP tak to mas nejak divne zapojene. Podle ceho si to zapoji? Podle schematu na predchozi strance jsou zapojene na tlacitku piny 3,4,5,6 Ani ty barvy co pises nejak nesedi. Upraveno Březen 20, 20178 r od majkl.s
Březen 21, 20178 r Tlacidlo som kupil na ebay a pin 5 tam vobec nema :-( . Tiez mi to pride ze niektori z pinov je akoby do serie z esp.Na inom vlakne. som nasiel ze sa o tom bavil uzivatel Biggy aj som mu pisal,len zatim nereagoval.
Březen 21, 20178 r Jj, funguje samostatne.Hod sem fotku toho tlacitka hlavne ty pinyOdesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk
Duben 2, 20178 r aautojt: Hlavně že to funguje...ale jak koukam na ty fotky to tlačítko není pro Yetiho
Duben 3, 20178 r Jj,octavia...tlacitko je ine,ale vsetko ostatne je rovnake :-) a k tej funkcnosti dva kliky v pocitaci a 10€ dokazem ozeliet ked s tym jazdi moja zena a jej to moze pomoct :-) vysvetlil som piktogram ( zlta led) tak vie,ze musi kuknut kolesa :-)
Duben 12, 20178 r Aky je ten druhy pasivny system? Ten co ukazuje aj tlak nieje aktívny? Neviem,ja som to testoval tak,ze som stym jazdil po resete cca 200 km a potom trochu sfukol (vsetky na zaciatku 2.3) jednu na 1.8 a po 2 ci 3 km ma to upozornilo,cize toto mne vyhovuje (zene) necakam od toho nejaké extra zazraky :-) Upraveno Duben 12, 20178 r od aautojt
Srpen 5, 20187 r Zdravím všechny Yeťaky. Ta kontrola tlaku v pneumatikách je skvělá. Ale letos budu kupovat nové zimní pneumatiky tak věřím že se mi to určitě také změní a bude to hlásit chybu protože rozměry budou jiné než letní. Proto by mě zajímalo jak se dělá ta kalibrace.
Srpen 5, 20187 r Ja to delam tak, ze za jizdy po rovine rychlosti cca 80 km/hod zmacknu a nekolik sekund drzim to tlacitko na kalibraci tlaku v pneu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.