Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dával jsem do laku,tak jsem trochu zaexperimentoval.Co vy na to?

Me osobne se libi to OCTAVIA tam kde to mas, popravde asi proto, ze jsem to jeste tam nevidel. To Passat TDI mi tam nesedi. Nejvice me dostava double lauf ;);)

Vloženo
To TDI se mi taky nelibi a uplne nejvic se mi nelibi ty poutovy svetla ;);) Jinak zuppa, hlavne ten duplex, to proste nema chybu!! -_-

Promin, ale myslim, ze jsi se seredne spletl. Tyhlety svetla, to nejsou ty co meli na Matejsky, tyhle prodava Milotec! :D:D

Vloženo

Já bych vyhodil právě všechny ty nápisy a nechal vyniknout jen ta světla. V kombinaci s tím výfukem jsou totiž fakt super.

Vyhodil bych i tu lesklou lištu na spodku víka....

Vloženo
Promin, ale myslim, ze jsi se seredne spletl. Tyhlety svetla, to nejsou ty co meli na Matejsky, tyhle prodava Milotec! :D:D

Sejm hnus, sorry ;) Nevim, ja na tyhle poutovky a la Lexus proste nemam zaludek, prijde mi, ze se tim auto neskutecne zlevni, pusobi to na me proste stromeckove, at to dela Milotec nebo kdo vi kdo pro Lexus nebo Mazdu, nemuzu si pomoct ;)-_-

Vloženo

Dík za názory všem,zejména těm co se líbí ta světla -_- vím,že jsme v menšině.K tomu chromu jsem na něj ujetej :D .

4capo:couváky nee

4Fugenbunt čtyři už se mi zdá moc

Vloženo
jak to že nee??? Já jsem v neděli montoval na svoje auto už druhý :D

Já nevím,nějak se mi to nelíbí ale na žádných autech,ne jenom na oktě. :(

Proč druhý?Jedny ti nestačí :t

jedno OT-ten Újezd dnes není,nejsou lidi

Vloženo

Mě se to možná i trochu líbí, ale hlavně je to velice praktické. Fakt mě překvapilo, že ty, který má v autě všechny elektronické vymoženosti, zrovna tohle nemáš.

Druhý proto, že jsem chtěl origo, dával jsem tam nový nárazník, tak jsem spojil příjemné s užitečným. Vypadá to hezky :)

S tím újezdem to bylo jasné, zájem byl malý.

Vloženo

Že to je praktické,to bezesporu,ale ty dolíky v nárazníku,ty mně moc neberou.

S tím Újezdem jsem docela překvapen.Vždyť vás je z Práglu hafo a máte to za rohem.

Vloženo
Že to je praktické,to bezesporu,ale ty dolíky v nárazníku,ty mně moc neberou.

S tím Újezdem jsem docela překvapen.Vždyť vás je z Práglu hafo a máte to za rohem.

Ten Ujezd dnes nebyl, protoze nebyli lidi... :D:D

Vloženo

ten nápis octavia super!!!musím říct že mám taky černou s těmito světli a přemýšlel jsem o tom nějakej ten měsíc zpět, ale plán zhořel když jsem zjistil že po tom znaku zůstanou díry a musí se to zadělat...ale jsem moc rád že to vidím u tebe a fakt mazec!!!to tdi bych tam ale taky nedal no...

Vloženo

Vše co tady lidi psali je také tak nějak co bych tomu vytknul já.

Ale víš co jsi možná měl udělat, nechat zaslepit (zavařit) ten zámek kufru, to by mi k tomu šlo ještě více

Vloženo
Jako auto z poutě. Nezlob se.

On ti to asi nerekl, on si ho vystrilel na strelnici v Praze na Matejsky... :p;)

4Berry - Proč bych se měl zlobit?

Jenom jsi to mohl upřesnit,světla,lišty, nápisy nebo všechno?

4davon- nebyl jsi to náhodou ty ob střelnici? ::'-_-

4baurak-ještě jsem na netu nesehnal nikoho kdo by dělal něco jako L.Royo.To by se mi líbilo,ale na víčku nádrže.Vzadu asi ne.

4Palo -máš pravdu,něco s tím porobím,stejně ten zámek nepoužívám.

Vloženo
Jako auto z poutě. Nezlob se.

On ti to asi nerekl, on si ho vystrilel na strelnici v Praze na Matejsky... :p;)

4Berry - Proč bych se měl zlobit?

Jenom jsi to mohl upřesnit,světla,lišty, nápisy nebo všechno?

4davon- nebyl jsi to náhodou ty ob střelnici? ::'-_-

4baurak-ještě jsem na netu nesehnal nikoho kdo by dělal něco jako L.Royo.To by se mi líbilo,ale na víčku nádrže.Vzadu asi ne.

4Palo -máš pravdu,něco s tím porobím,stejně ten zámek nepoužívám.

2mikl - Jo myslis jak jsem strilel do lidi? Jo byl... Za to jsem dostal tyto svetla! :D-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...