suri. Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Používame a môžem doporučiť : CASTROL Edge 5W-40 502.00 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Perfektní a jednoduchá odpověď, díky moc ! Podle výrobce splňuje 502.00 i 505.00... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Tak TSI sa týka pri QG2 len 502.00 norma a tú plní veľa olejov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 suri a aký máš názor na použitie 0W-40 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) Ak si za každú cenu rozhodnutý pre značku Castrol, tak určite zober radu EDGE a nie Magnatec, a dodrž schválenie VW 502.00.Ako to tu odznelo, toto schválenie inak plní naozaj veľa olejov, a ja osobne by som za tie prachy určite zobral niečo iné. Už len kvôli tomu, že práve oleje Castrol, a práve tieto najviac používané druhy sa aj najviac falšujú. Editováno: 6. leden 2015, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 zde už jsou jasné příznaky schizofrenie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) A co si ten olej vyměnit sám?...nebo někde u kámoše, případně za pár kaček u soukromého mechoše?...běžně to tak roky dělám...práce na 1h včetně vzduch.filtru...u garančky řeknu že je vyměněno, do servisky napíšou - olej vlastní a je po ftákách...je ovšem pravdou, že se ale servis nesmí cukat a přistoupit na to... Jo a auta jsem měl vždy v záruce a bez problémů... Editováno: 6. leden 2015, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 olejova kontrola 45000km s vlastnim olejem me stala 420kc vcetne dph. V cene je vymena oleje, olejovy filtr, razitko do servisky a faktura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Tak to je velká krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Debatu o kvalitách, či nekvalitách služeb autorizovaných servisů jsem přesunul do tématu s příhodným názvem Autorizovaný servis Škoda. Pokračujte proto prosím tam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 (editace) Dnes jsem prodelal servis při 71500 a rok od garancky při 60tis. Je predepsana jen vymena oleje,cena v porche HK 2540kc. Olejovy filtr mam ted sedy s písmenem H,predtim jsem mel cerny s D. Zatím jsem nastartoval dvakrát potichu,predtim jsem pravidelne vrcel asi vteřinku pravidelne. Ptal jsem se i na mereni napnuti retezu a bylo mi receno,ze v 99% bylo napnuti retezu v poradku,ze to ma smysl zkontrolovat pokud to vrci zhruba 5 a vice vterin 1.2 tsi 63kw r.v.09 2010,retez menen 2x olej me tam dali TITAN 5w40 jsem to nikdy neslysel,ale ted jsem se dival co to je zac a popisek ma dobry,tak uvidíme Editováno: 9. leden 2015, autor: metas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Titan bude dobrý olej, v době O1 ho škodovka dávala ve výrobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Dávám Yacco,je to malá francouzká firma produkující špičkové oleje za super ceny,prodává je tady snad jen jeden prodejce,tím pádem originalita zaručena,sudový long life mají za 160.Titan je olej od firmy Fuchs,jinak ta cena je dost nadsazená zhruba 380 za litr je dost,ale je to autorizák tak se není čemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 cena s DPH za litr je 502,to je slusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Tak to je mazec....Vycházel jsem ze své výměny,stála necelých 1000,olej jsem měl vlastní,auto umyté,vyluxované,prach utřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Zjišťoval jsem ceny v Praze a pokud servis akceptuje vlastní olej, tak kompletní výměna vč. jejich filtru, šroubu, apod. vyjde na něco málo přes 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jen pro info. Mountfiel má teď oleje za docela dobré ceny: http://www.mountfield.cz/olej-mogul-racing-5w-40-4l-fs-1phm1058 http://www.mountfield.cz/olej-mogul-racing-5w-30-4l-fs-1phm1060 PS: mogul maže úplně stejně jako castrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Zaujímavé ceny. Pozerám že aj na Slovensku je podobný výpredaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Nemám nič proti Mogulu ale prečo má LL uvedené len že "odpovídá" norme 504/507 00? odpovídá = spĺňa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 dik za doporuceni.., 5w40 uz se mi chysta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Dnes jsem čtyřlitrovou bandasku Mogulu koupil. 3.5 litru do auta a 0.5 do sekačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Iba 3,5 litra do motora? Do TSI ide oficiálne 3,6 litra, a ak dáš olej až po hornú risku a aj pretočíš motor, tak až 3,9 litra. Alebo máš iný motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Do 1,6 AEE akurát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Neviem kam to zaradiť, ale: Kvapkový test oleja môžem robiť aj na obyčajný kancelársky papier ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Já to tak dělal a myslím, že to šlo. Nejlépe byly kružnice vidět proti světlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.