Přejít na obsah

Jaký olej do 1.2 TSI (výměna oleje a filtru)

voltys

Doporučené příspěvky

Ak si za každú cenu rozhodnutý pre značku Castrol, tak určite zober radu EDGE a nie Magnatec, a dodrž schválenie VW 502.00.
Ako to tu odznelo, toto schválenie inak plní naozaj veľa olejov, a ja osobne by som za tie prachy určite zobral niečo iné. Už len kvôli tomu, že práve oleje Castrol, a práve tieto najviac používané druhy sa aj najviac falšujú.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co si ten olej vyměnit sám?...nebo někde u kámoše, případně za pár kaček u soukromého mechoše?...běžně to tak roky dělám...práce na 1h včetně vzduch.filtru...u garančky řeknu že je vyměněno, do servisky napíšou - olej vlastní a je po ftákách...je ovšem pravdou, že se ale servis nesmí cukat a přistoupit na to... :kol-28:

Jo a auta jsem měl vždy v záruce a bez problémů...

Editováno: , autor: martt
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem prodelal servis při 71500 a rok od garancky při 60tis.

Je predepsana jen vymena oleje,cena v porche HK 2540kc.

Olejovy filtr mam ted sedy s písmenem H,predtim jsem mel cerny s D.

Zatím jsem nastartoval dvakrát potichu,predtim jsem pravidelne vrcel asi vteřinku pravidelne.

Ptal jsem se i na mereni napnuti retezu a bylo mi receno,ze v 99% bylo napnuti retezu v poradku,ze to ma smysl zkontrolovat pokud to vrci zhruba 5 a vice vterin

1.2 tsi 63kw r.v.09 2010,retez menen 2x

olej me tam dali TITAN 5w40 jsem to nikdy neslysel,ale ted jsem se dival co to je zac a popisek ma dobry,tak uvidíme

Editováno: , autor: metas
Odkaz ke komentáři

Dávám Yacco,je to malá francouzká firma produkující špičkové oleje za super ceny,prodává je tady snad jen jeden prodejce,tím pádem originalita zaručena,sudový long life mají za 160.Titan je olej od firmy Fuchs,jinak ta cena je dost nadsazená zhruba 380 za litr je dost,ale je to autorizák tak se není čemu divit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...