Přejít na obsah

engelhart

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Oznámení engelhart

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Uvažujeme o založení tuningového menšího ale sympatického klubu. Je nás asi 6 a máme už dost svých velikých domovských klubů. pokaždé musíme dojíždět dost daleko atd. Všichni škodováci jsme na škodafóru nebo klubu. to chceme zachovat. Je to tu nejlepší. Ale chceme pro okres UO (Ústí nad Orlicí) dát do hromady několik členů a partičku co si můžeme užívat i mimo škodaklubu nebo našich většich klubů. je nás tu na okrese hodně tuningovejch kárek a krasavců. Co se občas scházet a vyrazit??? atd. Je nás od skoro každé značky někdo (Octavia kombi, Passat kombi 2x, Focus kombi, Matiz, Tigra atd) :-D Prostě nějaký ten výlet, grilování, spanilé jízdy, atd. dle dohody. Kdo máte zájem, kontaktujte mě: 777 868 160 nebo engelhart@seznam.cz neděláme rozlišení aut, ale krasavci vítáni :-D Ozvěte se
  2. Zdarec, co jsem tak četl ten tvůj problém tak si myslím že máš jednuz ze dvou poruch: 1. prasklá hadice k turbu (to by to nehorázně kouřilo) 2. to spíš- ta regulace naklápěníé lopatek na turbu. Nech to vyčistit a budeš vidět..
  3. Noo, už jsem také teď uvažoval o přezutí na letní, ale když jsem vcelku náhodou viděl to sněhový nadělení, tak ještě taky počkám. Jinak na léto mám v garáži připravený fungl nový Pirelli PZERO NERO
  4. Ahoj, máš úplně standartní a běžný problém tohoto motoru. Ale řešení je více než jednoduché - VYČISTIT TURBO Nejlépe ultrazvukem, ale dělají i to běžným způsobem rukama. Jednoduše se zašpinili lopatky a regulace a ta potom spíná a nespíná jak se jí zachce. Já osobně vozím auta z německa a nechávám takto ultrazvukem vyčistit všechny TDi motory co dovezu. Auto pak jede jak s čipem, je to úplně něco jinýho. Tak že - Vyčistit nic víc.
  5. engelhart

    Mobile.de

    Zdarec chlapi, včera jsem dostal zprávu od Josefína. Taky vozím z reichu, ale Oktavky a Fabie pouze přímo od škodovky, minimálně ze škoda sálónu. Pokud máte tedy někdo zájem o bližší dohodu nebo info jsem na: 777 848 160 nebo e-mail: engelhart@seznam.cz. Do reichu jezdím 1-2 týdně takže není problém. Navíc od dubna jsem si rozšířil dovozový park o zahradní traktory a techniku. Souhlasím s kolegama o Arabech a podvodech, proto vozíme ostatní auta pouze od známích jen ze 4 autoplatzu, škodovky pak jen z autosalónů. Takže záleží na dovozcích, kdo má jaký přístup a známí. Já dodnes neměl ani jeden problém, a to už dost aut mi sjelo z podvalu. Takže pokud bude zájem, volejte nebo pište na e-mail. Tady na fóru jsem už opravdu jen občas, tak je lepší ta ostatní komunikace. ŠKODOVCE ZDAR !!!!!!
  6. Ahoj, neumíte někdo poradit co s tím mohu udělat?? Dovezl jsem si z německa Fabii 1.4i 16V 55kW a během jízdy se rozsvítila kontrolka na čerpadlo na palubce. Navíc pod zadním sedadlem u nádrže po nastartování něco stále hučí. PORADÍTE ????????
  7. Paráda, vše klaplo a opravdu to funguje. Nyní mám 2 krásný nový vystřelováky. Zdravím
  8. Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat.
  9. OK, samozřejmě že to chápu. Já jenom, že se tu vždycky někdo rozčiluje z adminu že se míchají a pletou témata do sebe. Tak nic, promiň, taky se rád na ten tvůj "výběr" podívám. Třeba by bylo lepší aby jsi tu umístil nový téma o kolech kolem nás pro inspiraci. Tak s pozdravem........ PS: Tebe jsem zrovna ITT konkrétně nemyslel.........
  10. Já mám tyhle 16" a jsem maximálně spokojenej.... Nejsou to žádný galusky ale splňují svou povinnou praktičnost. Ale docela mě zaráží že někdo nepochopil tohle Téma...... Nahoře někdo posílá fotky kol z celýho světa z aut a tuningu, ale neposílá svoje kola.... Tak to je o ničem!!!!! Já taky můžu posílat kola co nejsou moje, ale k čemu se chlubit cizím peřím????? No nic, tak tady je moje Kokta a její 16" botičky:
  11. já jsem najel 1120km s 65l nafty. Mám 81kW, alu 16" 205/55, kombi a těžkou nohu na pedály........
×
×
  • Vytvořit nový...