Přejít na obsah

macc33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli macc33

  • Narozeniny 10.9.1975

Návštěvy profilu

2 310 zobrazení profilu

Oznámení macc33

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Popisoval jsem to v obdobném tématu je to tam rozepsáno podrobne, jen jestli ti nevadí že na vnějších svítilnách budeš mít v blikači žárovku tak je měnit nemusíš ty vnější myslím.
  2. To je zajímavý že tady tvrdite že nelze vypnout.... Mě to vyplnuly ve škodovce zelenou i červenou a neobtezuje mne to...(taky mi to vadilo)
  3. Takže....to co máte u výbav Active , a Ambiente bez příplatku za top zadní světla na pravé straně zadních dveří, NENÍ neosazené světlo ale kus barevného plastu který se vyhodí, a místo něj se osadí světlo obj. č. 565.945.308A + konektor 7NO.972.703 + piny číslo teď nevím.... Toto se zapojí dle schématu a je to jak u vozů v provedení pro Spojené království velké Británie tj: že vám půjdou obě zadní mlhovky a couvačky. Stojí to vše cca 3400,-. + prace Vy co chcete aby vám svítily i ty červené proužky které jsou úplně k hovnu tak musíte vyměnit obě světla levé i pravé + konektory ,nemám teď ty čísla nedá se použít výše uvedené! cena cca 7000,- + práce.... Doufám že tato informace je dostačující:) Jo kamera se dodělat dá i s ostrikem.....jde už od Bolera...je na to originální sada jako příslušenství. ŽÁDNÁ KABELÁŽ NENÍ Z VYROBY PRIPRAVENA VŠE SE MUSÍ NATAHAT!
  4. auto je úplně stejně vysoké jak bez paketu! , žádné jiné pružiny nejsou, - má to pouze zodolněný kryt motoru a kryty zadních ramen toť vše. kryty jsou z odolného plastu nikoli kovové jen pro info. škoda linka je uplně k ničemu a informace prodejců jsou nedostatečné.
  5. ty , tam je prolis a snad ještě z dírkami... prostě ten nový nápis tam asi nedáme:)
  6. nejsem si jistý jestli USB je trvale napájeno při vyplém zapalování.... a koncovka kabelu USB žádný adaptér nepotřebuje , ze zadního konektoru pod středovým tunelem pak palubkou a sloubkem žádný problém.. a nezasahuji do pojistkovky vozu!
  7. ahoj, proč tu kameru tedy nenapájíte z usb konektoru v pal. desce, popřípadě vzadu a jen nějak neschováte kabel - čisté řešení než tam montovat takové zrůdnosti :)
  8. ještě že to na svým kokodáku nemám?
  9. Ahoj, a mohl by někdo zjistit číslo dílu a cenu prosím.
  10. tak musíš koupit ještě držák tohodle držáku + 4 x šroubky + 4 x plechové matice 2 x šroub z tmelem samozřejmě se to montuje místo toho plastového držáčku té vesty, všechno tam orig. pasuje! a hasičák ten co tam jde mají ve škodovce v náhradních dílech stejně jako to co jsem v úvodu napsal ale stojí skoro litr.
  11. teď začínám být už bezradný, musí poradit někdo od fochu.☹️
  12. tak to je z výroby to je v pořádku , zkus připojit přívěs s žárovkami v konc. světlech ne jak teď dělaj všechno s led.
×
×
  • Vytvořit nový...