mesr Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 minulý víkend jsem si vytáhnul kabinový filtr a vyfoukal jsem ho,ted když jedu a mám vyplé topení a mám to nastaveno ůplně na chladný vzduch tak to pořád topí!!!V autě je za chvíli hrozné horko... Nevíte co s tím???Nemám klimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Mě to taky šíleně topí, a v létě pří 25 stupních umírám protože studený vzduch je vlažný...jezdím jen v trenkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 M4RT1N - Asi sa ti pokazilo auto a niekto ti vymontoval klimu. mesr - a nepadlo ti tam niečo a nezablokovalo to klapku na miešanie teploty vzduchu? Keby si mal klimu, tak by bola príčina jasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Potřebuji demontovat servomotorek regulace topení. Poraďte jak. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 musid dat dole odkladaciu schranku pred spolujazdcom a mas ho pred sebou. je tam par sroubov tie tiez prec poodpajat kablovacku a mas ho vonku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 To je vnitřní cirkulace. Motor topení je na straně řidiče. Ale jak sním ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 tam je aj motor ventilatora pri klapke vnutornej cirkulacie....dost velke na neprehliadnutie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Není to tohle? Nebo pošli email a já ti pošlu komplet topení, klimatizace. Je toho 9,5MB.Topen___klimatizace.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Zrejme máš klimatizáciu že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Tak jsem se včera pustil do vyndání toho deb..... motorku. Editováno: 5. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Sundat komplet palubku + ten šílený plechový kryt byla pěkná drbačka. Editováno: 5. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Pak už to šlo rychle. Sundat motorek a honem na vrakáč pro druhý. Editováno: 5. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Pak přišla sprcha. Ti chytráci za škodovky to zase celé předělali. Mám 02 a 04 ho má už jiný. Tak jsem ho rozkuchal s nadějí že ho třeba spravým. Editováno: 5. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Pak mě napadlo, že by mohl být stéjný motorek vnitřní cirkulace. Tak jsem ho vyndal a rozebral. Zkusil jsem i přehodit odpory jestli to pujde. Šlo, ale na topení to fungovalo jako na vnitří cirkulaci, jenom se to otáčelo z prava do leva. A za dvě plastové kolečka jeden el. motůrek do autíčka + trochu plastu chcou 3600,- Editováno: 5. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Tak že jsem to složil spátky, akorát na tom odporu s topení jsem nadzvihl ten černý kroužek a nastříkal tam konaktol v domění, že to snad pomůže. Dneska jsem byl v Ostravě a celou dobu to zatím fungovalo. Pak jsem se stavil u elekt.... na vag a diagnostika ukazuvala že je to funkčí. Tak jesm zvědav jak dlouho to vydrží. Editováno: 10. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Pekná práca a dokumentácia prečistíme a môže ísť do inštalačných manuálov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Hezká rozborka, viděl jsem ji na vlastní oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Mám ten samej problém... byl jsem u známého co dělá mechanika v autorizovaném servisu, napíchnul na to Vag a hlásilo to že není kontakt na tom motorku, tak mi řekl výměna toho serva plus material asi 4600Kč, a to by to bylo melouchem doma, zatím to ještě trochu funguje, když dám větrák naplno tak to jede celkem dobře...Ten motorek se asi nedá sehnat novej někde na webu za lepší cenu než je těch 3600Kč? Tak rozborka je dobrá, smekám, na to si sám netroufnu takhle to rozkuchat.... hlavně dej vědět jak to funguje, jestli se to zas nepodělá, jestli by stačilo jen promazat tak bych novej motorek nescháněl.... mám taky MR 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Zatím mám najetých 500km se ztapnutým topením a OK. Ale myslím, že to není v tom motorku. Bude problém v té modré součástce. Ta dáva impuls pro motorek a pak se natáčí klapka. Pod tím črným kroužkem je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 ten motorcek sa da krasne vybrat aj bez demontovania celej palubky... jediny rozdiel medzi starou a novou typou je iny konektor, inak je to rovnake... kazi sa tam ten potenciometer ci trimer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Pekne popisane a zdokumentovane.Mozem sa opytat,ako sa ti prejavovala tato zavada okrem chyby na Vagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) ten motorcek sa da krasne vybrat aj bez demontovania celej palubky... jediny rozdiel medzi starou a novou typou je iny konektor, inak je to rovnake... kazi sa tam ten potenciometer ci trimer... Není stejný! Tvarově je jiný a uchycení je taky jiné. Taky je jiné to ozubené kolečko motorku a na topení to je taky jiný. To bych si ho asi koupil nemyslíš, kdyby byl jiný jenom vkonektoru. Chtěl bych vidět jak ten motorek vytáhneš bez demontáže palubky. Aji na vrakáči jsme musely demontovat ten krycí plech aby se to dalo ven. Editováno: 12. Září 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pekne popisane a zdokumentovane.Mozem sa opytat,ako sa ti prejavovala tato zavada okrem chyby na Vagu? Topení samo od sebe začalo topit na maximum a pak nešlo vypnout. Nešla regulovat teplota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 ten motorcek sa da krasne vybrat aj bez demontovania celej palubky... jediny rozdiel medzi starou a novou typou je iny konektor, inak je to rovnake... kazi sa tam ten potenciometer ci trimer... To by mne moc zajimalo jak se to dá vytáhnout bez demontáže palubky... napiš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Jj Tak se to opravdu dá vyndat bez demontáže přístojovky, ale není to zrovna nejlehčí. Mám to zdárně za sebou a zatím mi to funguje. Jen jsem podle předchozícho návodu pročistil trimry u obou serevomotorků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.