Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Dotazy a zkušenosti s exteriérem

Sponzor sekce: Autolepky.cz

Podfóra

1. Zahájeno uživatelem tichy,

Čau všem, nemá nikdo zkušenosti s natíraním brzdových bubnů, na internetu jsem čet pár názorů že je nato nejlepší hamerid. Nemá nikdo zkušenost s nějakou jinou barvou? Děkuji za odpověď.

• 39 odpovědí
    • 18,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem triktrak,

Dnes som prezuval po zime. Plechy sli dolu a nahodil som povodne ANTARES 15'. Ked som zakladal tie sede plastove krytky skrutiek, tak som zistil, ze mi JEDNA CHYBA - zhodou okolnosti prave ta z bezpecnostnej skrutky. Nasiel som tu na fore asi 2 podobne temy - obe sa tykali Octavie. Zajtra pojdem do Skodovky, ale neda mi to aby som sa neopytal: Viete niekto kod tovaru a pribliznu cenu? (osobne pocitam tak okolo 1 EUR) Je nejaky rozdiel medzi tymi krytkami pre FII a napr. pre Octaviu?

• 11 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Marek1806,

Zdravím koupil jsem si přední spoiler od Milotecu na FII, zkoušel jsem ho nanečisto nasadit na narázník, ale nechce mi dosednout na obě díry pro šroubky současně. Prosím o radu, co jste museli udělat za úpravy, aby vám tam sedl. Děkuji Jedná se o tento spoiler viz obr. Může se tento spoiler nechat bez laku, nestane tomu něco? Problém vyřešen, sednul perfektně.

• 12 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem R_adek,

Mám dotaz - potřeboval bych zjistit jestli někdo máte a používáte Autošampon který je ekologicky odbouratelný a je to na něm napsáno. Mám totiž sousedy kterým vysloveně vadí, že myji svého miláčka na zahradě (Prý jim to prosakuje na pozemek a znečištuje prostředí ). Takže si myslím že kdybych měl Autošampón - který je eko odbouratelný tak mi neůžou nic říci.

• 6 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem MojeJá,

Sice je to prkotina, ale .... dnes jsem se zakoukal do přední masky a všiml jsem si, že mi nejspíše chybí krytka vedle mlhovky. Ale co jsem se koukal na parkovišti na sousedovu fabku, tak jí tam taky neměl . Takže si teď nemůžu vybavit, jestli už tam byla/nebyla při koupi a jestli tam vůbec má být . Zkuste mě nakoupnout ... Jde mi o tohle

• 27 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem bojler,

Bohuzel u Ruma neni ani ve vyssich vybavach kobercovy tlumeni v podbezich. Zkousel nekdo implantovat nejakej filc nebo neco podobnyho? Kdyz jede covek po sutrech, tak to triska nechutne.

7. Zahájeno uživatelem Kutil_Tim,

Zdravim byl jsem se objednat na servisni prohlidku a prijmaci technik mi rekl ze mi musi vymenit i predni sklo ze to skodovka chce, nevite proc? vcem je vadne? Hodne krat mi na nej vlitl dost velky kamen a sklo vporadku. Mam FII unor 2008

• 38 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Igor,

Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným...

• 23 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem lubo_1,

Nazdar páni. Pri výjazde z garáže chytám anténou o futra dverí. Je to dosť nepríjemný zvuk a mám obavu, že časom sa poškodí strecha. Anténa sa nedá sklopiť viac dozadu. Ako toto riešite

• 26 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem alespilot,

Zdravím majitele F II a ROO, jak vypadá Vaše přední maska po čase provozu ? Mě se v té horní"chromované" liště se znakem škoda objevili po 1 roce takové pupínky,jako by pod tou lesklou vrstvou... Jak jste na tom, reklamace ? Díky

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Octavian1,

Tak mám na vás dotaz ohledně přívesného vozíku. Mám čtyřkolku ( D/Š/V 2200/1230/1230 mm ) a chci ji tahat za roomstrem, ale problem je nejvetsi s hmotnosti. roomster muze tahat nebrzdenej prives max 450kg a brzdenej 900kg. jenže čtyřkolka vazi nejakych 320kg. Nevite o nejakem voziku tuhle mrchu? Ja nasel tohle http://www.agados.cz/catalog.asp?thema=14&item=86516 rozmerove by to i odpovidalo a je sklopna takze super, ale samotnej prives vazi 180, takze bych povolenou hmotnost presvihnul o 50kg. Je to velkej problem?

• 11 odpovědí
    • 10,6tis zobrazení
  12. Prosím o pomoc,som totál amatér o oknách.Prekúpili sme 2,5 ročný rumík cez AAAutobazár a dnes nám došli originál doklady.Má tmavé okná,očakávala som doklady k fóliám,ale nedošli.Na oknách sú čísla VIN ,mám to chápať,že okná sú tmavé priamo z výroby.Vopred sa ospravedlňuje ak sa blbo pýtam.

13. Zahájeno uživatelem martin 1_2 HTP,

Ahoj, taky při voskování karoserie voskujete i prahy a vnitční části dveří a vnitřní B sloupky (samozřejmě myslím ty části které jsou v laku ) Nebo se s tím tak nepářete a děláte jen to co je zvenku. Já voskoval zatím jen jednou - před zimou a teď se chstám znovu. Používám Turtle Vax s PTFE. Teď mě navíc čekají i elektrony. Má je lakované tak je asi můžu taky vzít tím Turtle Vaxem s PTFE, nebo ne?

• 46 odpovědí
    • 20,3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Ma.Ra,

Zdavím pánové, sem tu nový mám Rumíka od 21.10.08 a teď k problému. Zjistil sem včera při mytí, že mám na dveřích u řidiče na spodní straně uvnitř dost velký škrábanec. Je dokonce označen nálepkou s šipkou. Nevím kdo na to přišel jestli v salonu nebo ještě ve škodě(tam by to asi odstranili hned) ale já to určitě nebyl, fakt to bych mu neudělal. Zítra přiložim foto. Můžete poradit co bych měl dělat? Díky

• 18 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ibauer74,

Mám problém se zavíráním dveří. Když použiju přiměřenou sílu, tak se všechny 4 dveře zavřou normálně. Pokud je však chci zavřít vyloženě bez třísknutí, tak se jen přivřou a nedovřou úplně. Je to závada nebo se prostě musí dveře zavírat s použitím trochu větší síly. Díky!

• 9 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Tom 1.2,

Ahoj! Při dešti stéká za jízdy voda z čelního skla pruhem přímo před zpětnými zrcátky. V těch není nic vidět. Máte někdo stejný problém nobo řešení? Fabia II combi, dík za odpověď Tom

• Pozitivní
    • 44 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem zdenek69,

Ahoj, dnes jsem si vsiml, ze mam trochu skrably zadni naraznik, nekdo se mi o nej oprel a je trochu podreny ale neni to nijak strasne, chtel jsem se zeptat, da se to nejak zachranit?nejak rozlestit? diky!

• 14 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Joly,

Uvažuju u těch o těch prahových lištách, máte někdo zkušenosti s instalací a "provozem" ? Má to vůbec smysl ?

• 52 odpovědí
    • 16,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem stehlino,

Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni?

• 74 odpovědí
    • 21,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem dudusk,

Tak mě na mém růmstroji nějaký dobrák asi z nudy rozbil zadní sklo(kufr), mám ho objednané ve škodovce a za nalepení si řekli o 2 tis. kč, tak jsem si říkal, že bych to zkusil nalepit sám, nemáte někdo zkušenosti? Dělal jste to někdo? poradíte? Díky

• 10 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Hasin,

Zdarec lidi. Nasel jsem na foru tento VT Fabie II a moc me nadchnula ta kapota. Proto jsem se chtel zeptat, jestli nemate nekdo predstavu, kolik stojí nechat si udělat na zakázku tu kapotu jak je na obrázku? Problém ale bude asi v těch blinkrech. Myslíte, že by s tím šlo něco dělat??? Za každou radu a příspěvek předem díky

• 15 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem George Couser,

Potřeboval bych detailní fotku mlhovek s corner funkcí, na kterých by šly přečíst všechny homologační nápisy co tam jsou. Takže kdyby byl někdo ochotný...

• 60 odpovědí
    • 19,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem ibauer74,

Před časem jsem si objednal novou Fábinku II Combi v úžasném provedení červená metalíza Flamenco. Dnes jsem ale zjistil, že tato barva už není v nabídce Škodovky, přesněji řečeno, už není součástí konfigurátoru. Dnes jsem se u prodejce ujistil, že to moje autí je už vyrobeno, takže jsem v klidu, ale také zaskočen, že tuhle překrásnou barvu Škodovka stáhla z nabídky. Nevíte proč?

• 15 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem djpetr,

Blíží se léto,tedy ostré sluníčko mi bude obtěžovat špunta v autosedačce na zadním sedadle.Poslední dobou se rozmáhá "vinyl pro kenní grafiku".Přemýšlím tedy,že si nechám polepit zadní boční okna.Chtěl sem se zeptat,zda už to někdo z vás má a jak je to s průstupnosti slunečních paprsků dovnitř auta??Není to v rozporu se zákonem?

• 34 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Bill1,

Mate niekto strešne okno ? Čo by ma stala doinštalacia ? A nemožte to niekto odfotit ako to vyzera v interieri ?? Dik..

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.