Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem tbulicek,

Ahoj, Na fabii 2 1.6 mpi automat, mi klima chladi poize pri nulove rychlosti. Jakmile se rozjedu, chladit prestane. Klima doplnena a neutika. Tlak je kolem 14bar, dtc zadne. Ma nekdo zkusenost?

2. Zahájeno uživatelem Barva1974,

Ahoj chtěl bych zapojit automatické svícení světel (tlumená světla při nastartování) žádné tlačítko u pojistek nemám (dovoz) Škoda Roomster 2007 co mám koupit za modul Děkuji

3. Muzete mi nekdo poradit kde hledat chybu v zapojeni? Pokud mam tlacitkem zapnute denni sviceni tak pri zapnuti dalkovych se mi vypne radio.a kdyz vypnu denni sviceni a otocim spinac svetel tak mi taky vypne radio na prvni pozici.Díky za rady

4. Zahájeno uživatelem Miroslav111,

Karoq -Infotainment mi ukazuje hodnotu 800 km po natankovaní. Najazdil som asi 100 km a hodnota sa nemení. Je to v poriadku, prosím, alebo je možné nastaviť reálnu hodnotu po natankovaní?

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 760 zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem JanCC,

Ahoj. Prosím o radu. Po výměně baterie v dálkovém ovládání na F2 (2009, 3 tlacitka) mi dálkové ovládání nefunguje, ani neblikne ta diodka na nem. Začalo to tak, že mi přestalo fungovat zamykání a šlo pouze odemykání. Tak jsem vyměnil baterii v DO a od té doby někde ani zamykání ani odemykání a ovladac se tváří prostě mrtvě. Jelikož mám 2 klice tak jsem zkusil i druhý (taky jsem vyměnil baterii protoze tam byla vybita uz davno) a úplně stejný problém. Neví někdo čím, by to mohlo byt? Pro úplnost dodám, že baterii jsem vyměnil za správný typ a vložil ji do ovladače správnou stranou. Předem děkuji za rady.

6. Zahájeno uživatelem Standa1p,

Dobry den, preijel jsem domu a asi za 30 min jsem chtel zase odjet ale uz jsem nenastartoval. Motor toci ale proste nechytne ani neslibi. Diagnostika mi nechce nacist ridici jednotku motoru. Je mozne ze proste jen tak umre? Predem dekuji za napady a rady.

• 1 odpověď
    • 662 zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Dnes mě kolega v práci upozornil, že při nastartovaném motoru, zapnutých tlumených světlech a zařezení zpátečky, se rozsvítí obě přední mlhovky. První, co mě napadlo, že byl volant natočen a svítí Corner. Ale vtip je v tom, že se rozsvítí ty mlhovky obě. Po vyřazení na neutrál, nebo zařazení jiné rychlosti, mlhovky zhasnou. Díval jsem se ještě na tu samou Fabii, co mají kolegové a tam to dělá taky. Má někdo tušení, k čemu je to dobré? A dělá to ještě někomu? Týká se to FII FL TSI 63 kW s mlhovkami s Corner funkcí.

8. Zahájeno uživatelem agnuss,

Občas se stane, že při startování našeho roomstera nenaběhne osvětlení palubní desky, nejdou světla a blinkry. Při dalším startu se však závada už nemusí neobjevit. Nebo stačí lehce poklepat na volant a vše naskočí.Proto jsem se chtěl podívat, zdali problém nespočívá ve spínací skříňce, nicméně bych potřeboval poradit, jak ji vymontovat. Chtěl jsem z ni sundat kryt, avšak našel jsem pouze jeden šroub, kterým je uchycen. Po jeho odstranění však kryt ještě sundat nejde. Díky.

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Nirro,

Zdravim pánové. Minulý týden mi zničeho nic přestali fungovat stěrače, po rozebrání a zhodnocení situace prý odešla ŘJ. Nemá někdo tucha na kolik to vyjde? Údajná cena je 7500,-. Auto má psanou výbavu ambiente ( DO, Climatronic, 2okna v el. bez alarmu, tempomatu atd... ). Děkuji za info

• 15 odpovědí
    • 20,1tis zobrazení
  10. Dobrý den, omlouvám se jestli se to tu už řešilo, koupil jsem si Roomster 2014 bez maxidotu a ukazatel teploty oleje je to jediné proč mě mrzí že nemám maxidot. Je možné přeprogramovat displej aby i nemaxidot ukazoval teplotu oleje? Případně existuje nějaké separátní zařízení / displej který může teplotu ukazovat? Omlouvám se za pravděpodobně hloupé dotazy, na auta jsem noob.

11. Zahájeno uživatelem medvedw124,

Zdravím . Mám daily vozenie fabiu 2 model 5J VRS . Denne svietenie ma ( dole je vypínač ) . Denne svietenie ak je zapnuté tak svieti cele auto . Ako to urobiť aby svietili na denných iba hmlovky . Ďakujem

12. Zahájeno uživatelem Zimmeler,

Mám auto s cca 1000 najetými km a v tomto zimním počasí používám el. vytápění sedaček. Zatím jezdím výlučně po Praze ve špičce - ráno do továrny a večer zpět. Sedačky však nehřejí vždy - mám pocit, že jakmile elektronika vyhodnotí, že nedochází k dobíjení aku, např. při častém stání na semaforu, je vyhřívání vypnuto. Pokud chvíli jedu odhadem přes 2000 ot/min., vyhřívání zapne. Můžete někdo poradit, jestli je můj odhad správný anebo se jedná o závadu?

13. Zahájeno uživatelem BULL55,

Zdravím, před nedávnem jsem si koupil autorádio do škoda Fabie 2 combi 2008 1 din z číny. Po namontování mi přijde že rádio vybíjí baterii i když je vypnuté jak tento problém vyřešit ?

• Díky
    • 1 odpověď
    • 751 zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem kosak 72,

Zdar lidi, hledal jsem téma o motorku ve světlech tu na foru a je zde jedno téma, které však neodpovídá na všechny mé otázky. Proto zakládám nové téma. Mám Fabku II Combi v klasiku r.v. 2008 najeto 28 tis. km a dnes jsem zjistil, že se mi nenaklápí pravé přední světlo. Levé světlo chodí normálně a pravé nic i když je poslechem motorek u tohoto světla slyšet, že chodí. Ve škodovce mi bylo řečeno, že leda výměna celého světlometu cca 4000 Kč. Nemá s tímto někdo zkušenost, zda tomu nějak pomoci, když motorek světla je slyšet a světlo nechodí, dík moc za rady.

15. Zahájeno uživatelem MaBi1,

Dobry den, viete mi niekto poradit cim by to mohlo byt, ze niekedy ked zapnem zadny stierac tak vobec nejde. Ked vyjdem z auta trocha s nim pohybem a postlacam zvykne to zrazu ist. Skusal som dat dolu krytku a dotiahnut, ale mam pocit, ze problem nie je v dotiahnuti ramena stieraca. Dakujem.

• 55 odpovědí
    • 63,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Dipol100,

Občas nešli otevřít zadní pravé dveře, kabeláž v průchodce dveří je ok. Než jsem stihl vyměnit zámek, dveře se přestali otvírat úplně. Po cca měsíci už nešli otevírat ani pravé přední, tam opravovaná kabeláž v průchodce před rokem. Oboje dveře nešli otvírat 4 měsíce a včera najednou oboje fungovali. Kde končí kabeláž od zámků, že bych to tam zkontroloval? Kde by případně mohl být problém?

• 0 odpovědí
    • 368 zobrazení
  17. Ahoj/dobrý den, četl jsem si návod, bohužel stále nevím, jak na svém autě nastavit climatronic tak, aby auto netopilo, ani neklimatizovalo, jen vetralo, tedy přivádělo vzduch z venku dovnitř do vozu. Nevim, pomocí jakého tlačítka se to nastavuje... Poradíte mi prosím?

• 0 odpovědí
    • 311 zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Kolesnik,

Zdravím, měl sem menší nehodu a podařilo se mi propichnout dvě pneumatiky po naslednem prezuti na rezervni pneu se po par km rozsvitila kontrolka tlaku v pneu. Poté co sem koupil nové pneu a přezul za píchlé, i po mačkaní tlačítka SET kontrolka se jen na 1 sec vypne a pak zas naběhne, Nehoda byla spojena i s narazem na predni napravu je mozne ze by se systém nejak ponicil ze to furt sviti? Vim, že to nejspíš půjde vypnout po restartovaní systému na diagnostice ale nechce se mi za to davat 1000,- v serivsu. Moc vam dekuji za pomoc a rady.

19. Ahoj, přestalo mi fungovat otevírání pátých dveří. Po otevření přes šroubovák zevnitř kufru se na maxidotu nezobrazila ani detekce otevřeného kufru. Inu přetrhané kabely v husím krku, jak to u Roomsteru bývá. Prodloužil a napájel jsem tedy vodiče. Otevírání a detekce začala fungovat, ale přestal fungovat zadní stěrač (to ještě musím pořešit). Můj dotaz ale zní, že taky přestala fungovat detekce otevřených dveří u řidiče, takže maxidot nezobrazuje po otevření dveří nic. Je tedy možné, že přední dveře používají vodiče ze zadního svazku, třeba ukostření? Ukostření na zadním svazku by mělo být v pořádku, to jsem napájel zpět. Jde mi o to, jeslti je to jedna a tatáž závad…

20. Zahájeno uživatelem TiGeRZ,

Ahojte, Fabia 2 2008 svojvoľne resetuje hodiny, všetky tripy a digitalny ukazovateľ dojazdu tiež ukazuje blbosť cca 450km pri plnej nádrži. Analógový je v poriadku. Stretli ste sa s tým niekto? Budíky? Kabeláž? Ďakujem

21. Zahájeno uživatelem martkawa,

Ahoj lidi, potreboval bych radu. U me Fabky 2 1.4 16V mi zlobi ventilator topeni/klimy. Je to climatronik. Spina jenom nekdy a kdyz je to dam na plno, tak funguje. Takze jsem si myslel ze to bude predradny odpor u ventilatoru, ale kdyz jsem se k ventilatoru dostal, tak je tam tohle viz. fotky...... ?‍♂️ Muzete mi poradit, co s tim ... diky

• 14 odpovědí
    • 13,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem philips2647,

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať. Dostal som autokameru, ktorá je napájaná zo zapaľovača. Avšak mám v aute len jeden zapaľovač pri ručnej brzde, je dosť nepraktické ťahať kábel až tam a navyše pri vypnutí motora je kamera stále aktívna, nevypína sa spolu s ním. Ja by som chcel napojiť autokameru tak, aby sa zapla a vypla spolu s motorom. Na internete som našiel návod ako to zapojiť cez poistkovú skrinku. Tak by som sa chcel opýtať, je reálne a bezpečné takéto riešenie? Použiť takýto kábel, ktorý zapojím do poistky a pomocou tohoto pridaného zapaľovača by som napájal kameru? Ak áno, do ktorej poistky by to bolo najvhodnejšie zapojiť? Jedná sa o vozidlo Škoda Fábia II…

23. Zahájeno uživatelem JanyKro,

Dobrý večer . menil som na fabii 2 predné svetla z Halogenu na Čočku (BI Halogén) ale pri zopnutí diaľkových pohybom od seba zhasnú diaľkové . ale smerom k sebe idu . prosim poraďte Vďaka

• 3 odpovědi
    • 731 zobrazení
  24. Ahoj, mám tu problém u Roomstera (2007) s ovládáním oken a zpětných zrcátek. Pokud je vše zapojeno, tak nejdou ovládat přední okna (od řidiče tak i u spolujezdce) a zpětné zrcátka. Okna jdou ovládat jen klíčkem v zámku, pokud podržím v urovni otevření auta, tak okna sjedou a opačně vyjedou. Pokud to chci přes dálku (podržím na dálkáči otevřeno), tak bez reakce. Na diagnostice není žádná chyba, ani v centrální elektrice, tak ani v komfortní jednotce. Vše jsem rozdělal a přišel na jednu věc, pokud odpojím baterku a jednu z jednotek ve dveřích odpojím (buď u řidiče nebo u spolujezdce) a baterku připojím zpět, tak mi na té straně, kde jsem nechal připojenou jednotku ve d…

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 19,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem FrantisekM,

Ahoj klubáci, možná toto téma někoho zaujme, možná ne. V každém případě jsem se rozhodl dodělat ESP do maminy fábie. Né že by mamka a čerstvá babička byla závodník, ale auto s ESP je bezpečnější, než auto bez ESP Montáž proběhne 5-7.12.2014. Vůz je fabie FL r.v. 2010 s 1,2l HTP 51kW, Potřebné díly budou stejné u všech motorizací po FL. Přínos ESP - ve voze je nyní "holé" ABS, to znamená, že jednotka neumí nic jiného než regulovat tlak v brzdách aby se nedostaly kola do bloku. ESP jednotka přídá kromě ESP, taky ASR, EDS, HHC, XDS a kontrolu tlaku v pneu. Zatím zjištěné potřebné díly: Jednotka ESP Držák jedno…

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.