Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...

1. Zahájeno uživatelem djpejo,

Nazdar chalani, potreboval by som stiahnut nejak navigaciu na sd kartu popripade na USB, radio ma vstavane GPS, ale nema NAVI, tak by som chcel navigaciu aj s mapou SK na kartu, aby sa mi spustila priamo odtial... Ako nato?

2. Zahájeno uživatelem alikilla,

Dobrý den, koupil jsem si Fabii II, ve které je autorádio s navigací Audiovox 6020 (https://www.ahifi.cz/autoradio-s-navigaci-audiovox-vxe-6020-nav.html?gclid=CLyp-KTwo9QCFS). Když kliknu na ikonku navigace, nic se nestane. Poradil by prosím někdo jak do toho dostat navigační software a mapy? Předem díky za opdověď. A.P.

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Jered,

Dokáže mi někdo vysvětlit, co všechno se ovládá u rádia přes can-bus? Budu mit totiz neorigo radio za ktere jsem daval pred 2ma rokama 12tis je to blaupunkt acapulco MP52 a dnes jsem ho nesl do skodovky at mi ho namontuji do rumika a ten technik rekl ze to bude problem ze to nema can-bus, ze to budou muset predelat. Nemam tam ovladani pod volantem na radio ale ve vybave je maxi dot. Radio umi komunikovat s externim displejem ale pry se k tomu musi dokoupit nejaky prevodnik. jsou dve moznosti bud me ten technik chtel dotlacit k tomu abych si koupil origo radio a nechtelo se mu to delat a nebo se to fakt nehodi. A co treba regulace intenzity podsviceni palubni desky bu…

• 25 odpovědí
    • 21,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mc2uba,

Ahoj, doufám, že to tady už není někde řešené a pokud ano, hodně to mi do zpráv odkaz a tohle smažte. Ale chci se zeptat, je hodně velký nesmysl dát subwoofer pod sedačku spolujezdce? Vím, že to tak má kolega v Transporteru, kde je to samozřejmě řešené jinak, ale teoreticky by to šlo? Moje auto je trochu sobecky řešené, protože v něm jezdíme maximálně 2 lidi, tak nemám ani repro vzadu a přijde mi blbý kvůli tomu tahat kabely do kufru, nemluvě o tom, že bych si zabral část kufru (pokud bych ho složitě nemontoval do dvojité podlahy v rezervě. Nemá to tak náhodou někdo takhle v autě? A jak by se to mělo udělat? Normálně udělat třeba ze dřeva nějaký kastlík, který by se na …

• 17 odpovědí
    • 16,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem vasektuner,

zdravim vsechny mam problem a prosim o raru mam ve svim roomstru 2008 radio dance ted jsem sehnal lacine radio cruise s navigaci rns300 ktera se montovala tez do roomstu tak jsem myslel ze bude vse fungovat!!!ale nefunguje pripojil jsem radio a zadal kod a zjistil jsem ze se samo klickem nezapne ani nevypne na maxidotu pise porad pripojte telefon jinak se na nem nic nezobrazuje nefunguje mi ani podvolantovy ovladac pouze funguje hlasitost nezobrazujou se parkovaci senzory !!!jenak radio hraje a jde vypnout a zapnout pouze knoflikem!!!nevite proc nefunguje kdyz do tohohle roku se normalne montoval bez problemu!!!sehnal jsem ho z oktavie muze to byt tim?pujde to nejak vyres…

6. Zahájeno uživatelem jola,

Zdravím tu všechny majitele Škody Roomster.Jsem čerstvý majitel zatím spokojený po najetí 2000km.Jelikož jsem krapet ujetej na audio v autě a poslouchám rádio trošku víc nahlas než je zdrávo přestávají mi stačit origo reproduktory a navíc plasty dveří nepříjemně rezonují tak jsem se rozhodl dveře vytlumit ale nerad bych něco olámal .Má tu někdo zkušenosti se sundáním tapecu dveří na co si dát pozor a kde začít? Jaký průmer reproduktorů je u Roomstera nějak se mi nepodařilo nikde najít tuto informaci. Díky všem za rady

7. Zahájeno uživatelem Zdeny.46,

ZDAREC, jake mate problemy ci jak jste spokojeni s origo skoda radiem, Dance, beat ???

• Pozitivní
    • 298 odpovědí
    • 72,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Marek1985,

Caute prosím poraďte na autorádiu mi prestalo svietiť podsvietenie displeja. Inak všetko funguje len ten displej má trápi. Neviem či je problém v rádiu alebo v niečom inom skúste poradiť. Dik

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem e1.,

Začal by som hneď s tým, že prosím tu riešiť iba mapy pre Amundsen+, tj. RNS315, nie starší Amundsen, RNS310, aby sme tu nemiešali jablká s hruškami. Dnes som narazil na internete na túto položku: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/navigacni-sd-karta-pro-zapadni-evropu# Máte niekto info čo je to zač, či sú to už novšie mapy ako tie ktoré sa dávali do áut s Amundsenom+ koncom roka 2011? Ja mám aktuálne verziu 0038, západná Európa. Ďalej ma zaujíma či ste niekto dostali k Amundsen+ pri kúpe auta aj SD kartu na ktorej boli mapy. Ja som kupoval predvádzacie vozidlo, preto ma to zaujíma. Totiž na internete som našiel na stránke Navteq popis na aktualizáciu Amundsenu S…

10. Zahájeno uživatelem schima,

Jelikož jsem již delší dobu nenarazil na ověřenou BT sadu 7P6035730N, zpetám se, zda-li bude fungovat sada 3C8035730 ve FII FL bez Maxidotu (ovládání přes RNS310)? Jaké jsou případně požadavky na zprovoznění WiFi Hotspotu? Děkuji

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem mr.neo,

Ahoj všichni, zakoupili jsme roomster MR2011 (FL) 1,6 TDI Style. Protože chceme postupně vylepšovat autičko, začali jsem rozebírat. V automobilu je nainstalované neoriginální rádio + neoriginální BT handsfree. Na palubní desce to nevypadá zrovna dobře. Cíl týkající se rádia by byl, vyměnit neoriginální 1DIN rádio za original Swing 2DIN. Bohužel po rozdělání zjistil, že je tam kompletní příprava na neoriginální rádio (ISO konektory). Má otázka zní: Stačí koupit pouze http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-originalni-autoradio/0/1/24/43/1001 a propojit kabely a vše bude fungovat? Automobil nemá multifuknční volant, ani ho zatí…

12. Zahájeno uživatelem amrtin,

Uvažuji o výměně repro ve předních dveřích (F2 08) ,uvažuji o PIONEER TS-1784 vzhledem k cenové dostupnosti.Výškáče mám ze starého auta.Neřeším teď kvalitu zvuku,ale montáž - vejdou se do dveří F2 ? Někde se uvádí že mají 17cm,někde že 16,5...A jaké použít distanční podložky? Menší změna,přijdou tam tyhle:

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Igor,

Máte niekto skúsenosť so zariadením, ktoré sa pripojí k rádiu na miesto CD meniča a pripojí sa doň USB kľúč alebo zasunie SD karta a tvári sa to potom ako CD menič? Vyzerá to nejak takto http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-...most/aux-vstup/ Nazývajú to buď Car2Connect alebo XCarLink. Zaujímala by ma hlavne kvalita zvuku - predpokladám, že do rádia to posiela len čisté audio a samotný MP3 dekodér je v tej krabičke, takisto by som rád vedel, či to vie na rádiu zobrazovať ID tagy... Podľa toho, čo som sa dočítal, sa to ovláda ako klasický CD menič. Vcelku ma to zaujalo, na Ebayi sa to dá nájsť za cca 70 eur vrátane poštovného, je to asi najlacnejší spôsob, ako "nauč…

14. Zahájeno uživatelem michaelcomfabia,

Zdravím přišel někdo na to odkud natáhnout rem kabel do subwoofer z rádia dance,,pmmptdp,, Díky:-) Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem M M Zoul,

Ahoj nikde sem to tu nenašel tak to tu zakládám a chtěl bych se zeptat jestli by fungovalo Blues radio z faceliftu FII do předfaceliftu?? popř. co by bylo potřeba a kolik by to stálo.. V autě mám teď neorigo rádio a chtěl bych origo, kdyžtak NEMÁM v autě maxidot (ale časem snad by mohl být) Tak doufám že někdo poradí

• Pozitivní
    • 22 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Yardik,

Ahoj vsem :-), zhruba pred 2 mesici jsem poridil Fabii II (04/2008). U od zacatku mam ale problem s prehravanim mp3, klasickych hudebnich cd a pod. Nejdriv jsem si myslel, ze jde napr o vadne cd, ale po tech x kokusech mi to prijde dost nepravdopodobne. CD se jednou za cas chytne a chvilku hraje, ale v 95% pripadu po chvili vyjede ven s hlaskou "CD Error". Nesetkal jste se s tim nekdo? Tusite co s tim? Reklamaci? Dik moc Jarda

• Pozitivní
    • 28 odpovědí
    • 17,5tis zobrazení
  17. Zdravím lidičky, nedávno jsem si koupil autko škoda Fabia 2 combi 1.9TDI 77 kw rok 10/2009(před facelift), měl jsem v něm autoradio škoda Dance(pohodka), kvůli vzhledu atd jsem dokoupil radio škoda Swing verzi 5Jxxxx , která mi pasuje do přihrádky.. Problémy a dotazy: 1. radio mi nekomunikuje s Maxidotem /jak zjistím CAN 1.6-2.0 ? - dočetl jsem se k nějakýmu navolení přes diagnostiku a povolení radia ? 2. jak zadám pin autoradia swing verzi 5Jxxxxx 2. mám koupenou aparaturu (Zesilovač Magnat 300W rms, Subwoofer od JBL , Kapacitor a sadu kabelů k připojení) = jak nejlépe zapojit + HL převodník je třeba ? 3. Pokud koupím HL převodník tak co znamená - max. vstu…

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem intelsk,

Dobry den hladam taky eshop kde by som mohol kupit konektor iso na napajanie tochto radia RCD 300 Hlavne niečo sk dakujem

• 6 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem pechy,

Poprosím o radu, koupil jsem mojí paní neorigo rádio Alpine CDE 173BT Vše zapojeno, ale rádio nenaladí ani jednu stanici, pořád běží vyhledávání dokola....z konektoru rádia vede modrý kablík rozdvojený na modro-bílý a ten jediný není kam zapojit a nemá ani koncovku, předpokládám Remote Ant/AMP ...ale nevím kam ho připojit, zkusil jsem přímo na anténu, tam mám kousek modrého kablíku, tak jsem to spojil a bylo to ještě horší (větší šum) Zkuste mi někdo, kdo dělá autohifi apod. poradit....Nebo má Fábie 2 tak špatný zesilovač antény? Minulé rádio toho také moc nechytlo, ale bylo to lepší a některé stanice se povedlo najít, teď NE Od Alpine jsem čekál zázrak a ono nic

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Fabka2,

Ahoj, jsem tu nováček a mám Fabku II ročník 2010 v minimální výbavě a chci do ní dostat hudbu. Vzhledem k tomu, že už dnes nechci žádné rádio, protože vše umí mobil, napadly mě 2 možnosti: 1/ použít už nainstalované handsfree Nokia CK 7W a přes bluetooth to přehrávat, nicméně zde mám problém, že je hadnsfree napojené asi na nějaký malý reprák a navíc streamování je velmi nekvalitní (problém A2DP), co Vy na to? Dá se koupít třeba lepší handsfree, napojit to na repráky v autě (otázka, zda je tam vůbec mám, jak zjistím?) 2/ vyvézt někde kablik k reprákům, který mi zpracuje hudbu z mobilu (obdobně jako mobil napojím na jakoukoliv audio soustavu doma) - toto řešení s…

21. Zahájeno uživatelem robo_27,

Zdravím nešťastnou náhodou sa rozbil displej rádia. Rádio funguje, taktiež signalizácia cúvacích senzorov, len na displeji nie je nič vidno viď obrázky. Viete poradiť ako sa to dá opraviť? - dá sa vymeniť len ten samotný displej? - nutné iba v škoda auto alebo nejaký elektrikár? - odhad ceny? Foto: https://www.dropbox.com/sh/rcb4fo7wpu7b0pu/AADvuns6uVi5O_5PTcLb9q2Ya?dl=0 ďakujem

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem MoGamer,

Ahoj měl bych dotaz když v autě dám dozadu 3 pasmové reproduktory musí být i ve dveřích 3 pásmové nebo můžu dát jenom 2 pásmové bude to mít nějaký vliv dík

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem MoGamer,

dobrý den koupil jsem si autorádio alpine ute-72bt a pri zapojeni nejde zapnout a už nevím co dal pojistka v autorádiu je nepoškozena děkuji

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Aleš Veigend,

Zdravím, už od odpoledne projíždím fórum a snažím se najít nějak uceleně informace. Mám možnost za přijatelnou cenu sehnat autorádio Swing a rád bych ho namontoval do Fabia II před FL. Potvrďte tedy mojí doměnku: Mám přípravu pro neorigo radio, takže musím nejprve koupit http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-originalni-autoradio/34 pro refukci ISO na Fakra a poté musím koupit převodník na CAN z 1.6 na 2.0, který nemůžu nikde na internetu najít za nějakou rozumnou cenu, ale všude jsem četl, že se dá sehnat u škodovky za cca 1500kč pod kódem 5J0 035 751. Bude mi hned po připojení rádio fungovat? Ještě jsem někde četl, že se …

25. Zahájeno uživatelem kracoun,

Může mi někdo prosím poradit jestli by šlo namontovat rádio STREAM z vozu Škoda Octavia II do Fabie II. díky

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.