Autohifi, Navigace
Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...
165 témat v tomto fóru
-
Jak jste spokojeni se zvukem orig. reproduktorů? Mám rádio Dance a 8 repro originál z výroby. U některých druhů hudby se mi ozývají ze dveří nějaké rezonance. Např. u jazzu s výraznější basovkou jsou při stojícím autě slyšitelné již při volume 15, bass +7, loudnes off. Mechanická rezonance se ozývá též při hudbě typu Paul Van Dyk více či méně ze všech dveří. V jiných autech jsem slyšel i nižší a příjemější basy (bez subwooferu). Máte někdo k rádiu Dance jiné než orig. repro? Popište jak jste na tom s rezonancí.
-
- 59 odpovědí
- 29,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Čaute, Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, co je to handsfree sada typu parrot? Chci si koupit bluetooth handsfree do Roomsteru s rádiem Blues, ale nevím, na co všechno se koukat a podle čeho vybírat. Nějaké doporučení? Čekám od toho to, že zvuk rádia se sám ztlumí při hovoru a půjde zvuk z rádia, hlasitost se bude dát nastavit v rádiu a perfektń by i bylo, aby se přes to dalap přehrávat hudba. Za jakékoliv info díky P.S.: vím, že je tu vlákno o dodatečné montáži, ale myslím, že můj dotaz tam nepatří. Pokud ano, tak se omlouvám...
-
- 14 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute, potreboval bych poradit,resim dilema ,jestli koupit originalni autoradio Skoda(http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradio-skoda-bolero-s-kodem-a-24-mesicni-zarukou/) nebo tohodle Pioneera (http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/pioneer-avh-3200dvd/).Zajima me hlavne to,co vsechno budu potrebovat k montazi obou radii.A to zejmena: jetli k origo radiu potrebuju nejaky prevodnik,nebo jestli se da lehce zapojit k tomu tovarnimu konektoru(foto nize),popripade jestli je potreba nejaky dalsi ramecek k uchyceni radia.U Pioneera me zajima,jestli je potreba nejaky ramecek k uchyceni,nebo jestli radio sedne do originalniho kastliku,dale resim problem s mistem,protoze se …
-
-
- 101 odpovědí
- 31,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím. Ve škoda roomster (2009) mám ne orig radio blaupunkt který byl nainstalován již ze salonu. Mám problém že nemůžu naladit žádné fm radio. pokud zakroutím tímto válečkem viz. obr tak některé stanice se chytnou. Zkoušel jsem k radiu připojit novou anténu bez zapojeného zesilovače a radio bez problému stanice naladilo. Nevím jak se takhle komponenta jmenuje (u válečku bylo číslo 31773) , natož kde bych ji mohl lacině sehnat. Určitě se mi nechce předělávat celá anténa.Děkuji předem za odpovědi.
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, mám trochu "zvláštní" problém s Fabií 2, rok výroby 2007. Když chcípnu motor a vytahnu klíček, přestane hrát autorádio (Dance). To je určitě v pořádku. Ale stává se, že poté, co auto zamknu dálkovým centrálem, radio začne samovolně hrát. Netušíte, kde je problém? Předem moc díky!
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové, prosím o pomoc v mém problému. Mám R 08 a o víkendu sem spravoval nefunkční stahování okna a vyhřívání zrcátka u řidiče. Po opravě přetrhaných drátků ve dveřích mi pro změnu nechodilo okno u spolujezdce. Rozhodl jsem se, že zkusím odpojit baterii- začalo to chodit po chvíli stahování a vyt. okna. Hurá.. Jenže ne moc dlouho Rádio se po zapnutí klíčku nezapnulo. Kontrola pojistky č.19 pod volantem(napětí před i za pojistkou je) vyndal sem radio, ale napětí v konektoru už není. Pojistka na rádiu taky OK . Nevíte kde se to napětí ztrácí? Díky
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Nemá někdo zkušenosti s touhle hračkou? Jelikož mám dance radio a nemůžu se rozhodnout jestli si mám koupit nové neoriginální rádio které bude mít vstup pro usb nebo raději koupit xcarlink... Pro radio mě odrazuje koupě kabeláže a rámečku aby to vše pasovalo jenže car link se dá krásně schovat. Jenom bych rád věděl jestli to někdo nemá a jak si poradil s montáží. Jestli do přihrádky u spolujezdce vyvrtal díru pro kabeláž nebo se to dá někde protáhnout v palubce. Kdyby náhodou někdo tuto hráčku měl ocenil bych i nějakou fotku jak to vyřešil s montáží
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahojte můžu tuto BT HF do fabie II fl a radio swing auto je 07/14
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte ji někdo? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/bluetooth-handsfree-sada-000051473rx Doporučíte do Fabie II s radio DANCE?
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj. Ve Fabii II combi mám ted radio DANCE. Rád bych vyměnil za Bolero, Amundsen, nebo Columbuse. Požadavky je funkčnost NAVI a HF bluthuth vcetne komunikace s maxíkem. Jak se resi ovladani pokud nemam multi volant. Pripadne nasel by se nekdo z jihu cech nebo vysociny, kdo se problémem zabýval a mel chut si nejakou kačku na pívo privydelat?
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
zdravim, nikde se mi to tady nepodarilo najit tak se zeptam, jakym zpusobem se dostanu k vyskacum na fabii II ? jsou tak pitome ulozone ve sloupcich.
-
- 4 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, poradte mi prosim nekdo co mam delat . Kdyz zapojim jakekoliv neorigo radio tak mam problem s prijmem FM stanic ( strasne to sumí ). Dik za rady
-
- 18 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte všetci prosím o radu. Mám Fabiu 2 1,9TDi 77KW Rv: 2009/10. Kúpil som si Columbus ten prvý RNS 510 a neviem ho nakódovať Absolútne mi nespolupracuje pristrojovkou a na diagnostike mi píše niečo také ako problém navigácie pod 56 kanálom ho ani nenájde na gateway by to šlo nakódovať??,. Neviem ako na to. Pred tým som tam mal ten originál a písalo mi aj na prístrojovke všetko ok. Jednoducho by som potreboval návod ako na to cely postup aký serv. Kód a kde ho mam dat HELP.. NAPÍšTE MI PROSÍM CELY POSTUP AKO NA TO MÁM ÍSŤ či sa to vôbec dá atď... PS: Kamoš pozeral piny v konektoroch všetko sedy ok len toho mám menej podľa neho je to v kabeláži ževraj mu asi nieč…
-
- 3 odpovědi
- 5,9tis zobrazení
-
-
Prosim o radu,jak slozit tento konektor. Takhle mi prisel,potrebuji jej slozit. Dekuji.
-
-
- 3 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, potřebovala bych poradit od zkušenějších. Blbne nám rádio Columbus 2012 ve Fabii II predfacelift převodník z 1.6 na 2.0 mame namontovanej. Bylo nám řečeno přes diagnostiku ze mame blbej gateway nějaký jiný. Poradíte kde mám sehnat ten spravny nebo pod jakým označením ho najdu? Díky
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj všem,..mám docela problém,..v zimě jsem si do auta úspěšně namontoval navigaci amundsen,..pěkně vypadá , dobře naviguje , maxidot funguje , převodník zapojenej,..fotky dodám později. ALE mám problém velice slabý signal,..u všech stanic. Jsem kousek od Vrchlabí kde to všechno hraje výborně a v okolí taky,..ale jakmile jedu například směr Nová Paka - Mladá Boleslav , tak za Novou Pakou se všechny stanice pomalu ztrácí s šumí to. A jak se blížím k domovu tak zase vše hraje čistě,..toto je spíš otázka na majitele amundsenu a columbusu ve FII,..protože to rádio má mít dvě antény na FM a jednu na GPS,..jenže ve fábii je jenom jedna anténa,..zajímá mě jak byste to řešili,..…
-
- 21 odpovědí
- 13,9tis zobrazení
-
-
Ahoj chlupy. Potřeboval bych poradit. Předělal jsem rádio ve své fábce. Vyndal jsem origo rádio a dal tam 1 din rádio. Ale po zapojení mi pořád svítí rádio. Ani po vyndání klíče se nevypne. Musím to vypnout manuálně a navíc když ho vypnu tak mi svítí akorád červená ledka na rádiu. Potřeboval bych aby se vyplo po vyndání klíče a nic nesvítilo? Nevíte o tom něco? Děkuji Pokud toto téma tu už je, tak se omlouvám, popřípadě mě nasměrujte na dané téma.
-
- 5 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím! Snažil jsem se tu hledat podobný problém, ale nic jsem neobjevil. Mám Roomstra a radio Dance, Parrot MKi9100. Zhruba dva roky vše funguje v pohodě a najednou se mi na radiu objevil nápis Phone (jako bych s někým měl volat - Parrot telefonní hovor normálně uskuteční) Za normálních okolností po ukončení hovoru nápis zhasne a rádio funguje normálně dál. Ovšem teď nefunguje nic!!! Občas problikne rádio na cca 2-3 sekundy a zas zásek. Rádio jsem měl cca dvě hodiny odpojený, baterii i pojistku také, Parrot samozřejmě též a stále žádná změna. Dokonce jsem našel i video se stejnou závadou, jen nevím, zda pán došel k nějakému závěru :-( asi ne. Mám dotaz na to, zda se něj…
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Muzete mi prosim poradit, jak odstranit pisklavy zvuk vysek? Pripomina mi to zvuk vybrujici struny na profesionalnim mikrofonu - s malou ozvenou tohto pazvuku. Dela mi to pri poslechu mluveneho slova i pri poslechu hudby a nevym, ci je zavada v radiu swing, nebo v repro/kablech.
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
zdravím všechny koupil jsem roomstera r.v. 2007 s Columbusem a má tradiční vady. Navi nemluví, vypíná se za jízdy, nefunguje maxidot atd. Je už v současné době vyřešen tento problém? Prolezl jsem spousty fór, ale většinou jsou odpovědi staré. Moc díky za rady.
-
- 22 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, doufám, že nevadí, že píšu o vozu VW na foru ŠA. Ale domnívám se, že tyto vozy jsou si velice podobné a proto budu vděčný pokud mi odpovíte na tuto otázku: Máme objednané rádio RCD 310 a je tam vnější konektorový vstup tzv. "aux-in". Zajímá mě zda ten daný aux-in je 3,5 mm jack nebo jiný konektor a zda-li jde propojit s mobilem pro přehrávání písniček (mp3) v rádiu nebo jak vůbec se propojuje s něčím jiným a s čím, jak funguje, jaký kabel je k tomu zapotřebí apod. Předem děkuji za vstřícnost
-
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj , omlouvám se , že zakládám nové téma .. Ale už týden sháním swing do Fabky II FL a vůbec nic , tak kdyby někdo o něčem věděl , tak prosím za tip .
-
- 12 odpovědí
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim. Da sa prerobit radio s cd na navi radio dvbt,....? V prilohe foto. Je potrebna nejaka dalsia kabelaz, instalacia? Vyznate sa v tom? Dakujem,
-
- 23 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakou máte výšku mdf podložek nebo plastových podložek pod předními reproduktory, u mě se zdají nějak moc vysoké a membrána se dotýká tapecu myslim si, že je mám moc vysoký, tak se ptám, o kolik to ubrousit, aby to bylo ok co se týká i montážní hloubky, aby to nevadilo oknu při stahování. Děkuji
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Ahojte Viete mi niekto poradiť, aký je rozdiel medzi zvukovoizolačnými materiálmi SPL, Biplast a BTP Gold od spoločnosti Standardplast (STP)? V aute som použil STP SPL na časť kufra a zadné dvere a teraz som kúpil STP Biplast 5 s tým, že ho chcem použiť na predné dvere a zvyšok buď na palubovku, alebo na odhlučnenie prepážky medzi motorom a interiérom z vnútornej strany. Zaujímali by ma Vaše osobné skúsenosti a nie reklamné rečičky výrobcu. Poraďte, čo je na čo dobré. Mojim cieľom je potlačiť hluk v aute. Väčšina auta je vytlmená materiálom STP Silver a teraz chcem pokračovať zvukovou izoláciou. Za odpoveď vopred ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-