Interiér
221 témat v tomto fóru
-
Kto by chcel vymeniť tapaciri decor drevo za decor hlinik. Superb combi V pripade zaujmu pisťe SZ
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, měl bych takový dotak k záhadnému čudlíku u řadící páky u OII kterou jsem nedávno koupil a v manuálu a zde na foru jsem k tomu nic nenašel, víte někdo o co se jedná...co to je za čudlík? ..viz foto
-
- 4 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
-
Co tam vše máte ? Fascinuje mě že je tam omrdesát čudliku ale ja mam třeba jen 2 a to ESP a Kontrola pneu.
-
- 5 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Nevite jestli je nutne sundat celou stropnici při výměně anteny??? Sundal jsem C sloupky a zadni madla a když jsem se chtel dostat k antene tak se stropnice zacala lamat u B sloupku. V dilenske přirucce je, že staci svěsit zadni část stropnice. Tak nevim
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Superb ll 2.0tdi,r.v.2013-funglovka.Po ujetí cca 5000km začali klepat PP dveře.Má tu někdo stejný problém.??? Díky.
-
- 6 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Čus klepe mi něco jak je přední hrana tapecu u šíbru, nevíte někdo jak to vyladit ? Už mi to leze celkem krkem...
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím motoristy... Koupili jsme do rodiny SII kombi v elegance vybave... Bylo to hotovy auto, pripraveny tak jak jsme chteli a cena byla prizniva... tak jsme ho vzali. Bohuzel jedinou vec, kterou to nemelo, je sedadlo spolujezdce s isofixem.. Hledal jsem po forech, a nenasel. Chci se tedy zeptat odborniku - resil jste nekdo domontovani isofixu (nebo vymenu sedadla) u spolujezdce? Sedadlo je v elektrice, ale asi by mi nevadilo, kdybych o ni prisel, isofix je prednejsi... Dik...
-
-
- 11 odpovědí
- 14,7tis zobrazení
-
-
zdravim.vedel by mi niekto zisti objednavacie cislo tlacitka na otvaranie schranky pred spolujazdcom???pri silnejsom zatlaceni mi prasklo a viem ze tam je akosi nacvaknute na tom zamku.....ak som to ukazal v skodovke,diel mi nevedeli vyhladat...dakujem
-
- 4 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
zdravím shanim nějakeho dobreho čalounika kterej umí opravit sedačku poškrabanou nevíte o někom superb alacantra kuže bežova? jsem z MB díky
-
- 16 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové, mám podobný MF volant, viz. obrázek. Potřebuji demontovat levý ovládací prvek, kde je Volume atd. Než začnu pokusem a omylem, chci ze zeptat, zda by mi někdo z Vás neporadil. Musím nejdříve sundat čelní kryt Airbagu? Potom jak dál? Nebo se dá ovládání vysadit i samostatně? Díky za Vaše rady. Honza
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravim všechny. řešim problem se zapínáním zadního pásu přes autosedačku. V předchozí Mazdě se dcera bezproblému dokázala sama zapnout pásem přes dětskou autosedačku a to proto, že zapínání vyčnívalo nad sedačku. U Supa II je zapínání zapuštěno v sedačce a dcera si prostě sama nedokáže zapnout pás. nědelá se (nebo nepotkal jste) nějaký prodlužovací nástavec, ktrý by se zapnul do zapínání a do něj teprve bezpečnostní pás? dostal bych tak samotné zapínání nad uroveň sedáku. díky
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, mam problem u sveho Superba II, rv. 2009. Auto mám stat v zimě venku a kdyz je uplně studene, treba po 2 hodinach stani, a zasunu klicek a otocim abych zapnul budiky, atd. z prave strany, z palubní desky se zacne ozyvat takove divne cvakani, nebo drnčení, je to spojeny podle me s vetranim. Asi tak po 10 sec to prestane. Kdyz je auto zahrate, nic to nedela, to je v poradku. Nevite v cem je problem? diky za odpoved.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
zdravím všechny nevěděl by někdo kod nebo kde seženu tuto zasuvku (přihrádku) na superba II PS: foto je z octavky nenašel sem ji na supa. díky
-
- 4 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, potřebuji poradit objednávací číslo koberců Lounge step do SII... Jsou to tyhle, jen je potřebuj v béžové barvě: http://www.skoda-aut...7&Page=interior Moje stávající jsou již vyšlapané, byly součástí standardní výbavy Exclusive a v mém servise Škoda si nyní nedokážou poradit s jejich objednáním... pořád mi vnucují DCA 800 003 - Prestige... jenže ty jsou kvalitativně o dost horší a nemají podložky pod nohy spolujezdce... Moc všem děkuji za radu a pomoc... Aleš.
-
- 9 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, chci si koupit ojetého Superba II. Ale .... nemá kůži. Kolik taková sranda stojí ? Nebo nějaké dobré řešení ? Dá se to objednat u originál servisu ?
-
- 3 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo postup při demontáži přístrojové desky, nedaří se mi stále vytáhnout budíky. Nebo nemáte někdo případně celou dílenskou příručku na Superba II. Díky
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím...mam Superb2 sedan mesiac a stále mi neda pokoj vrzganie asi 5tich dverí neviete niečo poradit aby to prestalo? alebo to ma každý sedan? niesom si isty ale chyba bude asi kvoli krutení podvozku pri nerovnomernej ceste alebo tvrdému podvozku? neviete nieaku radu alebo tip ako tomu predíst? A uz ked zakladam jednu temu rovno sa spytam nieako nam blbne Twindoor alebo sa to nieako da zablokovat v PC? lebo ked sme ho kupily otraval sa kufor ako 5dverove takze klasicka octavia ale teraz sa nam konecne pnieako podarilo to prepat na sedanový kufor a teraz sa otvara len male veko a neviem ako to prepnut spät
-
- 9 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
Čau oproti O2 Scoutíkovi a RS které jsem měl před S2 tak mi ve předu chybí dvojitá sluneční clona.. nedá se to nějak dodělat ? Taky jsem byl rozčarovanej, že zadní sedačky jsou dělené 2:1 ale podsedák je one-block tedy nedělený, to někdo vymyslel prdelí !
-
- 8 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Pani mam otazku, je superb auto pre 5 clennu rodinu, je na zadnej sedacke dost miesta pre 3 deti? Mam teraz O1 a chcem to vymenit za vacsie auto. Chodievame na dovolenky autom napr. Grecko a chystame Norsko tak som sa chcel spytat ako to vidite vy s tym prietorom hlavne v strede zadnej sedacky. Dakujem za reakcie
-
Mam problem s prosvitanim svetla z palubky, od schranky od ridice, je to normalni nebo to mam nechat vyreklamovat? Jde to od pravy ventilace, snad je to trosku vudet na fotce a normalne to hazi svetlo i na strop. Je to tam nejak blbe slicovany podle me.
-
- 10 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Odkedy sa da takyto interier objednat? A dvojfarebne disky Luxon? Auto je 100% priamo zo Skody...
-
- 29 odpovědí
- 13,8tis zobrazení
-