Přejít na obsah

Prosvítani světla z palubky


Octavian1

Doporučené příspěvky

Jsem obejdnanej, ale ted mi reknete jeste, pze jsem ji vyndaval (a neslo to zrovna lehce) neni mozny ze jsem ten koncak nejak poskodil? Aby me pak neposlali se zarukou nekam :) resp jsem schopnej to napravit sam?Nejsem zadnej elektrikar, dokazu si vymanit max tak zarovku.

K tomu koncáku se dostaneš prstem. Vyzkoušej jestli spíná. Pokud ano, problém bude asi v blbě nasazeném víku. Ta příčka v kastlíku, která na koncák tlačí, na něj asi nedosáhne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To svetlo jde normalne vyloupnout cele ven, jako kdyz v nem chces menit zarovku. Muzes ho pak prohlednout jestli neni ulomeny ten spinac. Prace na tri minuty. Je to takove hodne forove, jednou jsem vyndaval schranku, zapomnel odpojit kabel a cele se to rozletelo. Je tam takova minipruzinka a dve hodiny jsem resil jak to dat dohromady a slepit. Ale nakonec se povedlo. Nove svetlo bude pri soucasnych cenach nahradnich dilu stat aspon petset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Snad to uhraju na zaruku, je to prkotina. Ale reknu vam ze vsechny ty svetla vnitrni jsou jeste vic forovejsi jak v OII hlavne ve dverich :) JSem tam daval ledky a a poradne nesly ani nandat zpet, je to takovy vseljaky...

Pokud jsi si dával LEDky do dveří, tak ti to bude vykazovat chybu ŘJ dveří. Sám jsem to taky zkusil.... :feve:

Editováno: , autor: jaho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...