Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
Ahoj klubáci, chtěl bych vás poprosit o radu na superb 2 kombi, který má elektrické vzpěry kufru. Praskla hadička od ostřikovače a udělalo to paseku, takže vytopená jednotka pátých dveří a vytopené kabely. Dal jsem novou jednotku včetně obou vzpěr protože byly vytečené ale diagnostika nyní hlásí chyby: bez základního nastavení (to je jasné, ale nejde spustit, protože jsou tam další dvě chyby) chyba ochranná lišta proti sevření 1, přerušení (chyba: B11DB13/00038) chyba ochranná lišta proti sevření 2, přerušení (chyba: B11DC13/0003B) Jednotku jsem se snažil nakodóvat ale přiznám se, že těm hodnotám úplně nerozumím (1 ozub, 2 ozub, zápatka/třme…
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, doteraz všetko v pohode a dnes pri ceste z prace som chcel umyť zadné okno, stierač ale nereagoval keďže bola vypálená poistka tu som vymenil no stierač je po zapnutí strašne hlasný čo sa interiéru týka, vydáva taký tiahly škriabotavý zvuk. Nejaké rady čo by to mohlo byt ?
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj co rikate na tohle http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p6610 mate nekdo zkusenost s necim podobnym? Tady je jeste video
-
-
- 142 odpovědí
- 154,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, prosím může mě někdo dát radu jak nastavit zadni mlhové světla aby svítili zároveň s koncovými, vím že to jde ale nevím jak, na anglickém fóru psali něco centrální elektrice, dlouhé kódování a o bitů 10 kde by se mělo ukázat zadní mlhové světlo jako koncové + korekce svítivosti, bohužel to tam nemám Ví někdo ? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jsem zvědavý kdo dá první.... http://www.mihocar.cz/skoda-superb-ii-lift-lampa-zadni-leva-3t9945095a/d-89654/ 3T9 945 095 A 3T9 945 096 A http://www.mihocar.cz/skoda-superb-ii-lift-lampa-zadni-prava-3t9945096a/d-89655/ + nutné krytky: 3T9 945 311 3T9 945 312 Cena za vše u škodovky s DPH cca.: 7.700,-
-
-
- 144 odpovědí
- 127,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Nedávno sa mi na parkovisku pri zatiahnutej ručnej brzde rozblikala kontrolka ručnej brzdy (necítil som žiadnu zmenu v brzdení). Diagnostika ukázala chybu "03366 vacuum sensor",... No a ako hľadám po rôzných forách niekomu pomohlo prehrať software ESP, niekomu pomohla vymena hadičky a niekomu až výmena posilovača bŕzd.. Nemal niekto tento problém ? Nechem zbytočne meniť niečo čo je dobré... od vymazania chyby cez diag som najazdil cez 1000km a bez chyby.. Chyba mi vždy vyskočí, keď mám dlhšie zatiahnutú ručnú brzdu a naštartované.. Neriešil niekto niečo podobné? Príde mi nepravdepodobné, žeby snímač podtlaku bol nejak spojený s ručnou.. Ale som amatér :D Dakujem chaloši
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Snad se to tu neřešilo, ale já to prostě nenašel... Lze u S2, 2010 nastavit, aby mi neházel signalizaci prasklé žárovky u třetího brzdového světla? Myslím pouze u něj, ostatní aby mi to i nadále hlásilo.
-
-
- 5 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Chcem sa opytat ci to uz niekto riesil u Superba II. Aspon co som zistoval, tak potrebujem: Xenony s riadiacimy jednotkami a motorcekmi a ostrekom Cidlo urovne naklapania xenonov 1T0907503B Nadobku ostrikovacov s ostrikovacom svetiel a cidlom hladiny kvapaliny, vratane oboch motorcekov este nieco? napriklad hadice? Vdaka za odpoved...
-
-
- 24 odpovědí
- 20,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte. Potreboval by som pomoc s mojim Maxidotom. Vymenil som RNS 315 ( Bez BT ) za také iste RNS315 ( s BT ). Po pripojení a montáži mikrofónu mi na maxidote svieti stále telefón Nedá sa vstúpiť do MFD, AUDIO, NAVIGACIE a NASTAVENÍ. Mám MF volant (origo ) bez tlačidiel telefónu . Dá sa vypnúť zobrazenie telefónu na displeji ? Kolébku na páčke nemám. Ďakujem za odpoveď. Pri zapnutej navigácií sa do maxidotu dostať dá. Tak neviem v čom je problém.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravim. Potreboval by som hociaku radu,pomoc pri nefunkcnich svetlach denneho svietenia. Snazil som si ich vymenit za LED-ky, ale vypisovalo mi chybu, tak sa zmenilo kodovanie svetiel a chyba zmizla ale svetla uplne sa vypli. Nahodilo sa kodovanie spet do povodneho stavu ale svetla uz sa nezapli. Vsetky ostatne svetla (park. stret. dialk. hml.) funguju, aj ich funkcie a podobne ale denne svietenie na dolnych ziarovkach nejde spojazdnit. Neviem co s tym moze byt, popripade ako to spojazdnit.
-
- 8 odpovědí
- 9tis zobrazení
-
-
-
Zdravím jak v VCDS zapnout Doporučení pro přeřazení rychlostního stupně ....děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravím. Koupil jsem si BT modul protože moje BT jednotka co mám pod sedadlem spolujezdce je KO. Potřebuji ale poradit. Zapojuje se to zezadu z rádia do té koncovky například místo AUX vstupu. Na stránce kde jsem to koupil psali že je důležité aby kostra byla opravdu uzemnena což jsem udělal. Zkoušel jsem i na karoserii ale nic. Jednou se to rozběhlo ale potom už ne. Máte někdo zkušenost? BT modul Zde je odkaz kde jsem koupil. Já AUX neměl v autě vůbec ale dá se tam zapojit. V tom odkazu je modul psaný bez aux může to být tím že jsem měl koupit s aux ?
-
-
- 3 odpovědi
- 4,7tis zobrazení
-
-
Zdrar.pls kde sa na chadza na Superb2 /2.0TDiCR 2014 125kW CFGB/ RJ napĕti ..../poistka F8- J532/ 8K0 959 663...dakujem
-
-
- 4 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Koupil jsem si kameru na točení jízd a přemýšlím ze bych ten kabel napojil někde po aute a schoval aby to nehjizdilo interiér. Mate někdo nápad kam? Ideální aby to mělo funkci ze bez klicku do toho nejde proud aby to necucalo baterku. Co mam zastrčky zapalování tak ty mi všechny jedou i v zamčené aute.
-
-
- 35 odpovědí
- 32,7tis zobrazení
-
-
Ahoj dneska jsem si vssiml ze se bi-xenony ani nehnou pocitac nic nehlasi,a jsem mimo CR abych sel na diagnostiku.Mate stim nekdo zkusenosti.?Napadlo me ze to muze byt ochrana proti poskozeni (kdyz je venku mraz) ale to je asi blbost ze.? Dekuji za rady
-
- 14 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám takový problém, že i po vypnutí klimatizace stále fouká. Když je klimatizace nastavena na studený vzduch a vypnu ji, vzduch stále fouká. Není to až tak intenzivní, ale cítit to jde. To stejné při horkém vzduchu, vypnu a fouká horký vzduch. Hlavně při horkém vzduchu je to otravné, člověk si chce po nastoupení do auta zatopit a pak ho to horko provází celou cestu. Co by mohlo být špatně?
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím , po výmene batérie mi prestali fungovať el. Ovládané sedačky , zadné okná, strešné okno a zapalovače. Pozeral som poistky a tie vyzerajú v pohode. Viete mi niekto poradiť ? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
-
- 5 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Ahojte. Dnes som pozeral po aliexpresse a nasiel som, ze je aj nahrada H8 ziarovky, ktora ide do hmloviek. Vymenil to uz niekto? Rozmyslam nad tym, kedze tie hmlovky vyuzivam skor na prisvetlenie zakrut ako svetlo do hmly (mozno 2-3 krat do roka). Pozeral som nieco jednoduchsie - https://www.aliexpress.com/item/New-100W-1000LM-CREE-XBD-H11-LED-Fog-Lights-12V-24V-Auto-Car-Super-Bright-Head/32540254551.html alebo potom nieco s este vyssou svietivostou, ale neviem ci vymena bude taka jednoducha - https://www.aliexpress.com/item/H11-Auto-Led-Headlight-for-Cars-Motorcycles-Front-Fog-Lighting-Lamp-Bulb-30W-3000Lm-6000K-Xenon/32690640104.html alebo …
-
-
- 16 odpovědí
- 26,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, je nějaký způsob, jak upravit citlivost senzoru světla na Superbu II FL MR2014? Přes v menu jsem to nikde nenašel, ale nešlo by tu hranici, která určuje, kdy už auto považuje světelné podmínky za tmu a samo rozsvěcí, posunout někde v jednotce?
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den. Dnes jsem si chtěl seřídit vnější zrcátka a když jsem dal páčku joysticku do polohy L tak se mi obě zrcátka současně vyklopila do maximální polohy. Reagují pouze na polohu pro úplné zaklopení , to se zaklopí. Ale na jiné polohy se opět vyklopí na max. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravim, mohl by mi nekdo rict prosim zda jsou ty pojistky spravne zapojene? zda se mi podle manualu ze nektere pojistky jsou v pozicivh kde je napsano Noebsazeno, nebo tam nektere nejsou vubec nebo je tam jina sila pojistky. Ja uz sem v tom vazne ztraceny, dekuji.
-
- 7 odpovědí
- 28,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, během jízdy se mi již několikrát stalo, že mi sedačka začala couvat úplně dozadu až jsem skoro nedosáhl na pedály. Jako kdyby se aktivovala funkce pro komfortní vystoupení. Během jízdy po dálnici to je ale blbé :-) V servisu se jim to samozřejmě neprojevilo, na diagnostice nic nebylo. Většinou mi pomůže znovu uložit pozici např. pod číslo 1. Ono to chování sedačky je takové zvláštní, někdy po vypnutí motoru sedačka zajede dozadu, někdy ne... během jízdy někdy sama couvá a někdy zase xx dní v pořádku. Co mám prosím nechat zkontrolovat? Děkuji moc
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, koupil jsem si dvojkového superba a má od výroby nezávislé topení. Je nějaká šance jak to nyní v létě otestovat jestli to funguje? V manuálu k autu píší, že se dá nastavovat přes Maxidot v záložce komfort. Já ho tam ale nemám. Je to možné? jsou tam světla atd., ale nezávislé topení ne. U ovládání klimatizace je na to čudlík, mám k tomu i dálkové ovládání... ale vlastně nevím jak to otestovat :) Když kliknu dálkáčem, tak se rozsvítí zelená dioda, ale v autě to nic nedělá. Když kliknu na čudl u klimatizace, tak dioda blikne a zhasne. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
ahoj kluci minulej tyden sem si dovezl skodu superb z nemecka r.v 2011 normalne jsem snim zacouval na dvorek k baraku zamkl a vsechno v poradku vcera jsem chtel ject na TK odemknu strcim klicek do zapalovani a nic a pise mi to "SAFE" navod k obsluze poradi mi prosim nekdo co stim :/bohuzel navod k obsluze nemam nemci to tam nemeli vsem moc diky za radu
-
- 8 odpovědí
- 33,4tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, dá se nějak upravit na SII FL (MR 2014) podsvícení budíků, aby nesvítilo, když je přepínač světel v poloze 0? Na Octavii II 2011 jsem to tak měl.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-