Autohifi, Navigace
248 témat v tomto fóru
-
Dobry den, prosim o radu. Poridili jsme do rodiny Superb II a na radiu Columbus (SW viz priloha) funguje pouze nemcina (puvodem je vuz z nemecka). Pri pokusu o zmenu jazyka se na chvili vse zmeni (je videt pod hlasenim o zmene) a radio pise (nemecky), ze vse nastavuje ... pak se pouze ukaze chyba, ze nebylo mozne nastaveni nahrat...??? Predem moc dekuji. Roman 17.2. VYRESIL JSEM - aktualizoval jsem fw a jazyk lze zmenit
-
- 2 odpovědi
- 6,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám takový problém s rádiem, z ničeho nic, po čas jízdy mi začal blbnout dotyk na rádiu. Kliká vodorovně o pár centimetrů vpravo. odešlo to, nebo se dá nějak dotyk zkalibrovat?
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
-
Umí navigace Columbus bez TV tuneru přehrát DVD (tzn. film)? Zná někdo postup, jak to zprovoznit?
-
-
- 28 odpovědí
- 26tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj vespolek, protoze originalni Columbus mi vydrzel v aute presne mesic, hned po navratu ze servisu jsem noveho brachu vyndal a dal do supliku :-) Jako nahradu jsem vybral nejvic nepodobne radio, kterem jsem na bazarech nasel - Swing. Ted ho mam na stole a ani netusim, jak sundat predni plasty, abych se dostal k douram na zasroubovani :-) Otazka tedy je - pokud ty plasty (ktere?) nejak sundam a radio nainstaluju, bude mi po tom Columbovi vubec nejak fungovat (nerkuli maxidot, senzory, klima)? Neni kolem Prahy nekdo, kdo by prip. pomohl? Jo a nebyl k tomu PIN - pan to privezl ze servisu, ze pry "se to koduje pres RJ" :-) Diky za jakekoli info, Marek
-
- 16 odpovědí
- 15,3tis zobrazení
-
-
Zdravim chcem sa informovat da sa do kolombusu 510 nahrat firmware ktore vie zobrazovat taketo menu pri radii...
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj,chci se zeptat jak jste spokojeni s handsfree GSM III.Mám telefon nokia 6300 a pořád my to vypadává.Když se tel. připojí tak za pul minuty se zase sám odpojí a tak to jde pořád dokola.Pořád přemíšlím vyměnit GSM III za GSM II a používat telefon jako klasické hansfree které se dá ovládat na telefonu.Prosím napište své zkušenosti a jak jste s GSM III spokojeni.Díky moc..
-
-
- 60 odpovědí
- 28,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtěl jsem se jen zeptat, v mém S2 FL 2014, kde je Amundsen+ bych rád rozchodil MirrorLink, bude tohle (viz link níže) fungovat s Amundsenem + nebo musím vyměnit i rádio? https://www.ebay.com/itm/Car-WiFi-Display-Mirror-Link-Box-Adapter-MiraScreen-DLNA-Airplay-for-Android-iOS/292305531203?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D50543%26meid%3Db3e5308c566b4bf0844d190f97f5875e%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D12%26mehot%3Dpp%26sd%3D112539888839%26itm%3D292305531203&_trksid=p2047675.c100005.m1851
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Budu prodávat auto a chtěl jsem stáhnout MP3, které mám uložené v Columbusu na HDD na SD kartu. Vložil jsem prázdnou SD kartu, ale při výběru kopírování určité složky s MP3 soubory mě to nabídne pouze kopírování v rámci HDD. Lze nějak vytáhnout z Columbuse uložené MP3?
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, mam Škodu Superb II 2009 , 2.0TDi 125kw. Mam problém spárovat mobil s autem. Mam Xiaomi Redmi note 4 při vyhledávání mobil najdu, zadám heslo např.:00000 potvrdím a napíše mi to hlášku nelze spárovat. Není tu někdo kdo by mi poradil co s tím? Děkuji Jurisko
-
- 5 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Čím může být to že columbus má pomalé reakce například při zadávaní do navigace? Je vidět že po stisknutí písmenka chvilku trvá než ho napíše. Díky
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam superb II a columbus prestal fungovat, poridil jsem si tedy stejny z volkswagenu, vsechno by fungovalo, ale nejde menit zvuk z volantu,prehazovat skladby a tak. Na maxidotu se nezobrazuje navigace, jsem amater, ale zrejme se bude jednat o nejake nakodovani ? Pokud ano, jak ? Co k tomu zapotrebi ? VAG ? Da se to, rekneme nekde po EBayi poridit, ci je to nejaky jen profesionalni nastroj ? Diky za rady. Radek
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj mohl bych se zeptat, jestli někdo neví, odkud se dá stáhnout nejnovější firmware update do navigace RNS 510? Mám Superba 2011. Mapy jsem již našel, ale nejsem si jistý s FW. Díky za info Jirka
-
- 6 odpovědí
- 16,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, poradil by někdo prosím jak zprovoznit handsfree v Superbu II.. Mám mobil Nokia Lumia 720 se systémem Windows Phone. Při pokusu o připojení je mi sděleno, že telefon není podporován. Lze to nějak zprovoznit, nebo je potřeba nová jednotka? Pokud ano, můžete mi někdo prosím poradit jakou přesně jednotku a kde bych ji sehnal? Děkuji moc. Na fotografii je vyfocena verze jednotky.
-
- 8 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Neví někdo proč při origo BT a přehození amundsena+ za columbuse nefunguje mikrofon bluethoot.Na columbu jede vše.Chci využívat původní origo BT pod sedačkou jako do ted na columbusovi.Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Tak mi právě vykradli auto a Columbus je pryč. Vzhledem k tomu, že Columbus je prostě lákačka pro zloděje, přemýšlím co dál. Columbus už v autě nechci a podle policie je Bolero stejně lákavé jako Columbus, protože zloději to často nepoznají. Chtěl bych tedy ideálně autorádio do 2 DIN rámečku a úplně ideálně s odjímatelným panelem, existuje něco takového? Díky za tipy.
-
- 15 odpovědí
- 32,8tis zobrazení
-
-
Ahoj , nevíte někdo , jestli se dají na netu sehnat aktualizace pro rádio Škoda Bolero. S2 2012 Děkuji moc
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
dobrý den, poprosím o radu. Mám supa 2 s navigací amundsen+.Od výroby není bluethooth jednotka,ale je doinstalovávána jednotka kufatec fiscon basic plus. Co se týká telefonování,zobrazování jmen při telefonování,spojení s telefónem není problém,ale je problém s telefonním seznamem a zobrazování volaných,zmeškaných hovorů. Telefonní seznam se stahuje,ale nestáhlo se nikdy nic.Zmeškané hovory,nebo volané hovory se zobrazují pod písmeny -yyy@@ÿÿÿ++,a takové podobné nesmysly v tomto duchu. Už si s tím nevím rady,udělal jsem update na nejnovější verzi,udělal jsem tovární nastavení,odstranil jsem všechny kontakty v telefónu,postupně přidával atd..nic ne…
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím , chcel by som sa spýtať, mám Superba 2 s navigaciou Columbus ale nechce mi čítať SD karty ani CD a ide iba AUX ak si chcem vybrať z medíí , vedel by mi niekto poradit ? som v tom nováčik Ďakujem
-
- 4 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat a prosím o radu. Z ničeho nic mi při nastartování zmizelo z rádia logo Škoda. Nevíte někdo co s tím. Je pouze černá obrazovka a pak se spustí rádio. Díky za info a rady
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
zdravim, nejaka rada ako zapojit zosilnovac na Columbuse tak aby hral po zapnuti radia? svorku 15 si najdem hocikde ale ken nemam zapnute zapalovanie tak nehraje. neviem si s tym rady..ma to zmysel prekodovat na SS alebo ani nie? dakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, koupil jsem si Supa a řeším takový drobný nedostatek. Rádio mi pod tlačítkem Media nabízí položku Bluetooth, myslel jsem, že připojím telefon a je vyřízeno. Ten ale nemám jak spárovat. V menu maxidotu chybí položka Telefon. Je to tedy tak, že rádio nabízí BT vždy, ale pokud není jednotka telefonu v autě, mám smůlu? Chtěl bych propojit rádio Swing s USB nebo Bluetooth kvůli přehrávání hudby, o HF mi nejde. Jednotku Bluetooth jsem kvůli náročnosti na sehnání i montáž zavrhnul. Chtěl bych si sehnat MDI jednotku a k ní připojit USB kabel nebo BT modul. Hodně jednotek je ale bez kabelu mezi radiem a jednotkou samotnou. Znamená to, že ten je u…
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj mám dotaz a nikde jsem tu v tématech nenašel stejný problém. Jde s tímto rádiem dodělat připojení telefonu a handsfree? Je to v Superb II rok 2009
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám nově Superba, rv 2010, 2.0 125 kw. Jde mi o spárování telefonu (HTC M9) s BT jednotkou. Mám Columbuse. Telefon spáruji, nasdílím kontakty apod. Z auta mohu volat, ALE - telefon je odpojen od sítě a to je docela zásadní problém. Často využívám volání také přes WhatsApp a Viber + jsem hodně na emailu. Takto jsem to používal v Audi A6, která s tím neměla problém. Tel. byl spojen přes BT a přitom se dal normálně ovládat - z telefonu vytáčet kontakty a volat i přes mobilní apky. Jak na to, abych to tak mohl používat? Jinou jednotku? Nastavit jinak mobil? Nebo mám smůlu? Druhým problémem je, že druhá strana slyší ozvěnu, neboli sama seb…
-
- 14 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
mam ve strese dvd prehravac pro zadni sedacky a vubec to nepouzivam a zvuk je vedeny pres aux takze aux konektor v loketni operce neni zapojeny. chtel bych tedy zprovoznit aux abych mohl prehravat muziku z telefonu. co by bylo nejsnadsi reseni to zprovoznit nejspis budu potrebovat novy kabel ten stary vypada odstrizeni a neni dostatecne dlouhy to co sem videl kdyz jsem se dival na kabely za radiem. diky moc jestli nekdo muze poradit
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Je možné nějakým způsobem v navigaci Columbus zobrazit display telefonu? Existuje prý nějaký modul pro zrcadlení telefonu. Mám Superba 2010 a je tam připojen TV tuner, tak si myslím, že by to mohlo nějak jít.
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-