Autohifi, Navigace
247 témat v tomto fóru
-
Ahoj, mám takový problém s rádiem, z ničeho nic, po čas jízdy mi začal blbnout dotyk na rádiu. Kliká vodorovně o pár centimetrů vpravo. odešlo to, nebo se dá nějak dotyk zkalibrovat?
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
-
Umí navigace Columbus bez TV tuneru přehrát DVD (tzn. film)? Zná někdo postup, jak to zprovoznit?
-
-
- 28 odpovědí
- 25,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj vespolek, protoze originalni Columbus mi vydrzel v aute presne mesic, hned po navratu ze servisu jsem noveho brachu vyndal a dal do supliku :-) Jako nahradu jsem vybral nejvic nepodobne radio, kterem jsem na bazarech nasel - Swing. Ted ho mam na stole a ani netusim, jak sundat predni plasty, abych se dostal k douram na zasroubovani :-) Otazka tedy je - pokud ty plasty (ktere?) nejak sundam a radio nainstaluju, bude mi po tom Columbovi vubec nejak fungovat (nerkuli maxidot, senzory, klima)? Neni kolem Prahy nekdo, kdo by prip. pomohl? Jo a nebyl k tomu PIN - pan to privezl ze servisu, ze pry "se to koduje pres RJ" :-) Diky za jakekoli info, Marek
-
- 16 odpovědí
- 15,2tis zobrazení
-
-
Zdravim chcem sa informovat da sa do kolombusu 510 nahrat firmware ktore vie zobrazovat taketo menu pri radii...
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj,chci se zeptat jak jste spokojeni s handsfree GSM III.Mám telefon nokia 6300 a pořád my to vypadává.Když se tel. připojí tak za pul minuty se zase sám odpojí a tak to jde pořád dokola.Pořád přemíšlím vyměnit GSM III za GSM II a používat telefon jako klasické hansfree které se dá ovládat na telefonu.Prosím napište své zkušenosti a jak jste s GSM III spokojeni.Díky moc..
-
-
- 60 odpovědí
- 28,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtěl jsem se jen zeptat, v mém S2 FL 2014, kde je Amundsen+ bych rád rozchodil MirrorLink, bude tohle (viz link níže) fungovat s Amundsenem + nebo musím vyměnit i rádio? https://www.ebay.com/itm/Car-WiFi-Display-Mirror-Link-Box-Adapter-MiraScreen-DLNA-Airplay-for-Android-iOS/292305531203?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D50543%26meid%3Db3e5308c566b4bf0844d190f97f5875e%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D12%26mehot%3Dpp%26sd%3D112539888839%26itm%3D292305531203&_trksid=p2047675.c100005.m1851
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Budu prodávat auto a chtěl jsem stáhnout MP3, které mám uložené v Columbusu na HDD na SD kartu. Vložil jsem prázdnou SD kartu, ale při výběru kopírování určité složky s MP3 soubory mě to nabídne pouze kopírování v rámci HDD. Lze nějak vytáhnout z Columbuse uložené MP3?
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, mam Škodu Superb II 2009 , 2.0TDi 125kw. Mam problém spárovat mobil s autem. Mam Xiaomi Redmi note 4 při vyhledávání mobil najdu, zadám heslo např.:00000 potvrdím a napíše mi to hlášku nelze spárovat. Není tu někdo kdo by mi poradil co s tím? Děkuji Jurisko
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Čím může být to že columbus má pomalé reakce například při zadávaní do navigace? Je vidět že po stisknutí písmenka chvilku trvá než ho napíše. Díky
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam superb II a columbus prestal fungovat, poridil jsem si tedy stejny z volkswagenu, vsechno by fungovalo, ale nejde menit zvuk z volantu,prehazovat skladby a tak. Na maxidotu se nezobrazuje navigace, jsem amater, ale zrejme se bude jednat o nejake nakodovani ? Pokud ano, jak ? Co k tomu zapotrebi ? VAG ? Da se to, rekneme nekde po EBayi poridit, ci je to nejaky jen profesionalni nastroj ? Diky za rady. Radek
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj mohl bych se zeptat, jestli někdo neví, odkud se dá stáhnout nejnovější firmware update do navigace RNS 510? Mám Superba 2011. Mapy jsem již našel, ale nejsem si jistý s FW. Díky za info Jirka
-
- 6 odpovědí
- 16,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, poradil by někdo prosím jak zprovoznit handsfree v Superbu II.. Mám mobil Nokia Lumia 720 se systémem Windows Phone. Při pokusu o připojení je mi sděleno, že telefon není podporován. Lze to nějak zprovoznit, nebo je potřeba nová jednotka? Pokud ano, můžete mi někdo prosím poradit jakou přesně jednotku a kde bych ji sehnal? Děkuji moc. Na fotografii je vyfocena verze jednotky.
-
- 8 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Neví někdo proč při origo BT a přehození amundsena+ za columbuse nefunguje mikrofon bluethoot.Na columbu jede vše.Chci využívat původní origo BT pod sedačkou jako do ted na columbusovi.Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Tak mi právě vykradli auto a Columbus je pryč. Vzhledem k tomu, že Columbus je prostě lákačka pro zloděje, přemýšlím co dál. Columbus už v autě nechci a podle policie je Bolero stejně lákavé jako Columbus, protože zloději to často nepoznají. Chtěl bych tedy ideálně autorádio do 2 DIN rámečku a úplně ideálně s odjímatelným panelem, existuje něco takového? Díky za tipy.
-
- 15 odpovědí
- 32,7tis zobrazení
-
-
Ahoj , nevíte někdo , jestli se dají na netu sehnat aktualizace pro rádio Škoda Bolero. S2 2012 Děkuji moc
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
dobrý den, poprosím o radu. Mám supa 2 s navigací amundsen+.Od výroby není bluethooth jednotka,ale je doinstalovávána jednotka kufatec fiscon basic plus. Co se týká telefonování,zobrazování jmen při telefonování,spojení s telefónem není problém,ale je problém s telefonním seznamem a zobrazování volaných,zmeškaných hovorů. Telefonní seznam se stahuje,ale nestáhlo se nikdy nic.Zmeškané hovory,nebo volané hovory se zobrazují pod písmeny -yyy@@ÿÿÿ++,a takové podobné nesmysly v tomto duchu. Už si s tím nevím rady,udělal jsem update na nejnovější verzi,udělal jsem tovární nastavení,odstranil jsem všechny kontakty v telefónu,postupně přidával atd..nic ne…
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím , chcel by som sa spýtať, mám Superba 2 s navigaciou Columbus ale nechce mi čítať SD karty ani CD a ide iba AUX ak si chcem vybrať z medíí , vedel by mi niekto poradit ? som v tom nováčik Ďakujem
-
- 4 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat a prosím o radu. Z ničeho nic mi při nastartování zmizelo z rádia logo Škoda. Nevíte někdo co s tím. Je pouze černá obrazovka a pak se spustí rádio. Díky za info a rady
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
zdravim, nejaka rada ako zapojit zosilnovac na Columbuse tak aby hral po zapnuti radia? svorku 15 si najdem hocikde ale ken nemam zapnute zapalovanie tak nehraje. neviem si s tym rady..ma to zmysel prekodovat na SS alebo ani nie? dakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, koupil jsem si Supa a řeším takový drobný nedostatek. Rádio mi pod tlačítkem Media nabízí položku Bluetooth, myslel jsem, že připojím telefon a je vyřízeno. Ten ale nemám jak spárovat. V menu maxidotu chybí položka Telefon. Je to tedy tak, že rádio nabízí BT vždy, ale pokud není jednotka telefonu v autě, mám smůlu? Chtěl bych propojit rádio Swing s USB nebo Bluetooth kvůli přehrávání hudby, o HF mi nejde. Jednotku Bluetooth jsem kvůli náročnosti na sehnání i montáž zavrhnul. Chtěl bych si sehnat MDI jednotku a k ní připojit USB kabel nebo BT modul. Hodně jednotek je ale bez kabelu mezi radiem a jednotkou samotnou. Znamená to, že ten je u…
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj mám dotaz a nikde jsem tu v tématech nenašel stejný problém. Jde s tímto rádiem dodělat připojení telefonu a handsfree? Je to v Superb II rok 2009
-
- 6 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám nově Superba, rv 2010, 2.0 125 kw. Jde mi o spárování telefonu (HTC M9) s BT jednotkou. Mám Columbuse. Telefon spáruji, nasdílím kontakty apod. Z auta mohu volat, ALE - telefon je odpojen od sítě a to je docela zásadní problém. Často využívám volání také přes WhatsApp a Viber + jsem hodně na emailu. Takto jsem to používal v Audi A6, která s tím neměla problém. Tel. byl spojen přes BT a přitom se dal normálně ovládat - z telefonu vytáčet kontakty a volat i přes mobilní apky. Jak na to, abych to tak mohl používat? Jinou jednotku? Nastavit jinak mobil? Nebo mám smůlu? Druhým problémem je, že druhá strana slyší ozvěnu, neboli sama seb…
-
- 14 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
mam ve strese dvd prehravac pro zadni sedacky a vubec to nepouzivam a zvuk je vedeny pres aux takze aux konektor v loketni operce neni zapojeny. chtel bych tedy zprovoznit aux abych mohl prehravat muziku z telefonu. co by bylo nejsnadsi reseni to zprovoznit nejspis budu potrebovat novy kabel ten stary vypada odstrizeni a neni dostatecne dlouhy to co sem videl kdyz jsem se dival na kabely za radiem. diky moc jestli nekdo muze poradit
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Je možné nějakým způsobem v navigaci Columbus zobrazit display telefonu? Existuje prý nějaký modul pro zrcadlení telefonu. Mám Superba 2010 a je tam připojen TV tuner, tak si myslím, že by to mohlo nějak jít.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte mam radio bolero, počul som že asi sa dá nafleshovat GOSko na túto rádio, je to pravda? da sa dajak spravit aby fungovalo natom GPS? lebo ja tomu neverím. dikes
-
- 7 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-