Jump to content

Handsfree GSM III

frydak

Recommended Posts

Ahoj,chci se zeptat jak jste spokojeni s handsfree GSM III.Mám telefon nokia 6300 a pořád my to vypadává.Když se tel. připojí tak za pul minuty se zase sám odpojí a tak to jde pořád dokola.Pořád přemíšlím vyměnit GSM III za GSM II a používat telefon jako klasické hansfree které se dá ovládat na telefonu.Prosím napište své zkušenosti a jak jste s GSM III spokojeni.Díky moc..

Ty máš jednu z prvních GSMIII(5N0 035 730A) ta opravdu spolehlivostí neoplývala. Doporučuji vyměnit za 5N0 035 730 D. O té se nebojím prohlásit, že je skoro povedená. Umí jak GSM2 tak GSM3 - tj. zatím neexistuje telefon který by se nespojil.

Já mám GSM III (RSAP) + N86 a maximální spokojenost. Ještě se mi nestalo, aby se v průběhu užívání odpojilo.

Koupil jsem na OC od Cosbyho - BT sadu podporující rSAP 3C8 035 730.

Předtím jsem měl Pioneer BT tuším 9600, jednu z nejvyšších řad, a komfort ovládání a kvalita se nedá srovnat. A to nemluvím o tom, že mohu smsčíst na maxidotu. Takže u mě spokojenost. :palec2:

Tomu nerozumím ,ta jednotka 5N0 035 730 D umí gsmII i gsmIII že si mužu vybrat jestli budu připojen jako klasické handsfree a ovládat telefon ručně nebo budu připojen jako vzdálená sim. Mě by spíše vyhovovalo ovládat telefon jako hansfree a to je asi právě gsmII.??Dá se se někde sehnat nějaká starší,nemáte někdo typ.Díky

Tak už to konečně šlape jak má.Nahrál jsem novej soft do telefonu a už to maká ale gsmII by mi asi vyhovovalo více ale jsou to zase peníze navíc tak veřim že si na gsmIII zvyknu.Díky moc za rady a ještě jak vám funguje hlasové vytáčení??

• 4 weeks later...

Možná by bylo dobré , přečíst si obsáhlé vlákno o GSMII a GSMIII na Octavia II / Hifi... pokud je použitá řidící jednotka poslední generace 730D umí jak profil rSAP (GSMIII) tak i HFP (GSMII) takže se s ní spojí prakticky jakýkoliv telefen umožňující komunikaci přes BT

to lightning: pokud by jsi šel do důsledků ... podívej se na maxidot jak se to připojení tváří... pokud úvodní obrazovka obsahuje údaj o operátorovi popř. údaj 3G a v menu najdeš položku modem, pak jdi přihlášen v režimu rSAP tj řikejme tomu GSMIII post-57305-0-77823100-1303495018_thumb.jale pokud tam máš pouze jméno přihlášeného telefenu a baterku/sílu signálu tak je to režim HFP tj GSM II

Možná bys mohl dostat ten sud zpátky ..... a to se vyplatíííííííí lollollol

Edited by Jikra

• 7 months later...

Ahoj všem, chci se zeptat, proč, když zapnu handsfree gsmII, tak se ozývá něco jako meluzína a do to ho i piskání. Když přidám plyn, nebo jedu na vyšší otáčky, tak je to ještě horší. Připadá mi to, jako kdybych měl v autě rušičku. Dřív jsem měl gsmIII a, bylo to to totožné. Něco to ruší, ale nevím co. Díky moc za rady.

Používám obyč Nokii 6303i clasic, s připojením nemám problémy (až na nějaké dvě vyjímky v minulosti - bylo potřeba smazat telefon z paměti a opět spárovat). Používám i k přehrávání skladeb uložených na sd kartě v telefonu přes BT připojení. Auto mělo v srpnu rok, Nevím jakou jednotku GSM III mám. Hlasové vytáčení používám maximálně - velmi pohodlné - nechce se mi listovat nebo hledat v seznamu. Spokojenost.

Edited by mirda646