Přejít na obsah

Handsfree GSM III


Doporučené příspěvky

Ahoj,chci se zeptat jak jste spokojeni s handsfree GSM III.Mám telefon nokia 6300 a pořád my to vypadává.Když se tel. připojí tak za pul minuty se zase sám odpojí a tak to jde pořád dokola.Pořád přemíšlím vyměnit GSM III za GSM II a používat telefon jako klasické hansfree které se dá ovládat na telefonu.Prosím napište své zkušenosti a jak jste s GSM III spokojeni.Díky moc..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám GSM III (RSAP) + N86 a maximální spokojenost. Ještě se mi nestalo, aby se v průběhu užívání odpojilo.

Koupil jsem na OC od Cosbyho - BT sadu podporující rSAP 3C8 035 730.

Předtím jsem měl Pioneer BT tuším 9600, jednu z nejvyšších řad, a komfort ovládání a kvalita se nedá srovnat. A to nemluvím o tom, že mohu smsčíst na maxidotu. Takže u mě spokojenost. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu nerozumím ,ta jednotka 5N0 035 730 D umí gsmII i gsmIII že si mužu vybrat jestli budu připojen jako klasické handsfree a ovládat telefon ručně nebo budu připojen jako vzdálená sim. Mě by spíše vyhovovalo ovládat telefon jako hansfree a to je asi právě gsmII.??Dá se se někde sehnat nějaká starší,nemáte někdo typ.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Možná by bylo dobré , přečíst si obsáhlé vlákno o GSMII a GSMIII na Octavia II / Hifi... pokud je použitá řidící jednotka poslední generace 730D umí jak profil rSAP (GSMIII) tak i HFP (GSMII) takže se s ní spojí prakticky jakýkoliv telefen umožňující komunikaci přes BT

to lightning: pokud by jsi šel do důsledků ... podívej se na maxidot jak se to připojení tváří... pokud úvodní obrazovka obsahuje údaj o operátorovi popř. údaj 3G a v menu najdeš položku modem, pak jdi přihlášen v režimu rSAP tj řikejme tomu GSMIII post-57305-0-77823100-1303495018_thumb.jale pokud tam máš pouze jméno přihlášeného telefenu a baterku/sílu signálu tak je to režim HFP tj GSM II

Možná bys mohl dostat ten sud zpátky ..... a to se vyplatíííííííí lollollol

Editováno: , autor: Jikra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ahoj všem, chci se zeptat, proč, když zapnu handsfree gsmII, tak se ozývá něco jako meluzína a do to ho i piskání. Když přidám plyn, nebo jedu na vyšší otáčky, tak je to ještě horší. Připadá mi to, jako kdybych měl v autě rušičku. Dřív jsem měl gsmIII a, bylo to to totožné. Něco to ruší, ale nevím co. Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používám obyč Nokii 6303i clasic, s připojením nemám problémy (až na nějaké dvě vyjímky v minulosti - bylo potřeba smazat telefon z paměti a opět spárovat). Používám i k přehrávání skladeb uložených na sd kartě v telefonu přes BT připojení. Auto mělo v srpnu rok, Nevím jakou jednotku GSM III mám. Hlasové vytáčení používám maximálně - velmi pohodlné - nechce se mi listovat nebo hledat v seznamu. Spokojenost.

Editováno: , autor: mirda646
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...