Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autohifi, Navigace

1. Zahájeno uživatelem Hrnca,

Zdarec, po předchozím majiteli mám v autě nainstalovanou originál Škoda handsfree sadu s držákem na přístrojové desce...Nechci ten držák sundávat, tak jsem se rozhodl sehnat adaptér pro iPhone 4S. Ve Škodovce za něj chtějí skoro 4000, což se mi zdá dost na adaptér pro takto starý telefon. Díval jsem se po netu, pár jsem jich našel na ebay, ale skoro nikdo to neposílá do ČR. A hlavně jich pro škodovku není tolik. Ale našel jsem to samé pro Audi. Je jich mnohem víc. Vzhledově mi to přijde uplně stejné, co se týká zadního rozložení pinů a držáků. Má někdo vyzkoušeno, jestli by tento adaptér z Audi fungoval v Superbu? Číslo dílu je kromě posledního znaku stejné. Díky za …

• 4 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem kefak,

Zdravím, mám v plánu si pořídit zmíněný telefon, ale mám obavy o funkčnosti HF sady v autě s tímto mobilem. Máte někdo zkušenosti, jestli vše funguje jak má? Volání, hudba...? Samsung se řeší často. Děkuji za opdovědi.

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Solverv,

Ahojte chcel by som pomoc kupil som superba 2 s radiom columbus a mam problem ze je v nemcine a nechce mi ho prehodit do cestiny .. Stale len macitava ale neprehodi nevie mi niekto nahodou poradit co s tym ? Alebo ak sa niekto vyzna z okolia Nitry (Slovensko) do toho pozriet sa nato ? dakujem za vsetky vase rady

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Martin F.,

Uvažuji o pořízení BT handsfree komunikující s maxidotem, Amundsenem a volantem. Pokud s ním spáruji dva telefony (můj a manželky), co se stane, když budeme oba v autě. Bude mít jeden telefon přednost (např. podle použitého klíče od auta, nebo budou funkční současně?

5. Zahájeno uživatelem béčkař,

Zdravím Vas Škodováci... Mám dotaz na který jsem tady nenašel odpověď.. Mám Supa ll 10/2010 a v něm mam radio Swing.. Chtěl bych ho demontovat a vyměnit za jiné, Lcd ale neoriginální, podporuje multi volant, parkovací senzor, klimu, atd Tak bych chtěl zkusit ho zaměnit.. Spodní mřížku kolem klimatizace jde odepnout ale tím jsem skončil.. Nerad bych neco ulámal.. Děkuji za odpověď

• 0 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Bolda,

Zdravím zakoupil jsem nové ne originální radio s navigací , dvd, tv atd. Po namontování do mého Supa 2 bohužel nefunguje zvuk v žádném modu ( radio, navi, dvd, cd) prý je to tim že radio neumí komunikovat se sundsystemem ! Je potřeba nějaký modul na převod signálu. Máte s tim někdo zkušenost kde takovy modul sehnat? Nebo jste tento problém přímo řešili ? Diky za odpověď

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem SuperbMike,

Zdravím všechny, od příštího týdne budu také hrdým majitelem Superb Combi 2.0 TDI CR 125kW, r.v. 2011. A tak už zjišťuju různé věci. Rád bych mimo jiné do auta dal nějaká ta multimedia a by mě zajímalo, kdo v tom už umíste trošku chodit, co se nejvíc vyplatí. Rád bych chtěl mít vzadu v opěrkách dvě obrazovky, zároveň případně moct i vepředu sledovat film nebo něco, ideálně ještě použitelné na občasné připojení na internet a jako navigaci. Tak nevím, jestli to všechno zkloubit do jednoho systému nebo to rozdělit na více. Teď aktuálně je v autě rádio Swing. Takže by mě zajímali následující možnost: 1/ koupit Columbus a připojit k ní zadní obrazovky - je to možné? Jde t…

• 6 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Fero,

Zdravim, mam taky problem, ze vcera mi zamrzol Columbus ked hralo z SD karty, ziadne tlacitka nereagovali, hudba prestala hrat. Dneska rano po nastartovani sa zobrazi logo skoda, po par sekundach naskocia hodinky a nic dalej. Na maxidote neni v ponuke ani audio, ani telefon atd. Zvlastne je, ze obrazovka s cuvacimi senzormi sa zapne. Skusal som podrzat < > + ^ , ale tiez ziadna reakcia. Co moze byt problem? Diky.

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem matelkoxxl,

zdar. mam columba asi z roku 2011, kedy sa mi zda ze neboli verzie s LED panelom a teraz som nasiel jeden inzerat, kde typek predava iba displej, alebo komplet cely predny panel s LED. myslite ze by sa to dalo jednoducho zamenit? myslim iba cisto displej napr. vid inzerat - http://elektro.bazos.sk/inzerat/50389967/diely-pre-RNS510-COLUMBUS-VW-SKODA.php vdaka za odpovede.

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Kroduk,

Ahoj vsem, mam Superb 2 r.v. 2009 s Columbem. Problem je s parovanim mobilu (nemam rsap protokol). Proto premyslim o koupi neceho jineho a vymenit to za Columbus. Mate nekdo zkusenosti s timto? Dle me to nevypada spatne, ale neznam nekoho kdo by to mel ci vyzkousel. http://www.carjoying.com/quad-core-android-car-radio/quad-core-vw-android-car-radio/joying-plug-and-play-quad-core-car-stereo-8-inch-double-din-android-4-4-4-kitkat-dvd-player-head-unit-gsp-navigation-system-for-vw-high-resolution-1026-600-16-gb-memory-1080p-obd-dvr.html Diky za vase nazory

11. Zahájeno uživatelem Red Dwarf,

Zdravím, máte někdo úspěšně spárovaný Samsung Galaxy S4 s Bolerem? Jedná se mi o přehrávání hudby, nefunguje mi jak by mělo. Stará S3 s tím neměla sebemenší problém, S4 sice možnost přehrání nabídne, ale každých 5-10 vteřin se zvuk úplně vypne a pak zvolna nabíhá na původní hlasitost... Záhada. Telefonování, seznam a všechny ostatní fičury fungují bez problému, telefon standardně napárovanej do rádia...

12. Zahájeno uživatelem kodiakk,

Nemáte někdo prosím reprák do pravých dveří, zničeho nic mi začal rezonovat. Děkuji moc

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Mara Vlk,

Dotaz..pochroustá bolero 32 gb kartu bez redukce sdhc ?.. koupil jsem na ebay 32 gb s redukci a nešlape..bude asi problém v kartě..šmejd. Ted chci koupit u nas kvalitní a bez redukce ale jestli má smysl kupovat takovou kapacitu.dík

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Inferius,

Zdravím, podařio se někomu rozchodit Bluetooth audio streaming pomoci tohohle telefonu?

15. Zahájeno uživatelem prassat,

Ahoj, několikrát do roka se mi na displeji Bolera sami zmažou nastavené Rychlé volby telefonu a musím si je nastavovat opět znovu. Např. ráno tam volby normálně jsou a odpoledne místo oblíbených kontaktů jsou jen "předvolba 1" atd... Vůbec nemám potuchy co provedu, že se takhle sami smažou. V té chvíli tedy použiji hlasový povel pro volání daného kontaktu, to funguje dobře. Akumulátor neodpojuji, HF jednotka stále stejná, telefon spárovaný jen jeden a ten samý. Nemá někdo tip, proč se tak děje?

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Patrick_90,

Zdravím kolegové, pořídil jsem Supa II 2010 - rádio Columbus, koupil jsem Parrot CK3100 (stříbrný panel-udajně starší model) a nechal v servisu nainstalovat odborně. Při odchozím hovoru z auta se aktivuje MUTE (utlumí se radio, skočí tam phone a jde telefonovat) PROBLÉM nastane při příchozím hovoru, kdy MUTE zapíná a vypíná přerušovaně. Do reproduktorů jde přerušovaně zvuk rádia a zvuk hovoru z Parrota a na rádiu se zapíná a vypíná funkce phone. Neřešil jste někdo podobný problém? Elektrikáři v servise neví proč... Díky moc

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Jan Solař,

Dá se prosím na Bolero radiu nastavit, jak hlasitě má pípnout systém, když se přes Bluettoth připojí či odpojí telefon? Umím nastavit hlasitost kde čeho vč. parkovacího asistentu, ale po nastartovani či vypnutí motoru mi vždy velmi hlasitým pípnutím systém ohlásí připojení či odpojení BT telefonu. Je to nepříjemné zvláště, pokud mi ve voze spí děti. Děkuji.

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Majo89,

Ahojte co myslite bude sa dat Kristof updatom spravit na mirror link?

19. Zahájeno uživatelem MartinPV,

Ahoj měl bych takový dotaz mám Columbuse příplatkový audiosystém ale ty basy to moc nedává když to chce člověk hlasitěji přemejšlím o vytlumení dveří ale chtel bych si do zadní kapsy v kufru skovat aktyvní subwofer nevíte někdo jak je to s výstupem z Columbuse je to možno nějak zapojit?

• 4 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem kasko,

... nebo to má v autě? Měla by to být příprava pro monitory, ale nevím, jestli je to tak. Za každou radu budu moc vděčný. Pokud je to na monitory, lzde něco neoriginálního?

• 4 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Pavel_R.,

Ahoj, tenhle příspěvek bude znít jako inzerát, ale snad patří sem. Nemáte někdo k dispozici SD kartu s updatem map? Sháním někoho, kdo by měl optimálně ještě nepodepsanou (nepoužitou v rádie), ale ani podepsaná nevadí. Chci se pustit do výzkumu, jak to funguje, udělali by jsme z ní dump do image a já se pustím do výzkumu jak by to bylo kopírovatelné.. Může to býti i stará neaktuální mapa. * zajímá mě karta do Amundsen+ (nikoliv + infotaiment, nebo Amundsen bez plusu, to je snad jasné) * nepište mi tu, že karta je nečitelná nebo nekopírovatelná... blabla (všechno jde okopírovat i "nečitelné") Dejte vědět kdo má + chuť pomoci nám všem. Díky, P.

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem lada,

Pokaždé když nastartuju tak na maxidotu mi BT hleda telefon. Ale ja ho nechci připojovat.Musim pokažde mačkat zpet abych byl v zakladni nabidce maxidotu. Da se to nejak vypnout?

23. Zahájeno uživatelem Martin F.,

Mám v autě nově namontované Bluetooth handsfree (ŘJ 3C8035730D). Při své první jízdě jsem si všiml, že často vypadává mobilní signál. Co se s tím dá dělat? M.

24. Zahájeno uživatelem Majo89,

Ahojte vsimol som si ze Columb mi nezosinchronizuje vsetky kontakty aj ked su ulozene v rovnakom mieste ci na telefone alebo na karte pride mi to akoby z kazdeho zobral len trochu Neviete co s tym? Pouzivam rezim handsfree

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem RiSe,

Ahoj, mám Columbus: PN: 3T0035680G HW: H09 SW: 5238 Zajímalo by mě, zda jste někdo rozchodil 128Gb SDHC kartu v takovémto Columbusu? Předpokládám, že by to mohlo jít aktualizací FW, případně prosím o informaci, v jaké FW verzi vám to chodí. Nerad bych se pachtil s updatem (s rizikem bricknutí Columba) a pak zjistil, že mi tam moje karta stejně nepůjde . V manuálu píšou max kapacitu SDHC 32Gb, ta mi tam chodí bez problémů, ale nějak mi přestala dostačovat . Díky za pomoc RiSe

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.