Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
106 témat v tomto fóru
-
Ahojte, máte někdo zkušenost s dojezdovým kolem na Yetiho? Mám objednaného Yetiho bez rezervy (z důvodu většího kufru), ale přesto přemýšlím, že bych eventuálně nějakou rezervu pořídil, ale ne tu originál 185, ale něco užšího. Nevím, jestli Škodovka někdy něco takového dávala do svých aut, ale třeba VW dávali do svých vozů ty úzké placaté "galusky", na kterých se dá dojet do pneuservisu. Nevíte tedy někdo, jestli některý z koncernových vozů používal takové kolo a jestli by se dalo použít na Yetiho?
-
-
- 28 odpovědí
- 85,4tis zobrazení
-
-
-
Keďže je práve aktuálne počasie na zarosovanie /zahmlievanie/ skiel auta pri každodennom, hlavne krátkodobom používaní, napadla ma otázka, ako by sa to dalo eliminovať, alebo aspoň minimalizovať. Na nete som našiel tento prípravok - http://www.foggystop.eu/sk/index.php, ktorý by mal účinkovať zachytávaním vodných pár atď... Máte s týmto prípravkom niekto osobnú skúsenosť, či máte iný, účinný recept.
-
-
- 10 odpovědí
- 31,7tis zobrazení
-
-
Používáte někdo interiérový držák jízdních kol? Chtěl bych to mít v Š Yeti, stačí pro dvě kola. Škoda to prodává za 5440 Kč: 3T9056700 . Jaké s tím jsou praktické zkušenosti? Koukal jsem na internetu, že něco obdobného neoriginal se dá koupit za 1250 Kč: MM bike . Má cenu kupovat ten original od Škody za více než čtyřnásobnou cenu?
-
-
- 6 odpovědí
- 19,7tis zobrazení
-
-
chtěl bych to pak silikonem "zatmelit", aby to nevrzalo, ale jak je sundat?
-
- 3 odpovědi
- 13tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Yeti MonteCarlo, 4 roky po prvním majiteli. Mám problém, že mi drnčí střešní okno, když je zavřené. Když ho otevřu, tak ne. Někdy míň, někdy víc. Dřív to nedělalo, až do doby, než jsem ho poprvé otevřel. Nevím, jestli to jde nějak eliminovat. Děkuji.
-
- 1 odpověď
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím , potřebuji vyměnit vadný zámek pátých dveří.Díl mám koupený , ale vůbec nevím jak se dostat pod tapecírung. Nikde jsem nenašel návod na jeho demontáž.Poradí někdo ?Díky
-
- 2 odpovědi
- 9,7tis zobrazení
-
-
Koupil jsem ho, jakože ho vyměním stejně jako ve Fabii, ale nenašel jsem u spolujezdce pod schránkou nic, co by na něj vypadalo..na schránce u spolujezdce je zespodu nějaká jakoby odhlučňovací guma a dva jakoby fixační plastové čudlíky, ale jinak nic... neměnil jste ho někdo? Díky, Jirka
-
- 4 odpovědi
- 16,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Yetiho, 2015, 34 tisíc najeto, 2.0TDI 81kw 4x4. Již před zhruba rokem jsem reklamoval auto, protože po nastartování motor vydával písklavé zvuky, ale ihned po zahřátí se zvuky ztrácely. V autorizovaném servisu vyměnili ozubený řetěz a napínací kladku v rámci záruky. Od té doby bylo vše ok. Ovšem teď pozoruji trochu jiný problém. Jakmile je motor zahřátý a normálně jedu a dam nohu z plynu (někdy i rychle), tak z oblasti za palubkou/motoru jde takový písklavý až vrzací zvuk. Nebo se to objevuje když nešlapu tolik na plyn. Zejména v nižších otáčkách a nižším zařazeným stupněm je to slyšet. Zkoušel jsem ohmatávat plasty, celou palubky a vše drží jak má. Navíc, kd…
-
- 1 odpověď
- 4,8tis zobrazení
-
-
Dobrý večer,prosím Vás,když si pořídím rezervu,kde seženu tu výplň kolem do toho kufru,abych mohl na tu rezervu dát dekl?
-
- 4 odpovědi
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, prosím o radu, nevíte kde sehnat sportovní sedadla co se montují za příplatek a v Yeti Blanc a Champiom jsou standard? Když jsem kupoval Yeti, tak se ještě nenabízely za radu díky EDIT: Pokud chceš doplnit fotku nemusíš zakládat další téma. Duplicitní téma sem smazal.
-
-
- 11 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
-
-
-
Zdravim, mam už druhy den problem s podivnym zvukom z pravej zadnej casti kufra, ked idem bo nejakej horsej ceste a auto sa rozvybruje vychádza odial nejaky klepavy zvuk akoby bolo nieco uvolnenné, najprv som si myslel ze je nieco uvolnenne v 5-dverach ale neskor som vypozoroval ze to vychdza z pravej casti niekde nad kolesom. Budem vdacny za kazdu radu. (Skoda YETI Outdoor 1.4 TSI 92kw r.v.2015)
-
- 2 odpovědi
- 6,1tis zobrazení
-
-
Chtěl bych poprosit majitele Yetiho na zodpovězení několika dotazů ohledně prostornosti interiéru. Máme 2 letého syna a plánujem druhého potomka. Yetiho jsem nikdy uvnitř neprohlížel ani se v něm nevezl. Aktuálně máme Astru a Focuse II a místo 10 let staré Astry plánujem zánovního Yetiho. Zajímalo by nás, jak je to s prostorem a s možnostmi vození dětského kočáru v kufru. A dále jak je to s variabilitou interiéru, zda se dají nějak přeskládat zadní sedačky jen pro 4 pasažéry a pro navýšení úložného prostoru. Děkuji. Samozřejmě se na nějakého Yetiho zajdeme podívat, ale chtěl bych vědět předem na co se připravit. Děkuji
-
-
- 8 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, udělal jsem do Yetiho vestavbu. Jezdíme dva, zadní sedadla jsou většinou venku. Využívám výšku "až po střechu". Vše je dělané na použití plastových bedýnek. V případě zájmu dám další info. Na nářadí to bylo nenáročné (garážovka :-) ) Mirek
-
- 4 odpovědi
- 10,7tis zobrazení
-
-
Zdravím ,zlobí mě knoflík na stahování okna řidiče.Objednal jsem si nový ovladač,ale nejde mi vyndat rámeček ,který je kolem.Dělal už to někdo z Vás? nebo by mi možná pomohla fotka nebo obrázek rámečku abych poznal uchycení.Jedná se o typ pouze s předními el. okny.
-
- 1 odpověď
- 6,7tis zobrazení
-
-
Rád bych se zbavil toho držáku na telefon, ale po jeho demontáži je tam strašná díra. Řešil to někdo?
-
-
- 3 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Máte také ve Škodě Yeti pod pravou přední sedačkou na podlaze plastový kryt? Co je pod tím krytem a proč ten kryt není také pod levou přední sedačkou? Dá se takový kryt objednat i pod levou přední sedačku? Je tam totiž volné místo, do kterého nezasahuje gumový koberec, a proto se mi tam pod sedačkou na textilním obložení podlahy hromadí bordel.
-
-
- 12 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den,jsem již třetí měsíc také majitelem Yetička a mám na vás dotaz.Nevíte prosím někdo,zdali jde do stropní svítilny bez podsvícení tlačítek dodatečně podsvícení dodělat ? Viděl jsem u kamaráda ve VW Passat,že tyto tlačítka svítí.Mám totiž problém ve tmě tlačítko najít a věčné šmátrání po svítilně je o nervy. Děkuji za případnou radu.
-
-
- 19 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Jak odmontovat vnitřní kryt (obložení) levého nebo pravého A sloupku na Škoda Yeti? Jde to nějak silou, nebo mám někde zapáčit šroubovákem? Potřebuju pod tím umístit kabely z onboard kamery.
-
-
- 3 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat, jestli kryt odkládací schránky na levé stravě zavazadlového prostoru (obr. A) je standardně dodáván s vozidlem? Já ho v Yeti výbava Active neměl, je součástí pouze vyšší výbavy? Dá se dokoupit? Jaké je objednací číslo a kolik stojí? Odkládací schránku na pravé straně zavazadlového prostoru (obr. B ) tam normálně mám.
-
-
- 6 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Zdravím ,urazil jsem si knoflík ovládání teploty a to tak ,že vypadlo otočné kolečko a středový plast. Nasadil jsem to zpět, ale mám dojem ,že to nefunguje jako před tím.Nikde jsem nenašel jaké díly se dají k ovládacímu panelu Climatic sehnat nebo celý panel. Měl jste to někdo rozebrané ?
-
- 0 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, lze nějak sehnat sportovní sedadla (alcantra/kůže) ze slovenské akční JOY výbavy Yetiho (viz konfigurátor ze slovenského webu Škody)?
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Používá někdo tento vak na lyže, který ale není učen pro Yeti vejdou se do něj až 4 páry lyží ? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vak-na-lyze jestli se dá v yetim normálně požít nebo jestli má nějaké omezení ? originál pro yeti je zde ale pouze pro 2 páry lyží http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vak-na-lyze-dma630004x--11
-
- 0 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové, setkal jste se někdo s uvolněnou pákou bederni opěrky? O vikendu upadla u sedadla spolujezdce a po nasazeni jde volně sundávat, přitom u sedadla řidiče drží jako přibitá. Na páce ani sedadle nic ulomeného nevidím..
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, tak se mi dneska povedlo zničit loketní opěrku. Opřel jsem se krapet víc než byla zvyklá a jen to křuplo a už nedrží polohu. Nemá někdo zkušenosti s opravou? Před chvilkou jsem to měl rozebraný a vypadly z toho dva kousky ozubení. Sice tuším že se to nesežene, ale za zeptání nic nedám. Tohle z toho vypadlo, bylo to v té pevné konstrukci loketky(ne v pohyblivé části opěrky) Edit: jen pro informaci Tak jsem loketku vyndal v domění že půjde rozebrat a ulámané díly sehnat, nechat svařit nebo vyrobit. Sehnat se to nedá, jen celá loketka. Svařit to taky nepůjde, je to nějaká slitina kdoví čeho a rozebrat to rozumně nejde, panty jsou nalisované takže padla možnost …
-
- 0 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Zdravim, Kupil som si Yeti z bazaru a mam v kufri system na uchytenie nakupnych tasiek - su to horizontalne listy po stranach nad podbehmi, na ktorych by mali byt posuvne haciky. Bohuzial, tie haciky tam uz nemam - myslim, ze by mali byt 4ks. Pytal som sa uz vo viacerych servisoch/eshopoch, ale nevedeli mi to zohnat - ani cislo dielu. Tu na fore som nasiel jeden screenshot, na ktorom tie haciky su - - cislo 13 na obrazku. Vedel by mi niekto povedat cislo dielu pripadne rovno poradit, kde by som to vedel zohnat? Vdaka.
-
-
- 8 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-