Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI

350 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 7.7k zobrazení
  1. Syčeni od dpf

• 16 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
  2. Syčení od motoru

• 6 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 810 zobrazení
  3. Tečie hlava

• 1 odpověď
    • 738 zobrazení
  4. Teplota oleje

• 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5k zobrazení
  5. Termostat na motoru

• 5 odpovědí
    • 621 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  6. Trhá motor

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
  7. turbo netěsnost

• 1 odpověď
    • 4.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4k zobrazení
  8. Vadné vstřiky 1 2

• 25 odpovědí
    • 26.6k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 44.7k zobrazení
  9. Vakuové čerpadlo

• 2 odpovědi
    • 690 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 22.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Díky diky.  On je to spíš asistent na zaparkování než na "vyparkování" ne?  Na vyparkovaní to přece kopat do brzd nemusí.  Nebo to chápu špatně?    Manevrovací brzdu zřejmě vůbec nemám když je to před faceliftem tj. r. 2019   FA ano kope, ale musí se jet nějakou rychlostí vpřed.  Nelze tuto rychlost dokodovat na nulu???  Popř. nelze dokodovat na r. 2019 tu manévrovací brzdu.    Kdysi jsem tu dával milion návodu na kodovaní, tohle mě tenkrát vůbec nenapadlo řešit...  Díky chlapi
    • Tak už 3tí den se mi auto nepřipojuje na net v důsledku čehož nejde mj. auto z aplikace odemykat/zamykat a na infotainmentu nehrají žádná internetová rádia/streamy. Zkoušel jsem v mobilu vypnout aplikaci MySkoda, následně jí i přeinstaloval, v autě 2x restartoval infotainment a nic. Závada je nahlášena od včera na Škoda lince vč. odpovědního e-mailu s požadovanými screenshoty a taky nic. Do továrního nastavení se mi infotainment dávat nechce, abych si pak vše zase personalizoval, ale asi nebude zbytí. Kdybych měl aspoň jistotu, že to pomůže. Doteď (3 měsíce) to víceméně fungovalo korektně..
    • Pisem po najazdeni 5000km. Pomohla az vymena DSG. Pri 175 000km vibroval diferencial DSG. Takze za mna DQ381 totalny hnoj. Inak mechanik vravel, ze nesom prvy. Oprava DSG nerentabilna.
    • Dobrý den, rád bych se s Vámi poradil se svým problémem se superbem první generace 2007 85kw čip na 104kw (od původní majitel). Hlavně po dálnici při vyšších otáčkách, nebo na 3 do kopce při sešlápnutí plynu padá do nouze, na dálnici občas i nepříjemně zaškube motor. Dále pak auto při prvním startováním špatně startuje.  Měněné je: komplet nové turbo,váha vzduchu,přetěsnění komponentů a kontrola hadiček, startér,alternátor,baterie,komplet rozvody,vlnovec a všechny filtry měním pravidelně. Díly jsem napsal jen pro vyřazení možností a stále se nemohu dobádat výsledku, má někdo podobnou zkušenost?
    • joo, říkal jsem si totéž, že je divný, že páka tam je a nejde s tím hýbat, pak jsem je jednou vytáhl, vrátil a světe div se daly se do pohybu. Škoda, že nejde posunout i ta prostřední
  • Vytvořit nový...