Přejít na obsah

Elektrika

3363 témat v tomto fóru

1. přestala mi topit

• 9 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 21.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  2. El. ovladani topeni HELP

• 5 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  3. central dvere vodica

• 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 4k zobrazení
  4. Stahovacka okien

• 5 odpovědí
    • 2k zobrazení
  5. Zasuvka 12V v kufru

• 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  6. Podsvícení MAXIDOTu

• 12 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  7. světlomet přestal jít

• 6 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  8. alarm

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  9. elektrika 1.8 T

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  10. Climatronik

• 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
  11. AIRBAG

• 7 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 91 odpovědí
    • 11.8k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 3k zobrazení
  12. PROBLEM S CENTRALOM

• 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 39 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  13. mikrospínač

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  14. Podsvícení pal. PC

• 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  15. Budíky bez maxiku

• 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  16. blbne central

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• https://www.automultimedia.cz/cz/shop/navigace-7/oem-3v0035021c-mmi-skoda-columbus-mib2/ Lze tímto nahradit rádio bez SD slotů? Bude si to povídat s ostaní elektronikou v autě? Mám KAROQ 2021.
    • Dle včerejšího projevu (27.11.2024) staronové šéfky EK Ursuly von der Leyenové to vypadá, že nějaké menší, nebo spíše umírněnější  tempo dekarbonizace v EU, tj. i jiné podmínky pro automotive  s největší pravděpodobností  nebude. Jen se prostě dle šéfky EK  na to všechno někde musí sehnat více peněz!!!  Takže co? Uděláme všechno proto, aby jsme v budoucnu prý  "neshořeli" (o tom až přehnaném tvrzení dost pochybuji, tedy, že všechny ty vynaložené investice a finance  něco takového jsou schopny obrátit) a zároveň si vysoce pravděpodobně rozvrátíme zde v Evropě ekonomiku, sociální smír, energetiku. Ale prý dle dnešního eurokomisaře Síkely, když nám v ČR dojde v zimě dech a el. energie, tak nám "Bratři v triku", rozuměj např. Němci pomůžou.   Na druhou stranu "velevážená a chytrá horákyně" , tj.  europoslankyně Danuše Nerudová  včera (27.11.2024) řekla, že EU (asi tím myslela dnes ještě ani pořádně nefungující EK) má připraveny 2 až 3 řešení  pro automobilky, co se týče těch nových emisních pokut , platných od 1.1.2025. Takže zase se jen hasí požár, místo toho,  aby se konečně myslelo o něco více dopředu a v souvislostech.  Proč to všechno zde zmiňuji? No, protože si nejsem jist, že dnešní politické špičky EU jsou  schopny pojmout všechny ty konsekvence, a důsledky té plánované dekarbonizace a to zmiňované vystoupení Ursuly mě v tom jen utvrdilo. Jára Cimrman by z nich měl určitě velikou radost, jenže on to bohužel humor není.... Pokud máte zájem dozvědět se, jak se o těchto tématech vyjadřují  na naší vládě a jejich postech  naši nezávislí odborníci, tak zkuste si např. něco zhlédnout, třeba  na Youtube kanálu "Datarun" a třeba něco v jeho sekci "Vysoké napětí"  dvě  názorné ukázky z kanálu :   https://www.youtube.com/watch?v=9O_oUwo1eRw&t=2095s   https://www.youtube.com/watch?v=KgLOQB9Fxqw  
    • Bertone ve své 112leté historii navrhl opravdu krásná auta; Alfa Romeo Montreal, Lamborghini Countach, Lancia Stratos a seznam pokračuje. Nejnovější výtvor italské značky není o nic méně ohromující. Bertone Runabout Nový Bertone Runabout byl inspirován konceptem Autobianchi A112 Runabout, který pro značku Marcello Gandini navrhl v roce 1969. Pamatujete si na tuhle šílenou věc? Jenže místo platformy Fiatu 128, kterou používal originál, má tato moderní (nejmenovaný) základ. I když to vypadá velmi podobně jako vozy Lotusu. Andrea Mocellin napsal nový design, který je silně inspirován původním konceptem. Auto má dokonce stejný stříbrno-oranžový lak. Dodává se také ve standardní konvertibilní konfiguraci […] Článek Bertoneho nejkrásnější Speedster je zpět se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • USB-C napájí kameru jen po dobu zapnutého zapalování / jízdy. Takto mi to stačí.
    • Zdravím borci. Můžete mi někdo poradit, jak vymontovat ten spínač spojky? Mám problém s tím neklesáním otáček při vymáčknutí spojky. Popravdě, ještě jsem se na to nedíval v autě, ale na netu nemůžu najít žádný návod. EDIT: Tak náhodou jsem narazil na tento obrázek... Tak třeba ho stačí jenom nějak "vytáhnout"? Děkuji a přeji krásný den. @FoXo4 @KarlosTDi
  • Vytvořit nový...