K tomu ze to je v superb I sa ospravedlnujem.Myslel som si ze to davam do superb III
Ide mi o to ze tam je dorabane to relatko/pojistka/usb port.Podla schem co som nasiel je 48 neobsaden pri superb III 2016.
Podle čísla na kastlíku se jedná o Superb III, příspěvěk máš v Superb I, admini nebudou mít radost.
Jediné co je na fotce zřetelně viditélné je usb port, dokud neuděláš lepší fotky toho co si přeješ identifikovat, neočekávej, že ti někdo bez věštící koule odpoví...
Zdravím, již rok jezdím s ledkama od Osramu. NB 2.generace
Dnes jsem byl na STK a borec mi tam řekl a i ukázal, že ty světla svítí úplně nah... Nějaké nálepky z osramu ho nezajímaly (prej to není žádná homologace) a narovinu řekl, že kdyby byl... tak tou technickou neprojdu. Opětovně jsem si zjjstil podle homologace světel a typu auta, že je vše ok a žárovky jsou homologované a měly by být v pořádku. Ale nejsou. A teď otázka proč? I mě se zdá, že pravé světlo svítí trochu hůř do dálky. Na tom přístroji na STK to bylo jasné vidět. Levé ještě jakž takž, ale pravé bída.
Může být problem špatným nasazením žárovek, nebo seřízení světel? Jsem z toho špatnej. Díky za každý typ co s tím.
Muzete mi prosim doporucit nejaky Bluetooth adapter ELM 327 v1.5 ktery bude bez problemu fungovat. Koupil jsem Konnwei KW 901
https://www.aliexpress.com/item/1005005704073093.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.5beff19cRE6pxu
Bohuzel se mi ale pri sparovani zobrazi ikona sluchatek takze je pro Caristu nepouzitelny.
Drive jsem mel nekolik roku funkcni adapter ale dal jsem ho synovi do nemecka s tim ze si koupim novy ale bohuzel nejak se zatim nepodarilo. Koupil jsem i tento ktery je podobny co jsem koupil pred nekolika roky.
https://www.aliexpress.com/item/1005006710072534.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.4.4ebcf19csyhlzo
bohuzel je udavana verze V1.5 ale pri kontrole pomoci ELM327 Identifier sice napise ze se jedna o verzi V1.5 ale krom jednoho (posledniho) pole sviti vse zelene takze je to jina verze.S caristou se to spoji ale jak chci dat diagnostiku nebo prispusobeni tak to hned vyhodi error.
Byl bych rad kdyby se mi podarilo koupit funkcni adapter.Diky za rady.