Dobrý den,
prosím o pomoc, jestli už se Vám něco podobného nestalo, nevím už kam sáhnout. Na Superbu 2 - 125kw, r.v 2008 - DSG, při jízdě a vyšší teplotě, při otáčkách 3500 a více mi vozidlo padá jakoby do nouzového režimu. Děje se tak při sešlápnutí plynu a třeba předjíždění. Po vyřazení do N a zařazení na D se opět chytne a jede. Vyměněné bylo palivové čerpadlo, palivovy filtr a i ventil tlaku na Rail liště. Diagnostika nic neukazuje. Ale vozidlo se jakoby pořád snaží spadnout za daných podmínek do nouzáku. Předem děkuji.
Tak dnes taktež namontováno, v pohodě za cca 10 min, reflex lišty jsem nejprve ubrousil západky skoro až k osazení poté nacvakla do nosné lišty a tu poté na naraznik, uplně v pohodě, nechtěl jsem dělat díry do narazniku. nakup LN autodily 3017 kč včetně PPL. KODIAQ L&K 2.0TSi 2021
Taktak. Po prvním otevření ohřáté chladící kapaliny tam tlak musí být. Ale pokud od prvního otevření nezchládla, tlak už tam být nemusí. Leda by se dostala teplota na bod varu a systém se opět natlakoval. Ale při nějaké couračce tam nemá tlak jak vzniknout.