Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Vašek 69,

Mám problém, jedu na dva válce byl jsem servisu a zjistili mi špatné teplovodní čidlo. Vyměnil jsem ho a stejně to trvá dál. Jedemi to na dva válce. Kabeli a svíčky jsem vyměnil a nic. Nemáte někdo zkušenosti s tímto. Je to 1.8 bez turba r.98. Dík vašek 69 Za radu pozvu na , v tomto teple!!!

• 5 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem u3nos,

Nazdar borci, koupil jsem OI, kde již je namontovaná funkční HF pro Nokii 6310i. Používal jsem nějakou redukci, kde se mi po pár měsících ulomila přítlačná capka a skončila v popelnici. Nyní jsem narazil na netu na AKTIVNÍ DRŽÁK TELEFONU DOTAZ ZNÍ: MÁTE S TÍM NĚKDO ZKUŠENNOST A STAČÍ MI OPRAVDU JEN TENHLE DŽÁK, NEBO JE ZAPOTŘEBÍ JEŠTĚ NĚJAKÁ KOMPONENTA. Díky moc za radu.

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem kouddy,

Zdarec asi blbost ale fakt nevim, dal sem do octy I novou spínačku a nejdou mi nakodovat klíče. Zapnu zapalování a porád bliká kontrolka imo, vag nahlásil chybu "1176" slabý signal z vynutí ze spínací skřínky (nebo něco v tom slova smyslu), řek sem si že to bude tím že nová spínačka neni spárovaná s novým klíčem , tak hup na kanál 17 a login podle cedulky od klíčků a nic, po druhy pokusu sem to vzdal abych něco nepo... a dal tam prozatím starou spínačku a v poho. Vrtá mi hlavou jestli je špatná cívka na spínačce, nebo jestli sem dával špatnej login. Dával sem tam ten z cedulky z nových klíčů, tak prosím o radu kde sem co pokur...

• 31 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mirdas,

Ahoj,nesvítí mi kontrolka rezervy paliva ani když už mám prázdnou nádrž,měnil jsem i plovák,po zapnurí klíčku se na chvíli kontrolka rozsvítí,takže žárovka je v pohodě,nesetkal se s tím už někdo z vás? celkem dost mě to štve octavia 2,0 AQY 1999

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Hellbringer,

Zdravim mam problem siti mi stale osvetleni v kufru skoro bych rek ze je asi zaseknutym spinacem u dveri a ze se tvari jako ze mam porad otevreno. Hledal jsem ten spinac ale nenasel. Nevite nekdo kde je? je Kombi r.v. 99 Diky

• 8 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem SpeedyTuning,

Takze zamek je potreba nejak demontovat, jedna se o ridicovo dvere, takze vypln je dole, dve hvezdicky z boku jsou take dole.... a ted to drzi nejak za vnejsi kliku, nevi nekdo jak na to?

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem mistrli,

Prosím o radu, začala mi kolísat ručička teploty vody mezi nulou a polovinou(asi 50 stupni),dříve se po ujetí pár kilometrů ustálila na 50 stupních. Navíc ted po ujetí 5 km asi 5 minutovém stání na volnoběh spustil ventilátor chlazení,venku bylo 18 stupnů. Asi to není v pořádku. Díky za odpovědi.

• 13 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem anry,

pasuje park asistent z fabky do Octy? Myslím el instalaci.

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem xkali,

Chci se zeptat - lze technicky použít do O1 před faceliftem 100W H4 žárovky - jestli to vydrží elektroinstalace, apod. - teď pominu, že to není homologovaný. Lze to poznat např. rozdíl mezi H4 - 80/100W - H4 50W OSRAM Silverstar ? Díky

10. Zahájeno uživatelem Alan 07,

Ahoj kluci, můj otec má Octavii rv00, jen na klíč. Občas při zamykání od místa řidiče se prostě centrál nezamče a zamknou se jen řidičovi dveře. Od spolujezdce a z kufru to jde v pohodě pokaždé. Ale u řidiče 5x jo a 20x ne. Nevíte co s tím? Někde jsem slyšel že je vykvašená komfortka. Stačila by montáž dálkové ovládání, např. Click 305 od Jablotronu?

• 6 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Faantoom,

Ridici jednotka centralniho zamikani Zdravim. Mam jeden problem. Sehnal jsem si rid. jed. centr. pry z OCTAVIE 05/01 - potreboval bych nekde sehnat manual k teto jednotce. Na obalu je napis HELLA. ale na www Helly jej nemuzu najit. Ta krabicka ma 3 konektory (2 konektory po 24 pinech a treti konekror 15pinu.) poradi nekdo jak to zapojit ci co to vlastne vse umi??diky Faantoom

• 6 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem maca13,

Zdravím lidi, začalo mi svítit slabě podsvícení stupnice teploty a benzínu. Jenom stupnice.Ručičky svítí dobře. Ptal jsem se mezi octáviákama,ale žádnej uspěch. Neví tady někdo ? díky za každou radu

• 8 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem gonzales,

Potřebuji vypíchnout jeden pin z pojistkové skříně. Jak vysunout tu růžovofialovou západku?

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Petr0309,

Ahoj, ať jsem hledal jak jsem hledal tak jsem nenašel. Poraďte prosím. Potřeboval bych znát byrvy kabelů povel zamkni, povel odemkni a dveřní spínače. Model 2004, komplet v elektrice, centrál na DO. Díky moc

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Fredy,

Zhorela mi riadiaca jednotka v pravych zadnych dverach. Mam druhu ale neviem z ktorych dveri je a ked ju napojim tak nereaguje ani central, ani okna. Da sa nejak naprogramovat?? Alebo podla coho mam zhanat druhu??

• 26 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Marcello,

Ahojte spolocnost. Mam problem s ktorym si neviem rady uz nieco vyse mesiaca. Mam taky problem ze: 1.) mi nesvieti prava strana obrysovych svetiel na mojej Octe. Poistku som pozeral, aj vymenil, proste niekedy to sviet, niekedy nie, auto je v klude, motor nebezi a ono sa to samo rozsvieti po 5 sekundach a niekedy vobec. Klepal som po kabloch, vsetkom moznom ale parkovacka - obrysovky ani len neblikli... Niekedy mi to svieti v pohode vzdy a niekedy to nejde. 2.) Mam obcas zvysenu hodinovu spotrebu 2.0 - 2.8 l/h pri behu motora napradzno. Niekedy mi to neurobi mesiac dva a niekedy mi to spravi aj 5x za tyzden. Moze to byt lambda ? Som ju skusil odpojit a s motorom to a…

• 5 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem hanysek33,

lidičci stalo se někomu,že mu zlobylo DO na origo klíči.musím DO zmáčknout třeba 2x3x než se mi autí zamkne nebo odemkne.baterka v klíčku je nová.

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Gocek,

Zdar děvčata a chlapci,dnes se mi objevil problém s blinkrem a to se projevuje tak,že při zapnutí směru ,nebo výstrahy svítí blinkry stále nepřerušovaně.Před dvěma týdny jsem si montoval nové tažné a minulou středu vyjel poprvé s vozíkem ,doufám ,že to nemá vliv.Uvádím to,protože na starším foru se něco kolem toho motalo.Na můj problém jsem nic nenašel,tak doufám ,že mě nikdo neztěpe.Čus bus

• 5 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Doubek,

Někde tady jsem si vytiskl rozmístění relátek (pod palubkou) ale nemám popis které relátko k čemu je. Pomůže někdo?

• 12 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem doktor.j,

jak poznam ze je vyhrev u sedacek je OK,ma to urco nejaky odpor kolik a kde a jak zmerit diky,sem laik,budu kupovat

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  21. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

Da se pamet zkopirovat z jineho palub. pristroje do druheho? myslim tim cim je naprogramovan procesor -(v HEXU) Takze by nastala ta situace, ze by imobilizer - program a PIN byl stejny pro obe palub. pristroje?

• 65 odpovědí
    • 11,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Alda K.,

Ahoj, vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti). Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta . Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další. Díky.

• 7 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Pavel68,

Zdravim vsechny, dnes se mi stalo, ze pri jizde na dvojku nam kvuli rychle pustene spojce zhasnul motor (jezdim autoskolu) a najednou se rozsvitily kontrolky ABS a ASR a neslo nastartovat otocenim klicku. Normalne jsem s nim otocil a starter se ani nepohnul. Skoro bych rekl, ze nekde doslo ke zkratu. Pak jsme chvilku pockali a najednou to slo normalne. Soucasne s tim se vynulovala vzdalenost ujetych kilometru a cas, ajko pri odpojene baterce. Nevite nekdo na co se mam dopredu pripravit??? Dik Pavel 1,9Tdi 81kW 2001

• 16 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem michal9,

Tak už mě nebolí ruka Je to super Vzal sem to i z vytlumením a ty basy tam před tím snad ani nebyly.

• 8 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem michal_1,

Prosím toho kdo má peager, zda by byl ochoten mi sdělit jaký má dosah signál. Vážně uvažuji o koupi, ale mám strach, že pak zaparknu v nějaké podzemní garáži a bude mi k ničemu... Zajímá mě dosah na volném prostoru, na sídlišti, v nákupním centru atd. Koukal jsem po Jablotronu, ale nechám si poradit. DÍKY VŠEM

• 1 odpověď
    • 3,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.