Elektrika
3 361 témat v tomto fóru
-
Mám problém, jedu na dva válce byl jsem servisu a zjistili mi špatné teplovodní čidlo. Vyměnil jsem ho a stejně to trvá dál. Jedemi to na dva válce. Kabeli a svíčky jsem vyměnil a nic. Nemáte někdo zkušenosti s tímto. Je to 1.8 bez turba r.98. Dík vašek 69 Za radu pozvu na , v tomto teple!!!
-
- 5 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
-
Nazdar borci, koupil jsem OI, kde již je namontovaná funkční HF pro Nokii 6310i. Používal jsem nějakou redukci, kde se mi po pár měsících ulomila přítlačná capka a skončila v popelnici. Nyní jsem narazil na netu na AKTIVNÍ DRŽÁK TELEFONU DOTAZ ZNÍ: MÁTE S TÍM NĚKDO ZKUŠENNOST A STAČÍ MI OPRAVDU JEN TENHLE DŽÁK, NEBO JE ZAPOTŘEBÍ JEŠTĚ NĚJAKÁ KOMPONENTA. Díky moc za radu.
-
- 5 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdarec asi blbost ale fakt nevim, dal sem do octy I novou spínačku a nejdou mi nakodovat klíče. Zapnu zapalování a porád bliká kontrolka imo, vag nahlásil chybu "1176" slabý signal z vynutí ze spínací skřínky (nebo něco v tom slova smyslu), řek sem si že to bude tím že nová spínačka neni spárovaná s novým klíčem , tak hup na kanál 17 a login podle cedulky od klíčků a nic, po druhy pokusu sem to vzdal abych něco nepo... a dal tam prozatím starou spínačku a v poho. Vrtá mi hlavou jestli je špatná cívka na spínačce, nebo jestli sem dával špatnej login. Dával sem tam ten z cedulky z nových klíčů, tak prosím o radu kde sem co pokur...
-
- 31 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Ahoj,nesvítí mi kontrolka rezervy paliva ani když už mám prázdnou nádrž,měnil jsem i plovák,po zapnurí klíčku se na chvíli kontrolka rozsvítí,takže žárovka je v pohodě,nesetkal se s tím už někdo z vás? celkem dost mě to štve octavia 2,0 AQY 1999
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravim mam problem siti mi stale osvetleni v kufru skoro bych rek ze je asi zaseknutym spinacem u dveri a ze se tvari jako ze mam porad otevreno. Hledal jsem ten spinac ale nenasel. Nevite nekdo kde je? je Kombi r.v. 99 Diky
-
- 8 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Takze zamek je potreba nejak demontovat, jedna se o ridicovo dvere, takze vypln je dole, dve hvezdicky z boku jsou take dole.... a ted to drzi nejak za vnejsi kliku, nevi nekdo jak na to?
-
- 3 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Prosím o radu, začala mi kolísat ručička teploty vody mezi nulou a polovinou(asi 50 stupni),dříve se po ujetí pár kilometrů ustálila na 50 stupních. Navíc ted po ujetí 5 km asi 5 minutovém stání na volnoběh spustil ventilátor chlazení,venku bylo 18 stupnů. Asi to není v pořádku. Díky za odpovědi.
-
- 13 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
-
-
pasuje park asistent z fabky do Octy? Myslím el instalaci.
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat - lze technicky použít do O1 před faceliftem 100W H4 žárovky - jestli to vydrží elektroinstalace, apod. - teď pominu, že to není homologovaný. Lze to poznat např. rozdíl mezi H4 - 80/100W - H4 50W OSRAM Silverstar ? Díky
-
- 10 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj kluci, můj otec má Octavii rv00, jen na klíč. Občas při zamykání od místa řidiče se prostě centrál nezamče a zamknou se jen řidičovi dveře. Od spolujezdce a z kufru to jde v pohodě pokaždé. Ale u řidiče 5x jo a 20x ne. Nevíte co s tím? Někde jsem slyšel že je vykvašená komfortka. Stačila by montáž dálkové ovládání, např. Click 305 od Jablotronu?
-
- 6 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
-
Ridici jednotka centralniho zamikani Zdravim. Mam jeden problem. Sehnal jsem si rid. jed. centr. pry z OCTAVIE 05/01 - potreboval bych nekde sehnat manual k teto jednotce. Na obalu je napis HELLA. ale na www Helly jej nemuzu najit. Ta krabicka ma 3 konektory (2 konektory po 24 pinech a treti konekror 15pinu.) poradi nekdo jak to zapojit ci co to vlastne vse umi??diky Faantoom
-
- 6 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zdravím lidi, začalo mi svítit slabě podsvícení stupnice teploty a benzínu. Jenom stupnice.Ručičky svítí dobře. Ptal jsem se mezi octáviákama,ale žádnej uspěch. Neví tady někdo ? díky za každou radu
-
- 8 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Potřebuji vypíchnout jeden pin z pojistkové skříně. Jak vysunout tu růžovofialovou západku?
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
-
Zhorela mi riadiaca jednotka v pravych zadnych dverach. Mam druhu ale neviem z ktorych dveri je a ked ju napojim tak nereaguje ani central, ani okna. Da sa nejak naprogramovat?? Alebo podla coho mam zhanat druhu??
-
- 26 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
-
-
Ahojte spolocnost. Mam problem s ktorym si neviem rady uz nieco vyse mesiaca. Mam taky problem ze: 1.) mi nesvieti prava strana obrysovych svetiel na mojej Octe. Poistku som pozeral, aj vymenil, proste niekedy to sviet, niekedy nie, auto je v klude, motor nebezi a ono sa to samo rozsvieti po 5 sekundach a niekedy vobec. Klepal som po kabloch, vsetkom moznom ale parkovacka - obrysovky ani len neblikli... Niekedy mi to svieti v pohode vzdy a niekedy to nejde. 2.) Mam obcas zvysenu hodinovu spotrebu 2.0 - 2.8 l/h pri behu motora napradzno. Niekedy mi to neurobi mesiac dva a niekedy mi to spravi aj 5x za tyzden. Moze to byt lambda ? Som ju skusil odpojit a s motorom to a…
-
- 5 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
lidičci stalo se někomu,že mu zlobylo DO na origo klíči.musím DO zmáčknout třeba 2x3x než se mi autí zamkne nebo odemkne.baterka v klíčku je nová.
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdar děvčata a chlapci,dnes se mi objevil problém s blinkrem a to se projevuje tak,že při zapnutí směru ,nebo výstrahy svítí blinkry stále nepřerušovaně.Před dvěma týdny jsem si montoval nové tažné a minulou středu vyjel poprvé s vozíkem ,doufám ,že to nemá vliv.Uvádím to,protože na starším foru se něco kolem toho motalo.Na můj problém jsem nic nenašel,tak doufám ,že mě nikdo neztěpe.Čus bus
-
- 5 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Někde tady jsem si vytiskl rozmístění relátek (pod palubkou) ale nemám popis které relátko k čemu je. Pomůže někdo?
-
- 12 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
jak poznam ze je vyhrev u sedacek je OK,ma to urco nejaky odpor kolik a kde a jak zmerit diky,sem laik,budu kupovat
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti). Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta . Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další. Díky.
-
- 7 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Zdravim vsechny, dnes se mi stalo, ze pri jizde na dvojku nam kvuli rychle pustene spojce zhasnul motor (jezdim autoskolu) a najednou se rozsvitily kontrolky ABS a ASR a neslo nastartovat otocenim klicku. Normalne jsem s nim otocil a starter se ani nepohnul. Skoro bych rekl, ze nekde doslo ke zkratu. Pak jsme chvilku pockali a najednou to slo normalne. Soucasne s tim se vynulovala vzdalenost ujetych kilometru a cas, ajko pri odpojene baterce. Nevite nekdo na co se mam dopredu pripravit??? Dik Pavel 1,9Tdi 81kW 2001
-
- 16 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Tak už mě nebolí ruka Je to super Vzal sem to i z vytlumením a ty basy tam před tím snad ani nebyly.
-
- 8 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Prosím toho kdo má peager, zda by byl ochoten mi sdělit jaký má dosah signál. Vážně uvažuji o koupi, ale mám strach, že pak zaparknu v nějaké podzemní garáži a bude mi k ničemu... Zajímá mě dosah na volném prostoru, na sídlišti, v nákupním centru atd. Koukal jsem po Jablotronu, ale nechám si poradit. DÍKY VŠEM
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-