Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem alex42,

Srdečne zdravím ! Mám k Vám prosbu: nenašla by sa náhodou schéma ukazateľa otáčok ? Kamartovi prestal na Fel .1,3 ukazovať otáčkomer . Panel s prístrojmi sme vyskúšali v mojom aute a závada bola rovnaká . Problém je teda v paneli s prístrojmi. Jednoznačne lepšie by sa to opravovalo so schémou..Prosím , kde niečo také nájsť ? Vopred vďaka !

• 4 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem dmvnitra,

Ahoj, vcera som robil diagnostiku s nasledovnym vysledkom = chybovym hlasenim: Address 01: Engine Labels: None Part No: 047 906 030 N Component: SIMOS 2P 7014 Coding: 00000 Shop #: WSC 00000 1 Fault Found: 00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39) 05-10 - Input Open - Intermittent Readiness: N/A Viete mi prosim poradit ako odstranit chybu, prosim? Je to na porazenie, disk, na ktorom som mal DP, je nefunkcny. Vopred dakujem za radu.

• 10 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Joppien,

Ahoj, mám Feldu combi, 1.3 MPi, r.v.1999. Zajímalo by mě, jak zavřu el.okno, kdyby se mi pokazilo a nevysune se nahoru. A budu v takové blbé situaci, kdy třeba budu na dovolené, na návštěvě hradu, zámku, nebo někde daleko mimo dům a nebudu mít u sebe nářadí. Je na to nějaká finta? El. okna mám z výroby, nikoliv později domontované. Předem díky za odpovědi

• 4 odpovědi
    • 14,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem haskyvk,

zdravim.kupil som tento alarm.problem mam ho zapojit na spravne kable v aute.hlavne co sa tyka dverovych kontaktov,kontakt kapoty,batozinoveho priestoru(hladal som spinace no nenasiel som) a centralneho zamykania (cz 4 do-t).poradi mi niekto kde to zapojit,(hlavne centralne zamykanie s alarmom) schemu alarmu pripajam.naj by bolo podrobnejsi navod alebo schema.dakujem je to felda 1,3 mpi rok vyroby 1997 + schema centralu:

• 1 odpověď
    • 6,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Kamilio,

Všechny zdravím! Můj otec má takový menší problém: zničehonic mu přestalo fungovat osvětlení palubní desky a levé koncové světlo. Při rychlém prozkoumání zjistil, že má prasklou pojistku číslo 22, po výměně nová pojistka ale okamžitě praskne. Zkoušel dávat nový vypínač (parkovačky a osvětlení) - nepomohlo. Dále zjistil, že pokud odpojí držák žárovek levého světla, tak osvětlení (včetně kontrolky na budíkách) normálně funguje. Konektor levého zadního světla se po měření zkoušečkou tváří normálně. Koupil tedy nový držák žárovek levého zadního světla, ale problém je pořád stejný... Nějaké zkušenosti / nápady co by to mohlo způsobovat než to do šroubku rozeberu?

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem maros,

Chlapi ,nevite kde by se dalo sehnat treti brzdove svetlo,ktere bylo montovano pod pridavne kridlo ? Montovali to v auto salonu.dik za rady a odkazy...diky

7. Zdravim vsetkych, po vymene Lambda sondy (stara bola vadna) na Felicii 1,3 50kW monomotronic som chcel nasdtavit adaptacne korekcie v riadiacej jednotke. Koli problemu s pripojenim a nestalosti spojenia s pocitacom sa mi to nepodarilo (vid predchadzajuci prispevok). Chcem sa opytat je mozne nadstavit adaptacne korekcie na zakladne hodnoty nejakym inym sposobom, napriklad odpojenim baterky, atd. Inac skusal som aj odpojenie baterky na cca 15 minut a nasledne aplikovat metodu "stareho startu" (3x za sebou nechat motor bezat na volnobehu po 5-tich minutach), ale bez vysledku. Dakujem za radu. S pozdravom, Marian Bocan.

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem halmosmi,

Zdravim,zbastlil som cez vikend OBD kabel,aby som si mohol prepojit feldu s notebookom.Urobil som to podla tej schemy s 2 tranzistormi BC547 a IO MAX232.Chcel by som vediet ci sa da dako otestovat tento kabel mimo vozidla,aby som predisiel zbytocne dakym skodam na RJ.Respektive ci by sa mohlo nieco stat s RJ,ak by bola schema daka zla.Prikladam aj schemu podla ktorej som to zbastlil.Dik za rady.

• 5 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem marian666,

Dobry den ,mam taky mali problem so stieracmi na felde ked pustim stierace cez ciklovač tak sa spustia kedy chcu a zastavia aj v strede skla to iste sa deje ked spustim stierace na prvej a druhej rychlosti. aj som vymenil ciklovač v poistkovej skrinke a stale to nejde.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  10. Hi! (Felicia 1,6 GLX, r.v. 1996) Za posledne dva dni mi 3x odisla poistka cislo 14, ktora ma na starosti brzdove svetla a vystrazne svetla (blikanie vsetkych smeroviek). Vzdy ked dam novu (15A) poistku... a chvilu beham... par krat zabrzdim... par krat vyskusam vystrazne svetla... tak nejaky cas to funguje a potom prestane... pricom zistim ze vypalilo poistku. Ked zatlacim nasledne po vypaleni positky tlacitlo vystraznych svetiel... tak neblikaju ani smerovky... ani ukazovatel na palubnej doske... a tiez nadalej blokuje pouzitie normalnych smeroviek (ako ked normalne funguju). Na poistkovej svorke som nameral pri pustenych vystraznych svetlach 12V a pri zatlaceni brz…

• 2 odpovědi
    • 14tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem mave1,

mam otazku nedavno som si daval montovat autoradio do felicie a v servise mi otrhol kable z imoblizera teraz mi blbne pri zamknuti auto asi po 20 minutach same sa otvori zacne hukat a podobne neviete kde sa zapajaju kable ?

• 4 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem bab,

Zdravím, chcem sa opýtat v akom rozsahu napätia pracuje odvetrávaci ventil paliva. Po napichnutí na VAG tento vetil necvaká. Zmeral som napätia pri naštartovanom motore a ukazoval najviac 2,28 volta. Nemá pracovať pri napätí 12 voltov ?? Za odpovede dakujem

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem autospravca,

Nepodarilo sa mi nájsť na fóre rieš. naznač.problému.Preto by som poprosil o radu.Vyhadzuje mi poistku č.2(20 A-stierače ostrekovače).Skontroloval som všetky motorčeky(stierače,ostrek.) vrátane prepinacej páčky stieračov.Neviem čo ma na to ešte vplv.Ostáva už len poistková skrinka.Kdo by mal s tým skúsenosť,tak ho prosím o radu,za čo vopred ďakujem.

• 1 odpověď
    • 8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem petr-rr,

Čaute. Mám 1.3 jednoboda. Motor je komplet upravenej, ale mám problém s dobíjením. Ráno vyjedu s komplet nabitou baterkou a ujedu tak 50-80 km a mam ji prazdnou . jedu se vším --- světla, radio (8 + 1) . Všechno svítí tak silou vůle, otáčky sou nízko a když už chci nastartovat, tak to nejde.. Chci se zeptat, jestli je to alternátorem.....Nebo čím by to jinýho mohlo být? Když jedu, tak svítí baterka. Ale dělá to tak, že ve vyšších otáčkách nesvítí a při nízkých svítí. DÍKY MOC ZA RADY

• 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem morph,

Nemate niekto skusenosti? Mam kabel s ELM 327 a neviem nadviazat komunikaciu. Funguje ten kabel na felde?

• 4 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Leonardus,

Zdravim, mam takovej dotaz, davam do auta central na dalkove ovladani a stojim pred problemem kam umistit servomotorky v zadnich dverich. R. v. 2001 a neni to original. Mohl by mi nekdo poradit popr. zaslat foto? dekuji predem

• 2 odpovědi
    • 5,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Janko4183,

Potrebujem poradit alternator z nicoho nic začal dobiat na plno bez toho aby to nieco regulovalo ked pridam plyn tak aj viac sa rozsvietia svetla. Predtym my to nerobilo pekne svietili stale rovnako teraz ked idem 100Km/h tak svietia ako Halogeny akonahle vyhodim rychlost svietia zasa normalne. A vsimol som si ze aj motor neako od kedy to tak dobia slabsie taha mam co robit na 5 ho dostat do 100Km/h rychlosti. Za vsetky rady vopred dik.

• 5 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem alex42,

Srdečne zdravím ! Po pripojení autorádia som po dvoch dňoch nejazdenia nemohol naštartovať .... Tak som skonštatoval , že je pripojenie zle pripravené- predošlý majiteľ.... Ale keď som začal merať odber z akumulátoru , bol odber 62mA. Ukázalo sa, že dorábaný LPG systém berie 50mA v kľude , čo mi príde dosť ....Je pripojený priamo z akumulátoru- samozrejme cez poistku . Nieje mi jasných ostávajúcich 12mA ...? V aute je okrem základu autoalarm a centrál ....Je tento odber štandartný, alebo treba postupne vyťahovať poistky , a dohladať ....? Nemá byť pripojenie LPG iným spôsobom ? Za rady vopred vďaka!

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem jaba,

Nemá niekto náhodou popis jednotlivých konektorov na poistkovej a releovej doske u Felicie 1,3 r.v. 1997?

• 5 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem milosk11,

zdravim, mam feliciu 1,3 mpi combi a auto si same pridava a ubera plyn, bol som aj na diagnostike ale nic to neukazalo, otacky sa splhaju az cez 4 tisic pritom sa pedalu ani nedotknem, to sa prejavi len obcas trva to tak 30 sekund viete mi poradit co to moze byt?

• 3 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  21. poraďte, co udělat po výměně autobaterie s řídící jednotkou? Musí se něco udělat u pojistek?

• 4 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Baine,

Jsem z toho už na nervy, i když mám světla všecky vypnutý tak to na mě při otevření dveří ječí. Fakt nevim kde může být chyba auto jsem po zimě nastartoval hned na poprve(samozřejmě s doma dobitou baterií) Možná to bude tím že je vše dost mokré, ale všecky pojistky jsou v pohodě. Vzhledem k tomu že jde o Feldu s novou maskou(rok 2001) jsem zjistil že ten bzučak není v pojistkové skříni na pozici Relé 6 ale prý někde pod přístrojovkou, takže muže být chyba i tam a nebo mě napadl spínač parkovacích světel, který je nějakej divnej a pokud ho přepínám tak něco sem tam cvaká jakoby v pojistkové skřínce. Fakt netuším co se podělalo. Mohl by mě prosím někdo poradit co mám vyměni…

23. Zahájeno uživatelem Mydlo52,

Pri studenem startu je zapnut sytic a otacky jsou okolo 1000 a nedobiji.......pri vypnuti sytice na 800 otacek tak zacne nabijet..je to normalni?????

• 16 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem pajka,

čest tak včera kamoš nabíjel baterku,žr mu to přes noc něco vymlatilo.tak ji nabyl a nasadil a nastartoval a jak to chtěl vypnout tak to nešlo zdechnout.vytahl klíč a to pořad jelo.asi spínačka,že.

• 7 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Premek84,

Zdravim, mam uz par tydnu takovy zajimavy problem s moji Feldou - obcas se mi stane - tak 2-3x behem dne - zatim jsem nezpozoroval nejakou indicii pri cem presne tohle dela - ale zda se mi, ze nejcasteji pri rozjezdu - ze mi problikava relatko svetel - tzn. obrysove svetla na necelou sekundu ( ani ne ) zhasnou-rozsviti-zhasnou-rozsviti... pritom procvakava relatko v pojistkove skrince - kontroloval jsem pojistkovou skrinku - konektory dotlacil, relatka i pojistky dotlacil a na radu jsem zkusil procistit konektor od zluteho dratu vedouciho od starteru ( kam vlastne vede??? ) - vycistil, prostriknul..ale nepomaha... Je to celkem neprijemne protoze to zatim hodne zpozoru…

• 9 odpovědí
    • 4tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.