Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Lukas H,

Felicie 1,3 z 1997 s centrálem na DO - dle montáže za kaslíkem to vypadá jako DODO (už jsme to tak koupili ale funkční). Nedávno z ničehož nic začalo divně pracovat. Zamykání a odemykání sice funguje, ale vždy po zamčení(odemčení) ještě asi třikrát nebo čtyřikrát zacvaká ve dveřích (asi servomotorky) jako by nevěděl jestli se mu povedlo zamknout(odemknout) a tak to zkouší dál. Dělá to jak při použití klíčků u řidiče i spolujezdce a i při použití DO. Jinak použí klíčků je vůbec zapeklitá věc: Zamknu, ale zamknou se jen dveře na kterých jsem klíček použil. Když je následně odemknu tak se zamkne celé auto opět s oním cvakáním. Pokud chci klíčkem odemknout tak jsem nahraný…

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  2. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

Ahoj - u vsech felin co jsem tu mel - nachazel jsem na napichnuti diagnostiky konektor u pojistkove skriny. Ale prijel strejc - rocnik 94/95 nejaky prvni typ - byla zkusebni- ma uplne skvelou karoserii-je furt venku v Praze a jezdi o 106 a nikde ani rez ani na 5 dverich. Ona jezdila na zkusebnich jizdach nekde v cizine a ma lepsi upravu ci nejaky jiny plech. Ma v el. okna, audio v te dobe origo za 40 000 a jine doplnky jako drevo a pod. Motor 1.3 jendobod. ale nemuzu to sakra nikde napichnout. Jednotka motoru Bosch Bez_n_zvu.bmp

• 5 odpovědí
    • 16,6tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Felinka,

koupil jsem starší počítač do feldy budu mít i snímače konektor už mám jenom potřebuju vědět zapojení vývodů toho černého konektoru svazků kabelu co vedou do motorového prostoru ten druhej konektor se snímačem rychlosti mám ,dík za pomoc .

• 1 odpověď
    • 3,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Butcherz,

Stále mi svítí kontrolky že abs nefunguje! Ale kdysi dávno jsem mel felicii na dianostice a nahlásilo to chybu na levém zadním kole a bylo vyměněno čidlo! A teď se stává že občas zhasne a po chvíli zase svítí! takže jednou fungujou a jendou ne ale spíš už to teď jen svítí! Co teda stím? pojistky na abs jsou O.k. tak jestli to bude nákým kontaktem? a jesli byste nekdo veděl kudy vedou kabely abs v autě? Proste cokoliv co by to vyřešilo díky moc

• 3 odpovědi
    • 7,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem adamx,

nazdar ! Neviete mi niekto poradiť, kde by som zohnal chip imobilizéru do kluča na feldu 1.3MPI

• 8 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem jirkasimi,

Prosím účastníky diskusního fóra o radu. Mám Š Felicii a v loňském létě začalo zlobit dobíjení. Když se motor ohřál, nebo několikrát sepnul ventilátor chladiče, přestalo fungovat dobíjení. Byl jsem v značkovém servisu, tam na mě nevěřcně koukali. Proměřili elektriku, očistili kontakty s tím, že by se již závada neměla vyskytovat. Přes zimu dobíjení vůbec nezlobilo. Při současném počasí, jak se oteplilo, tak dobíjení začalo opět při ohřátí motorou zlobit. Motor se dostane na provozní teplotu, nebo jedete v koloně vozů a motor se začne zahřívat a opět nejde dobíjení, kontrolky na palubní desce začnou tmavnout a když včas neodstavíte auto, zůstanete někde stát s vybit…

• 3 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem miskosmiesko,

Hellou, Mam Feliciu 1998 14, LXi Ked jazdím tak z ničoho nič cítim smrad zhoreniny izolácie kábla. Bol som uz aj v autorizvanom servise, aj u autoelektrikara no obaja mi povedali ze auto slape ako hodinky a vraj mu nič nie je. No ja mám iný názor. Stretol sa uz niekto s podobným problémom? Viete mi poradi co to moze sposobovat? mam menene, sviečky, palivový filter, olej, termostat. Riadiaca jednoka je v poriadku spol s palivovým cerpadlom. Som zufalý

• 11 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem pe3k,

Zdravím.Má niekto z vás nejaké info o niečom takom aby mi keď zavriem dvere hneď nezhaslo svetlo ale až po nejakom čase? Dá sa to niekde kúpiť?

• 6 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem tiros,

Ahojte kolegovia vývojári, potreboval by som poradit.Staviam zavodnu feldu 1.3MPI a už to nezvladam financne ani mentalne stale behat do servisu na diagnostiku pc zakaždým ked sa daco vymeni.POtrebujem poradit ohladom softveru na diagnostiku s notbukom na usb. Aký program a kabel ?kde sa da zakupit popr. stiahnut ,navod na kabel,rady a skusenosti budu výtane.......prezeral som toto forum a som prijemne prekvapený co vsetko sa tu da najst.Super stranka.Nasiel som tuna nejake navody a ......ale ja som v tomto obore laik takze potrebujem konkretne rady a vysvetlenia.Za vasuochotu a trpezlivot somnou vopred dakujem.

• 1 odpověď
    • 4,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem pruzkumakkoubahadr,

zdar, shánim jeden návod, jak předělat podsvícení, byl na feliciaklubu, kdysi jsem ho stahoval, ale udělali nový forum a z toho starýho to nemůžu stáhnout... máte to někdo? díky

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem rondob,

Ahojte, zasa mam problém. Na škode felícii kombi sa mi pokazili svetlá na spiatočke. Zhasli a.... koniec. Pozeral som na spínač ale ten je ok. Žiarovky a poistky OK, Keď som spojil káble pri spínači nič...... nejde tam prúd. Kde je chyba? A mám problém aj s alternátorom. Nedobíja batériu. Urobili mi v servise repas za 2390.- Sk a ..... ide to na reklamáciu. Čo sa deje s tou elektrinou? A dnes mi počas jazdy otváral a zatváral termostat stále mi behala ručička. Rovnomerne,kusok hore do stredu na rysku a potom pod...... ešte sa mi to nestalo. Ozaj a keď mi svieti mazanie pri rannom studenom štarte asi 3 sec. vadí to? Tiež to teray začalo blbnúť. Dík za rady :help: :help:

• 3 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem pe3k,

Ahojte. Zháňam info o cyklovači na zadný stierač. Zatial som našiel iba to že existuje nejaké relé ktoré sa vloží do poistkovej skrinky a potom bude fungovať cyklovač na zadnom stierači. Ma niekto nejaké info ?

• 11 odpovědí
    • 10tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Zdeneek,

Vymontoval jsem z Felicie II. mlhovky a namontoval tam místo nich světla pro denní svícení (SPDS). Teď bych ale potřeboval poradit, jak mám ta SPDS správně zapojit. Zatím mi svítějí jako mlhovky, tedy společně s obrysovými, když zapnu tlačítko mlhovek, připojil jsem je totiž zatím na původní kabely mlhovek. Potřeboval bych, aby SPDS svítili samostatně bez obrysových světel a když zapnu obrysová světla, aby SPDS automaticky zhasli. Půjde to nějak jednoduše přepojit?

• 23 odpovědí
    • 16,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem zx6r,

Zdravim,potreboval by som poradit nedobijalo mi pri nizkych otackach tak som vymenil uhliky ,ale aj tak stale nedobija a dokonca som zistil ze mi az prebija bateriu,ide do nej az 16-17V.

• 3 odpovědi
    • 6,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem superflo,

Zdar borci, chcem sa opytat ci nemate nahodou skusenosti s registraciou VAG COMu 4.091 s, alebo us. Mam k tomu crack ale ak ho pouzijem rozbali 3x subor s priponou *.bin. Pri spojeni s RJ mi vypise ze nieje fuly registered preto mi ten crack vlemi nefunguje... Využívam doposial VAGCOM 3.04 ale chcel by som to upgradnut aspon na spominany VAGCOM. Pouzivam kabel fast KKL USB, cize vysie uvedeného nemozem ist kedze nemam HEX cabel... Ak by ste mali nejaky novsi VAGCOM ako 3.04 do mojej verzii dajte vediet.. Ja ponukam tento VAGCOM na vymenu s niecim pre mna... dik http://rapidshare.com/files/76546290/VAGCOM_4.09.rar.html S pozdravom

16. Zahájeno uživatelem vikino1,

Prosím poradí niekto kde ja diag. zásuvka na felícii 1,3 r.v. 97? nikde som tu o tom nenašiel zmienku.

• 13 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  17. nechápu čim to může bejt, zkoušel jsem ten spínač na nádobce brzdovky a funguje... nemá někdo nějaký normální schéma? to co jsem našel bylo nějaký nesrozumitelný (jsem jenom slaboproudej elektrotechnik s maturitou

• 5 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem mirecoslav,

Nazdar borci! Nemá niekto náhodou fotodokumentáciu alebo nejaký link na prerobenie podsvietenia prístrojovky s modrými LEDkami? Na svojej Fabii už to mám dávno prerobené ale kamarát chce to isté urobiť na Felicii. Ď

• 8 odpovědí
    • 9,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Prosím o radu, jak mám zapojit nově zakoupený pár klaksonů, tu původní houkačku chci odpojit. Prý by to mělo jít přes rele, nevíte jaké? Co se stane když to napojím na stávající kablíky?

• 1 odpověď
    • 7,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem uff,

Dobry den. Jsem zde poprve, tak se predem omlouvam jestli nahodou porusim pravidla zdejsiho fora. Mam Felicii (posledni model), RV 1998 a o vikendu se mi vyskytnul problem v elektronice: Po vyndani klicku ze zapalovani mi porad sviti kontrolka dobijeni akumulatoru. Normalne klidne zamknu auto a kontrolka porad sviti. Radeji jsem odpojil baterku, aby se mi nevybila ale nemuzu prijit na puvod teto zavady. Kontroloval jsem pojistky a nahrival zamek kterym se vuz startuje a porad sviti. Nez vyrazim do servisu, tak se radeji ptam, jestli s tim nekdo nema zkusenost. Jeste doplnujici otazky: 2) Za cca jak dlouho mi ta kontrolka muze vybit baterii? 3) Nemate t…

• 6 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem loukote,

Ahoj. Svetla zpatecky jsou spinany na prevodovce v takovym malinkym valecku do kteryho vedou dva vodice. Vodic konci na kontaktu, kontakt se ulomil. Nemate napad, jak to opravit bez koupe novyho spinace? Jestli ne, hrozi pri vymene spinace totalnimu amaterovi nejaky riziko? Diky

• 4 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem superflo,

Nazdar, chcem sa opytat do akej verzie VAG-COMu sa da pouzit tento kabel OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM?? Mam doma Feliciu 1,6 r.v.1996 a Octaviu I 1,6i r.v. 2003. Ma novy VAG-COM od v3.04 nieco vynimocne?? mozem to s kludom zapojit?? dik za odpovede... s pozdravom

• 11 odpovědí
    • 10,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem jaba,

Mám problém s kontrolkami na palubnej doske.Všetky preblikávajú v rovnakom intervale.Kolíše napätie.Nemá niekto schému.

• 2 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem pruzkumakkoubahadr,

vypadá to jako dvouřadej počítačovej konektor a je to mezi baterkou a pravým blatníkem... k čemu by to mohlo bejt dobrý? Je to Felicia 1.3 BMM, r.v. 96, Laurin a Klement, airbagy, ABS, zrcátka v elektrice, mlhovky, vyhřejvaný sedačky (nemachruju, píšu co to má v elektrice...) táta má taky Felicii r.v. 96, 1.3 BMM, ale jenom LXi ... a ten konektor tam nemá....poradí někdo?

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem rota,

na palubním počítači felicie zobrazovaná vnější teplota neodídá skutečné teplotě ( někdy i o 20 a více stupňů ). Závada se začala provejovat postupně. Ví někdo, kde je uložené čidlo vnější teploty a jak se k němu dostat? Díky auto má najeto 270 tis. km za 8 let na LGP. zatím závady 1 x rozpadený termostat a 1 x regulátor v alternátoru kromě běžného opotřebení

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.