Přejít na obsah

Elektrika

536 témat v tomto fóru

• 89 odpovědí
    • 54.5k zobrazení
    • 3.4k odpovědí
    • 1.1m zobrazení
  1. Autobaterie 1 2 3 4 41

• 1k odpovědí
    • 313.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  2. Netopí pravá strana 1 2

• 47 odpovědí
    • 65.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 92 zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 240 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 398 zobrazení
    • 313 odpovědí
    • 129.8k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 15.6k zobrazení
  3. Tempomat - nefunkcny 1 2

• 39 odpovědí
    • 32.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 52 odpovědí
    • 73.3k zobrazení
    • 178 odpovědí
    • 69.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 386 zobrazení
    • 49 odpovědí
    • 15.6k zobrazení
    • 77 odpovědí
    • 43.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 296 zobrazení
  4. Snímač teploty oleje

• 2 odpovědi
    • 743 zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  5. Chyby O3 RS

• 0 odpovědí
    • 242 zobrazení
  6. Parkovací kamera 1 2 3 4 17

• 403 odpovědí
    • 172.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Pozdravujem vsetkych, ako som uz pisal, mam prvu predanu Skoda Superb Combi 4 2.0 TDI 142Kw 4x4 L&K na SK na jar 2024, kupenu u predajcu v KE.  Auto totalny srot, buchanie podvozku, dyskomfort, nefunkcny DCCPlus podvozok,hamba Skodovky... Predajca v KE samozrejme ruky prec... vraj som jediny co sa stazuje🙈...  Kedze byvam v BB, prva reklamacia v Skoda Euromotor BB. Prva zarucna oprava 05/2024, vymena ulozenia tlmicov, vysledok 0% zlepsenie, metoda "pokus-omyl". Jazdim dalej v srote, komfort podobny Skoda Fabia s cca 300.000km, zufalstvo, vozidlo nechce nikto kupit, lebo uz som chcel nejake poriadne auto, ak tak jedine predaj  s 30% zlavou a stratou po par mesiacoch kupy... Po opakovanej ostrej  reklamacii aj na vedenie Skoda Auto, mi vola servisny/garancny technik Euromotor BB (super chlapik, ochotny, ustretovy...) v decembri 2024, ze sa Skoda rozhodla, ze spravi co sa da (individualny pristup).  Auto posledne 4 dni v servise, udajne vymenili vsetko co sa dalo vramci celeho podvozku na komplet, hadam ostala len povodna karoseria🙂, nevedeli za 4 dni doladit software, nakoniec sa podarilo... Vysledok???  Nuz kedze som mal vsetky predosle generacie Skoda Superb 2.0 TDI 4x4 v plnej vybave, pre mna bola etalonom komfortu jazdy Skoda Superb 3.  Po druhej kompletnej zarucnej oprave posledneho modelu (uz sa viac zrejme neda spravit, len vymenit cele auto za Mercedes so vzduchovym podvozkom) je vysledok v porovnani zo Skoda Superb Combi 3 takyto:  komfort jazdy zlepseny o cca 80% zvukovy prejav (buchanie) zlepseny o cca 60%, stale pocut tlmene buchanie, hlavne od zadnej napravy... cize pokrok velky, ale stale nie uroven predoslej generacie... a urcite nie hodny ceny takejto skodovky za cca 63.000€...  ale zlepsenie len vdaka ochotnemu servisnemu/garancnemu technikovi v Euromotor BB... nuz, ani neviem co by som kupil najblizsie z kombikov, BMW rad 5 Touring, Mercedes E combi, Audi A6 Avant, vsetko auta v porovnatelnej vybave o cca 25-30.000€ drahsie, vnutorny priestor mensi... akurat premiovky...     
    • Díky. Pak se můžeš pochlubit montáží.  
    • Porad jenom dokazujes ze se rozcilujes nad problematikou ktere nerozumis  a ocividne si z psaneho textu vybiras jen to co chces. Proto to napisu jeste jednou: samostatne nahravani firmware je jen cast ukonu z tech 4 hodin.   nejde o nejaky zapis na disk ale o prenosovou rychlost sbernic co se v autech pouzivaji, aktualizace probiha pres diagnostiku, ktera se pripoji na OBD2 port a dal to jde po jedne canbus sbernici do gatewaye a z ni dal po dalsi sbernici podle toho jaka je cilova jednotka. Svetove nejrozsirenejsi je ted Can 2.0B ktery ma teoretickou rychlost az 1Mb/s novejsi auta (mluvime maximalne o poslednich trech letech) by meli pouzivat novejsi Can FD (vyvinut v roce 2012 :D), ktery by mel mit rychlost az 8Mb/s   Takze v pripade Can 2.0B vychazi prenos 1GB data na cca 2,2 hodiny v pripade Can FD by to melo byt cca 16 minut.   Tohle jsou ale maximalni rychlosti
    • Táta měl octavii, a přestal mu od řidiče fungovat centrál a dělal to takový rozlomený kroužek ve vložce zámku. Dalo se to i koupit samostatně za pár korun. Ale to zřejmě nemělo vliv na okna. 
    • Kupujem zrovna F4, na facelift jsem se explicitne ptal, pac by me nastvalo, kdyby byl tyden potom co si ji koupime, a prodejce mi tvrdil, ze v dohledne dobe nebude. 
  • Vytvořit nový...