Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Xfire,

Ahojte. Otazocka: nastavovali sme svetla na o3 rs . Klasika cez vcds basic setting. Jak sme klikli na basic setting a spustili tak sme srobovali a zrovnali svetla. Pri srobovani na palubovke vypisalo: afs error. Svetla sme nastavili a potom sme nastavenia ulozili. Neviem ci sa dobre pametam ale predtym od vyrobi ked som stal v garazi a zatocil volantom tak som videl ako sa svetla natacaju. Ale teraz sa pri stojacom aute nenatacaju. Jak to vlastne funguje ? Maju sa natacat na o3 svetla aj ked auto stoji alebo az od urcitej rychlosti. Dakujem

2. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Sem pište, co lze dokódovat (a jakým způsobem) na OIII. Např. laptimer, odstranění chybového hlášení osvětlení při použití LED, atd. NÁVODY: BRISKODA.net: Octavia III VCDS Adaptations - tried and tested steimei.de: http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e.php Před položením dotazu ve smyslu "Dejte obecný návod na kódování...." doporučuji si přečíst tento příspěvek: Hlavně tento odstavec, cituji: "Veľa ľudí pýta presné návody na určité kódovania. Časy, keď na každé auto fungoval rovnaký postup, sú už dávno preč. Čo funguje na jednom aute, nemusí fungovať na druhom. Častokrát v priebeh…

3. Zahájeno uživatelem xx30,

Mám dotaz jakou máte autobaterii z výroby? Já mám OIII 1,4 tsi ve výbavě elegance plus a originál autobaterie má jen 44 Ah. Není to málo? U staré OI 1,6 mpi jsem měl 60 Ah.

4. Zahájeno uživatelem Olin,

Vážení, rád bych vám představil našeho nového partnera, a to firmu AUTAVESTYLU.CZ. Předem upozorním, že produkty zmíněné firmy používám už přes 6 měsíců, a proto se nejedná o žádnou úžasnou PR recenzi na produkt, který ani neznám. Když jsem si před 6 měsíci na své auto ledky vybíral, narazil jsem na internetu na plno obchodů, počínaje od Aliexpressu, Wishe, Bazoše apod. Největší problém totiž není ledky najít, ale najít takové, které budou fungovat tak, jak mají, a sice nebudou hlásit chybu, či hned po měsíci neodejdou a přesně o tom bude i tento příspěvek. Některé může sice vyšší cena odradit, ale zkuste to na vlastní oči, než budete nadávat. Dal jsem vám d…

5. Zahájeno uživatelem Habic,

Zdravím všechny, mám problém s prouděním vzduchu z výdechů klimatizace na mé OIII s automatickou klimatizací. Při delší jízdě (cca po 1,5 - 2 hod) se zapnutým automatickým režimem A/C přestává proudit vzduch z výdechů. Všiml jsem si toho vždy tak, že začínalo být v autě vedro, tak jsem přidal manuálně intenzitu větráku, ale z výdechů vzduch proudil stále na nejnižší intenzitu. Přitom je slyšet, že větrák na změnu reaguje, ale zdá se mi, že vzduch jakoby proudí někam pod palubku. Při změně směru ofuku je slyšet, že se změní směr proudění, ale odnikud nic nejde (ani na sklo, ani na nohy). Přitom mi přijde, že klimatizace jede v pohodě (ten slabý prou…

6. Zahájeno uživatelem milan-o3,

Dobry den, chcem sa opytat ci a ako sa da zavriet a zamknut elektricky kufor na O3, ked budu obe elektrizke vzoery demontovane - potrebujem ich poslat na repas. Dakujem za odpovede.

7. Zahájeno uživatelem Parkis,

Ahoj, auto mi začalo hlásit "Zkontrolujte obrysové světlo vpředu vpravo!". Nejdřív se to objevilo občas, teď už při každém zapnutí. Světla jsem samozřejmě mnohokrát kontroloval a vše svítí. Nemáte někdo tip kde by mohl být problém? Nějaký špatný kontakt někde?

8. Zahájeno uživatelem johnk,

Zdravím, v diagnostice chyby 328964 a 328965, po smazání ihned vyskočí zpět. Klima místo na nohy fouká na obličej a po ránu musím stahovat teplotu, jinak bych se upekl. Nasměruje mě někdo, na co se zaměřit? Díky

9. Dobrý den, prosím o tip, kde sehnat řídící jednotku pro tažné pro Oktavia 3 5Q0 907 383. Bohužel zatím po měsíci shánění nikde není k dispozici, pouze nová za 11tis. Děkuju za rady.

10. Zahájeno uživatelem luk_sk,

Čaute myslíte že by šlo do čočky dať LED žiarovky na Xenónove svetla D3S s funkciou AFS ? Napríklad tieto . Fungovala by funkcia d3s ak by žiarovky neukazovali chybu ? (režím mesto, dialnica,dážď...). Nepoškodilo by to nejako čočku vo svetlách (vypálilo) alebo štarter ku xenónonom ? nemám z tým žiadne skúsenosti tak by som bol rád ak by ste mi poradili konkrétne nejaké ktoré používate alebo reálna skúsenosť

11. Zahájeno uživatelem Pietromasoni,

I octavia 3 s kessy mi klika řidiče postupně přestala fungovat až nakonec se auto vždy tak po pár sekundách otevřelo i když jsem použil klíč… lze toto deaktivovat aby fungovalo jen strartovani tlačítkem? Mechanikovi to nechtělo vypnout když na to klikl v počítači?

12. Mám OIII Ambition plus. Tam je standardně kožený 4-yř ramenný volant bez funkcí. Pokud bych namontoval multifunkční v olant např. z Rapida bude plnohodnotně fungovat nebo ne? Nebo pokud použiji tento volant musím nějakým způsobem měnit kabeláž ? Díky za odpovědi. Pítr

• Negativní
      • Díky
      • Pozitivní
    • 79 odpovědí
    • 49,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Kukiak,

Dnes rano som nastartoval a z nicoho nic sa objavila sa oranzova ikona tempomatu, tempomat nefunguje.. Je to style 2016, manual. Stalo sa to niekomu?

14. Zahájeno uživatelem Rasto28,

Čaute stretol sa stým niekto keď zapnem predné hmlovky tak mi ľava nesvieti ale ak vytočim volant ták prisvevovanie do zákrut funguje čo to môže byť

15. Zahájeno uživatelem mirekcafa,

Začal vynechávat vnitřní ventilátor takže vyměněn za nový. Nový funguje, nicméně VCDS mi vyhazuje chybu 393479. Má s tím někdo zkušenost? Může to být třeba starý akumulátor?

16. Zahájeno uživatelem jim_h,

Ahoj, z nějakého důvodu mi přestala jít klimatizace, tak se chci jenom zeptat, jestli by to nemohla být jenom nějaká blbost, co bych mohl zkusit. Zjistil jsem to na cestě do Chorvatska, tak to případně dám do servisu až přijedu, ale na cestu zpět by se hodila. Moje poznatky jsou, že klima vůbec nechladí. Ani nepoznám rozdíl ve spotřebě na volnoběh, po zapnutí či vypnutí klimy, ani není znát změna chodu motoru, že by musel více zabírat, či tak. Co mi překvapuje, tak mi přijde, jako by spojka na kompresoru byla pořád sepnutá, takže se točí a nikdy neodskočí. Což by možná i vysvětlovalo to, že mi poslední dobou přijde, že motor má po startu trochu vyšší otáč…

17. Zahájeno uživatelem dusan949,

Dobry den. Zobrazuje sa mi na displeji táto porucha, tlačítko P pri riadiacej pake bliká. pozrite prílohy: je z toho zrejme, že su / je zle / zlý senzor -y v prednej časti? ak by bol zlý vzadu, bol by výkričník vzadu? Videl som na webe yt že nejaké tiché pukanie priblížením predmetu k senzoru odhalí, že je senzor Dobry? Nepukanim je zlý/vadny?

18. Zahájeno uživatelem luk_sk,

Caute neviete aké chladivo sa dávalo do klimatizácie v Octavia 3 Greenline rv. 2014 ? Mám ponuku a doplnenie R134a neviem či to kúpiť keď že neviem či to je tá.

19. Dobrý den, mám power banku s funkcí pro dobíjení autobaterie zapojením výstupu do zásuvky zapalovače. Instrukce pro použití jsou následující: Pokud autobaterie nenastartuje motor z důvodu vybití, lze k zapalovači cigaret připojit doplňkovou nabíječku do auta, která doplní výkon autobaterie s maximálním výstupním výkonem 72W. Tento výrobek nemůže nastartovat motor přímo. Může napájet pouze 12V baterii, aby zajistil dostatek energie pro nastartování motoru. Doba potřebná k nabití baterie vozidla pro nastartování motoru závisí na skutečné situací zdvihového objemu vozidla a baterie, obvyklá doba trvání je více než 35 minut. Auto by mělo být sc…

20. Zahájeno uživatelem Zdenek Pastorek,

Kolik by mohlo stát dodělání USB konektorů (eventuálně 220V) zásuvek do středové konzoly místo zadního popelníku pod výduchy klimatizace? Ten měnič na 220V není nutný, ale nevím, jestli je možné toto dodělat i bez.

21. Zahájeno uživatelem rene.m,

Prosím ( O3, 1,6 81kW), přišlo léto a projevilo se slabé chlazení manuální klimatizace. Nechal jsem doplnit, ale žádná výrazná změna nenastala. Dle mašiny, když je auto ještě připojeno a zapnu klimatizaci, nedojde ke změně tlaku na vstupní a výstupní hadici, tedy dle souseda po smrti kompresor klimatizace. Soused opravuje chladiče, ale není automechanik. Je ochotný klimatizaci vysát a po výměně ji opět naplnit. Je reální vyměnit kompresor svépomocí? Je nutné demontovat nárazník? Při horním pohledu je skoro nemožné dostat se k šroubům přívodního potrubí. Je možno se k nim dostat zespod vozu? V servisech mají plno a příští týden bych rád na dovolenou k moři. Díky …

22. Zahájeno uživatelem PatrikJ,

Ahoj, pres vikend jsem auto nechal napojovat na diagnostiku a vyskocila mi chyba, ktera nesla smazat, takze stale pretrvava. 15446 - blokovaci ventil klimatizace (N82) P1889 00 [047] - preruseni nebo zkrat na kostru Klimatizace ale normalne funguje. Nepodarilo se mi tady ani na googlu nic najit. Nevi nekdo o co jde? Diky!

23. Zahájeno uživatelem LukSve,

Prosím, zná někdo pořadí barev připojení konektoru čerpadla? Dva kabely upadly, konektor mám nový i s kabeláží, samozřejmě všechny jsou černé. Asi to nebude jedno, že? Nebo to dám random a kdyžtak prohodím, tolik možností, zase není. Děkuji. L.

24. Zahájeno uživatelem Jankom,

Ahoj všem, potřebuji radu. Jsem v Chorvatsku a začala se mi u Octavie 3 1.6 tdi neustále přepalovat pojistka c.7 v motorové pojistkovém skříní. Někdy to jede, někdy při jízdě do kopce padá do nouzového režimu a přestává jet. Před dovolenou jsem to měl v servisu, na nic nepřišli, jen vyměnili tu pojistku a všechna čerpadla na tom okruhu zkontrolovali, že jsou funkční. Mám vyrazit na cestu domů se zásobou pojistek, nebo tu řešit servis? Díky za radu.

25. Zahájeno uživatelem Hravec,

chtěl bych se tímto podělit o funkčnost asistenta, který pomocí MFK kamery čte dopravní značky a zobrazuje je v Maxidotu co se týče vlastního čtení - tedy rozpoznávání (úspěšnost) - nejlepší rozpoznávání jsem zaznamenal v Rakousku, tipl bych tak 98 % a to i včetně maličkatých třicítek na začátku obce i nízko položených značek konec omezené rychlosti např za tunelem na dálnici a včetně svítících značek nad dálnicí - o něco horší rozpoznávání je v ČR, tipl bych tak 85 % - špatné je hlavně rozpoznávání ukončení rychlosti a obecného ukončení omezení, světelné značky jsou kamerou v ČR téměř nerozpoznatelné... - další bych uvedl Slovinsko kam často jezdím …

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.